iOS 5

Για να λειτουργησει , πρεπει να ειναι στο ιδιο δικτυο (προφανως) με ανοιχτο το wifi στο iphone , να εχεις το iphone στο ρευμα και σε sleep mode (standby).

Mπορεις κι εκτος ρευματος, αλλα πρεπει να εχεις φορτισμενο το κινητο πληρως .

Οχι ρε το αντιθετο... να κλειδωσει πρεπει.
Να μη το χρησιμοποιεις δηλ. , αλλιως πως θα κανει sync - update ?
Σε μενα επαιξε κανονικα.

Γιατι δεν συνδεεσαι κανονικα μεσω router ?

κοιταχτε εδω κολληματα κατα το update ...

13 ατομα ( γρουσουζικο νουμερο )

http://ijustine.com/isad/

backitup1.jpg

Mine is just not working. Error code 3200 with NO EXPLANATION.

I'm getting loads of different error code i.e. 3200 and 3014.

I had a 15 minute download, but then the backing up, loading and "restoring" as they called it, seemed to take forever. Actually, an hour 20 minutes.

I got an error like the first 3-4 times, it's actually going through this time. I did a restart on my computer and it's going on the first try :)

Mine keeps backing up aswell! whaattiisssthiisss?

mine has an error... error code 3200 to be exact.

thats really very sad :( i'm also updating right now.....cross your fingers for me, and i hope your update will finish soon :(

i have the same problem to fix it just restart your phone !

that sucks :( but awesome name for the Phone :D

I managed to update, but that was after it crashed halfway (error 3004) and erased all of the music and apps that I had on it, so I'm just re-uploading them now :P Otherwise it's all good now :P (i'm not bragging btw) :D

I'm on my 5th attempt to update now, almost ready to cry.

This happens for me. So annoying.

Last edited:
Απάντηση: Re: iOS version 5

Οχι ρε το αντιθετο... να κλειδωσει πρεπει.
Να μη το χρησιμοποιεις δηλ. , αλλιως πως θα κανει sync - update ?
Σε μενα επαιξε κανονικα.

Γιατι δεν συνδεεσαι κανονικα μεσω router ?

Και πως θα το ενεργοποίησω με σβησμενη την οθόνη? κάτι δεν καταλαβαίνω μάλλον! Απο τις ρυθμίσεις δεν το ξεκινάς το sync στην αντίστοιχη σελίδα πατώντας "Συγχρονισμός Τώρα"?

Δεν έχω ασύρματο router!

Last edited:
Απο χθες έχω περάσει ios 5 σε 2 iphone & 1 iPad. Με την μια χωρίς σκαλώματα!!!!!!
Εχω τρελό χέρι.

Συμβουλη. Παρτε το πακετάκι των 10 gb αν έχετε iphone & ipad και πολλές φωτογραφίες. Θα τα κάνει όλα backup στο icloud και θα έχετε ένα μόνιμο backup. 15 ευρω κοστίζει νομίζω αξίζει.

Έχω κι εγώ κάτι θεματάκια μετά το update...
Αφού δημιούργησα ένα @me email στο icloud στο οποίο έχω πρόσβαση με το apple id μου και το ενεργοποίησα και στο iphone, τρώει σκαλώματα το κινητό με τους λογαριασμούς email. Το hotmail μου πχ αναγκάστηκα να το διαγράψω απ το κινητό και να το ξαναδημιουργήσω για να μπορεσω να στείλω mail. Μου εβγαζε ειδοποίηση πως το password μου ήταν λάθος ενώ το έβαζα σωστά συνέχεια..

Τώρα επίσης σκαλώνει συνεχώς στο search του appstore. Kι ας ψάχνω κάτι απλό οπως το soundhound..

Εμένα ως τώρα μια χαρά δούλεψαν όλα.

Το μόνο που άλλαξε στο update ήταν η θέση κάποιων apps, αλλά τα folders παρέμειναν αναλλοίωτα, όπως και οι ρυθμίσεις.

Και κανονικότατο sync μέσω wi-fi και τα πάντα όλα (και τα κοάλα τίποτα).

Πως να βάλετε το Newsstand σε φάκελο

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη εκτενή παρουσίαση του Newsstand (ή Κιόσκι στα ελληνικά)
δεν είναι δυνατό το κρύψιμό του αφού πρόκειται ουσιαστικά για ένα φάκελο.

320x480xnewsstandios5jp.jpg

Απ' ότι φαίνεται, όμως, είναι δυνατό να τοποθετήσουμε το Newsstand σε κάποιον άλλον φάκελο πιθανότατα
εξαιτίας ενός bug στο iOS 5.0. Ο τρόπος είναι απλός και απαιτεί κάποια ταχύτητα εκ μέρους σας:

Πάρτε δύο εφαρμογές και βάλτε τη μία πάνω στην άλλη για να δημιουργήσετε έναν φάκελο (όπως γίνεται συνήθως)

Τη στιγμή που εμφανίζεται το animation δημιουργίας του φακέλου πρέπει να είστε γρήγοροι και να σύρετε το Newsstand στον φάκελο αυτό

320x480xnewsstandinafol.jpg

To κόλπο αυτό ισχύει προφανώς και όλους τους φακέλους στο iOS 5.0 και γι' αυτό μάλλον πρόκειται για bug που θα
διορθωθεί σε επόμενη αναβάθμιση. Έχετε υπόψιν σας, όμως, ότι εάν ανοίξετε έναν φάκελο που έχετε βάλει σε άλλον
φάκελο θα κρασάρει το SpringBoard!

πηγή