iOS 5

Για μας , καποια απο τα 200 νεα χαρακτηριστικα ειναι καλοδεχουμενα, και δειχνουν που θα πανε τα πραγματα στο μελλον (notifications, icloud, pc free, Siri ) κλπ.

Κάποια απο τα νέα 200 χαρακτηριστικά τα είχαμε απο την εποχή των nokia ακόμα , κάποια αλλα είναι πολυ μπροστά ( ειδικά αν είσαι Αγγλος ) αλλα και πάλι θα το πω άρχισε να μένει το iOS λίγο πίσω.
Με το android να καραδοκεί είναι δύσκολα τα πράγματα , μετα απο όλη την σειρά iPhone που είχα , και έχω άρχισα να βλέπω πολυ σοβαρά την άλλη μεριά.

Τα εχουμε ξαναπει... δεν ειναι μονο τι κανεις , αλλα πως το κανεις.
Η υλοποιηση ειναι αυτο που μετραει κυριως, κι εκει η Apple δε παιζεται.

Οτι φtιαχνει.. it just works.

οι υπολοιποι απλα παραθετουν specs και features χωρις σωστη υλοποιηση (τις περισσοτερες φορες) , με λαθος περιβαλλον, ελλειπη υποστηριξη κλπ

Οπως τα λεει ο Γιαννης.

Και δεν ειναι μονο να δουλευει απλα αλλα, κυρίως για εμενα, να το απολαμβάνεις.

Μολιε τελειωσα την εγκατασταση του iOS 5 !
Mπηκε ευκολα και γρηγορα.
Δεν εχω ομως wifi στη δουλεια και δε μπορω να δω αν δουλευει το icloud klp.

Το μηχανημα παει σφεντονα , τα notifications δουλευουν ωραια... περισσοτερα οταν το δοκιμασω καλυτερα.

Μολιε τελειωσα την εγκατασταση του iOS 5 !
Mπηκε ευκολα και γρηγορα.
Δεν εχω ομως wifi στη δουλεια και δε μπορω να δω αν δουλευει το icloud klp.

Το μηχανημα παει σφεντονα , τα notifications δουλευουν ωραια... περισσοτερα οταν το δοκιμασω καλυτερα.

Μισο... Για τις 12 δεν λεγαμε; Για δωσε ενα λινκ με p.m. ....:D

Ειμαι developer κι εχω προσβαση στις GM εκδοσεις.
Ετσι κι αλλιως το ειχα βαλει απο το καλοκαιρι, σε Beta μορφη.

Tωρα ειναι 99% τελικη εκδοση, αλλα χωρις icloud ακομη (στις 12 θα ειναι ανοιχτο).

Απάντηση: Re: iOS version 5

Μεχρι να βγει το IOS 5 και να κυκλοφορησει "πρακτικά" τα Android θα εχουν προχωρήσει ΠΟΛΥ μπροστά...... Ασε που τα πιο πολλα απο αυτα που "υποσχεται" το Ios 5 τα κανουν ΗΔΗ !-bye-

Χμμ ναι όντως είναι πολυυυυυ μπροστά!!:smash:

Χθες εγκατέστησε τη GM στο iPad! το safari πολυ πιο γρηγορο τέρμα η σκακιέρα! Ωραίο το notifications center, το air sync και το pinch για να κλεινειδ μια εφαρμογή το οποίο δουλεύει τέλεια! Αλλα πάνω απο όλα βελτιώνεται παρά πολυ η εμπειρία χρήσης κάτι που πολλοί δεν θέλουν η δεν μπορούν να κατανοήσουν!

Γιάννη, τα βγάλανε τα links από εκεί. Υπάρχει πουθενά αλλού;

Στέργιε το συγκεκριμένο γίνεται με restore από αρχειό. Με λίγα λόγια μετά πρέπει να ξανακάνεις sync τα διάφορά σου, και (χωρίς να παίρνω όρκο) μπορεί να σου χαλάσουν τα folders κλπ...

Θα συνιστούσα 4 μέρες υπομονή για να το περάσεις με τον παραδοσιακό επίσημο τρόπο...

Απάντηση: Re: iOS version 5

Θα συνιστούσα 4 μέρες υπομονή για να το περάσεις με τον παραδοσιακό επίσημο τρόπο...
Συμφωνώ! εδώ περιμέναμε τόσο καιρό στις 4 μέρες θα σκοντάψουμε! -bye-

Επιβεβαιώνω Χιούστον και για τις δυο συσκευες
αλλα ειδικα στο iPad
ειναι απιστευτη η διαφορα!

Σε ευχαριστώ φιλε jigwii! Έβγαλα χτες το πρωί το iPad απο τη μπριζα, είμαι απο χτες στο Ίντερνετ ολη την ωρα και κατεβάζω εφαρμογές παράλληλα και έχω ακόμα 20%! Πρέπει να είμαι πάνω απο 12 ώρες πάνω του...

Last edited:
Re: Απάντηση: iOS version 5

Επιβεβαιώνω Χιούστον και για τις δυο συσκευες
αλλα ειδικα στο iPad
ειναι απιστευτη η διαφορα!

Οπότε παίζει διαφορά και στο iphone?

Αναφορά μηνυμάτων έβαλαν ή ακόμα τα ζώα μου αργά? Είναι ο μόνος λόγος που θα σκεφτώ να μείνω με JB...

Last edited: