iOS 4 : το νέο iphone λειτουργικό

silent υπαρχει φοβος να ξανακολλησει στο ρεστορε και να τρεχω ?

την προηγουμενη φορα ειχες πει οτι κολλουσε σε πολλους
σε μακ τουλαχιστον ...

δε βρισκω λινκ τωρα για το νημα που ειχα ανοιξει ...

Οπως αναγράφεται και στην επίσημη σελίδα της apple στα ψιλά γράμματα τέρμα κάτω στο Νο.4 αναφέρει

Personal Hotspot requires a supporting hotspot tethering plan from your carrier and works with up to three devices over Wi-Fi, three devices over Bluetooth, and one device over USB.

silent υπαρχει φοβος να ξανακολλησει στο ρεστορε και να τρεχω ?

την προηγουμενη φορα ειχες πει οτι κολλουσε σε πολλους
σε μακ τουλαχιστον ...

δε βρισκω λινκ τωρα για το νημα που ειχα ανοιξει ...

ναι δυστυχώς και πάλι τα ιδια ειχα εγω. Πηγα να κανω restore και upgrade και κλείδωσε το τηλ. Ξανα μανα απο την αρχη το έστησα :rifle:

ωραια ...

εδω δηλ υπαρχει καποιο bug ... δε μπορει να κολλαει ετσι τυχαια στο ρεστορε ...

και σε μακ ?
δε μπορω να καταλαβω γιατι ? τελικα πως το ξεκολλησες και το κανες να δουλεψει ... την προηγουμενη φορα σε μενα δεν τελειωσε ποτε το ρεστορε και ειχε κολλησει σε recovery mode ( την οθονη με το εικονιδιο του itunes με το καλωδιο ) και ειχε φτασει στο σημειο να λεει could not be restored και ας το βαλα σε dfu mode ...

πως το κανες να δουλεψει ? πολλα ρεστορε και τελικα πετυχε ?

Last edited:
Οπως αναγράφεται και στην επίσημη σελίδα της apple στα ψιλά γράμματα τέρμα κάτω στο Νο.4 αναφέρει

Personal Hotspot requires a supporting hotspot tethering plan from your carrier and works with up to three devices over Wi-Fi, three devices over Bluetooth, and one device over USB.

Αν το παραπάνω ισχύει, είναι μέγιστο καραγκιοζιλίκι.. Ακόμα και με δεδομένα Apple (όχι, δεν φταίει απλά η Voda για αυτό.. η Apple τους δίνει τη δυνατότητα).

Τη στιγμή που έχει κάποιος πακέτο data, είναι ελεύθερος να το χρησιμοποιεί όπως αυτός θέλει. Εκτός αν έχει Apple απ' ότι φαίνεται.

Ξαναλέω, αν όντως ισχύει το παραπάνω..

Το σύνδεσα σε ενα αλλο Mac που εχω και το επανέφερε μονο του.

αυτο δεν ειναι αποδεκτο για προιον αππλε

ηταν jb ?

δε θα χε γινει θεμα μεχρι τωρα ? απο δυσαρεστημενους χρηστες ?
εγω το χα βαλει σε windows pc και ειχε δουλεψει
να στειλουμε ενα ε μαιλ στην αππλε

δεν ειναι και τοσο σπουδαια λειτουργια κατα την αποψη μου - αλλα σιγουρα η βονταφον το παρακανει ...

ποσο ιντερνετ ( mb ) θα εχεις που θα το χρησιμοποιησεις το 3g και για να δωσεις σε wi fi και στον υπολογιστη ?

απο την αλλη αν η συσκευη - ios δινουν τετοια δυνατοτητα
φταιει και η αππλε ...

Παιδια καλησπερα.
Σχετικα με το νεο λογισμικο εχω καποιες αποριες.
Εγω που εχω ενα iPhone 3GS 8GB ολα καλα.
Το ειχα παρει καινουργιο,παρακολουθω τις αναβαθμισεις και ολα βαινουν καλως!
Φιλος ομως που το πηρε μεταχειρισμενο , αντιμετωπιζει το εξης:
Επειδη εχει παλιο λειτουργικο περασμενο (προ ios4 γιατι δεν το ενημερωνε ο προηγουμενος), θελει να το κανει αναβαθμιση και μαλλον να το κανει και Registration σαν να το ειχε παρει καινουργιο.
Με λιγα λογια να ξεκινησει απο την αρχη.
Το θεμα που εχει ειναι πως σπιτι του δεν εχει Internet Λογω προσφατης μετακομισης.
Μπορω εγω σε ενα Laptop που εχω (και οχι στον σταθερο μου γιατι ειναι παντρεμμενος με το δικο μου iPhone) να κατεβασω το νεο Itunes και το νεο Ios 4.3 σαν αρχεια και να του τα περασω μεσω του Laptop Μου?
Αν ναι πως θα το κανω?
Τωρα για το Registration εαν γινεται καλως , αν οχι το κανει εν καιρο.
Παντως διαθετει πιστωτικη καρτα ωστε να το καταχωρησει αν χρειαστει!
Sorry αν σας κουρασα , αλλα επειδη εγω τον επεισα να το παρει πρεπει και να του το συμμαζεψω!
Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

Εγκατεστησε το itunes στο laptop, κανε ενα λογαριασμο του φιλου σου ή αν εχει κανε Sing in,συνδεσε το iphone του,κανε ενα συγχρονισμο για επαφες,εφαρμογες(αν εχει) και μετα κανε update στο firmware.
Aν ειναι jailbreak καλυτερα να κανεις καθαρη εγκατασταση(set up as new), και
οχι update.

Last edited:
Εγκατεστησε το itunes στο laptop, κανε ενα λογαριασμο του φιλου σου ή αν εχει κανε Sing in,συνδεσε το iphone του,κανε ενα συγχρονισμο για επαφες,εφαρμογες(αν εχει) και μετα κανε update στο firmware.
Aν ειναι jailbreak καλυτερα να κανεις καθαρη εγκατασταση(set up as new), και
οχι update.
ΟΚ!
Thanks αλλα υπαρχει ενα ακομη προβλημα!
Εκει που θα ειμαι με το Laptop μου δεν υπαρχει Internet διαθεσιμο.
Για αυτο πρεπει να τα εχω κατεβασει απο πριν τα iTunes και 4,3 IOS
Θα μπορω οποτε χωρις Internet να του κανω τα παραπανω που μου ειπες?
Thanks!:music-smiley-005: