iOS 5

Καλα κρασά

Και αυτά είναι μόνο τα updates για το Lion...

Και μετά από αυτά τότε θα βάλω και το IOS 5

Δηλαδή καληνύχτα

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ !!! τέλος από μένα :smash:

unleddzl.png

Καλά ρε δεν το πιστεύω! κάνει συνέχεια backup και όταν τελειώνει μου βγάζει error!!!!

Το κάνω Restore να τελειώνω! :(

Πανω απο 5 εφαρμογες κανουν ταυτοχρονα updates !!!
Εκτος απο τοiphone 4 - ipad 2 kαι το Lion, kai to itunes... και to Aperture, Keynote, pages, nunbers, iphoto klp...

Tρελο update λεμε... πανω απο 6 GB συνολικα, ακομη κατεβαζει ....

Απάντηση: Re: iOS version 5

Και σε εμένα δεν κάνει ούτε update ούτε restore... Μου βγάζει error!!! what the f....?

Το είχα και εγώ το πρόβλημα...

κάνε επανεκίνηση στο pc...
μετά μην ανοίξεις άλλο πρόγραμμα (ούτε καν browser)..
μόνο itunes... update....
και όλα ΟΚ...

Και σε εμένα δεν κάνει ούτε update ούτε restore... Μου βγάζει error!!! what the f....?

Κλείσε και το antivirus εμένα δεν έχει καταφέρει ποτέ να κάνει update εάν δεν κλίσω πρώτα το NOD32…..
Και εμένα μου έσκασε την πρώτη φορά αλλά μετά δεν χρειάστηκε να το ξανακατεβάσω, στο παρελθόν εάν έσκαγε μετά έπρεπε να ξανακατέβει.
Τώρα μου έχει κάνει πάνω από μία ώρα στο restoring app’s και μου έχει χαλάσει τελείως την θέση των app's στη οθόνη, τα βάζει όπως γουστάρει…..

Κλείσε και το antivirus εμένα δεν έχει καταφέρει ποτέ να κάνει update εάν δεν κλίσω πρώτα το NOD32…..
Και εμένα μου έσκασε την πρώτη φορά αλλά μετά δεν χρειάστηκε να το ξανακατεβάσω, στο παρελθόν εάν έσκαγε μετά έπρεπε να ξανακατέβει.
Τώρα μου έχει κάνει πάνω από μία ώρα στο restoring app’s και μου έχει χαλάσει τελείως την θέση των app's στη οθόνη, τα βάζει όπως γουστάρει…..

χμμμμ ''An error occurred while restoring this iPhone (-34)''

Σε μένα τελικά μάλλον δεν γούσταρε το WoW...(αλλά η επανεκίνηση ήταν must)...

Ούτε στο iPad το περνάει! :slapface:

unledvjmr.png

Θα δοκιμάσω με το Macbook τώρα!!

.

Το ίδιο μου έβγαζε... με restart όμως και χωρίς να ανοίξω άλλες εφαρμογές.. παρα μόνο το itunes λύθηκε...