iOS 5

Αυτη την στιγμή κάνω icloud update, itunes sync, apps update ταυτόχρονα!

Ολα ασύρματα

Και όποιος αντέξει!!!!!!!

Σας εμφανίζει by default το κουμπι της φωτογραφικής στην οθόνη αναμονής ή χρειάζεται να το ορίσω από κάπου;

Η νεα εφαρμογη για φωτο εχει μερικα "κολπα".

Μπορειτε να κανετε ζοομ με pinch (οταν τραβαμε φωτογραφιες).

Επισης, μπορουμε να κλειδωσουμε την εκθεση - εστιαση με παρατεταμενο πατημα στο σημειο που θελουμε !

Το iphone που ηταν πρωτο εγινε με την μια, το ipad επρεπε να κανω rstore πανω απο 10 φορες...ε μετα το ipod μου εβγαλε την πιστη...20 restore για αρχη και μετα ερχεται ο αδερφος μου και μου βγαζει το καλωδιο απο το mac...αντε αλλη μιση ωρα με restore...τωρα γινεται....αντε να δουμε. (ειχαμε και το lion με τα update του, οχι να τα εβγαζαν χωριστα...ολα μαζι για να μας γα....ουν το internet...

Re: Απάντηση: iOS version 5

Το ίδιο μου έβγαζε... με restart όμως και χωρίς να ανοίξω άλλες εφαρμογές.. παρα μόνο το itunes λύθηκε...

Εμένα μου έβγαλε αυτό το μυνημα στο ipad και το πιο γαμάτο είναι όταν δοκίμασα το ipod touch μου έβγαλε μύνημα ότι αυτό το pc ΔΕΝ είναι αυτό που χρησιμοποιώ για sync (Το οποίο φυσικά και είναι! ) και ότι θα μου τα σβήσει όλα!

Αναμένουμε για κάνα update στο itunes μήπως;;;;

Στο iphone το εκανα restore χειροκινητα (3 φορες εβγαλε σφαλμα στο αυτοματο), ενω στο ipad περασε με την πρωτη. Apps και μουσικη ολα στη θεση τους οπως τα ειχα!

ρε παιδια τι παιζει με το sync μεσω wifi? καθε ποτε γινεται?εμενα καμια απο τις 3 συσκευες δεν κανει...επισης στο itunes στα purchased δεν αναφερει την μουσικη...εχει μονο books και apps