iOS 4 : το νέο iphone λειτουργικό

είχα την 4.0.1
έβαλα την 4.1
απο εκείνη την στιγμή και μετά η μπαταρία μου ξεφτιλίζεται για πλάκα!!!

Έχει κανείς καμιά ιδέα βρε παιδιά?
Εννοείται οτι δεν έχω ξεχασμένες εφαρμογές στο παρασκήνιο.
Το τηλέφωνο δουλεύει όπως ακριβώς και με την 4.0.1

Απάντηση: Re: iOS 4 : το νέο iphone λειτουργικό

Ενημέρωση λογισμικού iOS 4.3 [669MB]

Η παρούσα ενημέρωση περιέχει νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

Προσωπικό hotspot*
- Κοινή χρήση σύνδεσης κινητών δεδομένων iPhone 4 με έως 5 συσκευές (συνδυασμός έως 3 Wi-Fi, 3 Bluetooth και 1 USB)

Οικιακή κοινή χρήση iTunes
- Αναπαραγωγή μουσικής, ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών από κοινόχρηστη βιβλιοθήκη iTunes σε Mac ή PC (απαιτείται iTunes 10.2)

Νέες δυνατότητες AirPlay**
- Αναπαραγωγή βίντεο στο Apple TV από την εφαρμογή Φωτογραφίες, συμπεριλαμβάνοντας το Άλμπουμ κάμερας, προεπισκοπήσεις iTunes, κατάλληλες εφαρμογές και ιστότοπους άλλων κατασκευαστών
- Αναπαραγωγή παρουσιάσεων από τις Φωτογραφίες στο Apple TV χρησιμοποιώντας μεταβάσεις που διατίθενται στο Apple TV

Ταχύτερες επιδόσεις Safari με μηχανή Apple Nitro JavaScript

Έξοδος HD χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα Apple Digital AV Adapter***
- Προβολή βίντεο 720p HD σε οθόνη HDMI από την εφαρμογή Βίντεο, την εφαρμογή iPod, τις Φωτογραφίες, το YouTube, το Safari, το Keynote και κατάλληλες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών

Δυνατότητες Ping
- Ειδοποιήσεις push για σχόλια και αιτήματα ακολουθίας
- Δυνατότητα ανακοίνωσης και επισήμανσης "μ' αρέσει" απευθείας από την οθόνη "Παίζει τώρα"
- Γονικός έλεγχος

Νέες ρυθμίσεις
- Ρύθμιση μηνυμάτων για τις φορές επανάληψης μιας ειδοποίησης
- Ρύθμιση του πλαϊνού διακόπτη iPad για κλείδωμα περιστροφής οθόνης ή σίγαση ηχητικών γνωστοποιήσεων και ηχητικών εφέ

Επιλογή κλήσης συνδιάσκεψης με ένα άγγιγμα με παύση για αποστολή συνθηματικού

Επιδιορθώσεις σφαλμάτων

* Απαιτείται iPhone 4 με πρόγραμμα δεδομένων κοινής χρήσης Internet
** Απαιτείται Apple TV (2ης γενιάς) με λογισμικό έκδοσης 4.2 ή μεταγενέστερης
*** iPhone 4, iPad, iPod touch (4η γενιά)

Last edited:
Re: Απάντηση: iOS 4 : το νέο iphone λειτουργικό

μπαταρία;
χεχεχεχεχε μαζι σου Τασο :) :award: :award: το εχω στο κουτι και το κοιταω μεχρι να μου πουν οτι θα δω κατι καλύτερο χαχαχαχαχαχα !@!@!@! -bye-

Εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με μπαταρια, καθε βραδυ ετσι κι αλλιως το φορτιζω.... εξαλλου πρεπει να περασουν μερες για να καταλαβεις αν αλλαξε κατι.
Ακομη και 10% περισσοτερο να κραταει πχ, πως να το καταλαβεις?
Πρεπει να κανεις πολλυ συγκεκριμενα πειραματα για να το διαπιστωσεις (και αν) ...

σε 3gs και μακ με 10.6.6 και itunes 10.2.1

μου βγαζει ακομα την 4.2 ως τελευταια

να ρωτησω επειδη ειναι ψιλογεματο ... μηπως προτου κανω update να τα σβησω ολα απο μεσα ?

Kαμια χρεωση δεν εχεις επιπλεον (εγω το εχω δοκιμασει σε Cosmote - και δεν ειχα επιπλεον χρεωση ).

Σε αλλη εταιρεια δεν ξερω τι γινεται...

Last edited:
το usb tethering δεν ειναι καλο ?

μου φανηκε χρησιμο μια φορα οταν χρησιμοποιησα το 3gs σα μοντεμ αντι για στικ ( χωρις να εχω data plan )
για καρτοιντερνετ ...

το tethering το χρεωναν εξτρα ( vodafone )

τωρα πως δεν ξερω ...

Τι άλλη χρέωση να υπάρχει ρε παιδιά; Πλάκα κάνετε;

Άντε, καιρός ήταν να αποκτήσετε και εσείς τέτοια λειτουργία.. μέχρι και τα Windows Mobile 6.5 την είχαν... ;) :p

Ανεπσημα την ειχαμε απο τη πρωτη μερα....-bye-
Εγω μιλαω για non jailbrake συσκευη τωρα.