iOS 6

Τι εχω παθει? Γιατι δεν καταλαβαινω?
Οποιος δεν καταλαβαινει, βριζει ελεγε ο Ζυρμπας οταν καναμε Χημεια...

Δεν θα βρισω ομως... γκουγκλάρισα και ειδα τι ειναι!!! -bye-

Έχω κάνει αναβάθμιση στο iOS 6 στο 4s και έχει εξαφανιστεί το AirPlay..
Γνωρίζει κάποιος τι έγινε; Το αφαίρεσαν; και στο YouTube και στο imdb δεν μου το βγάζει...

Όχι, υπαρχει κανονικά. Τσεκαρε την συσκευή στην οποια στέλνεις το σήμα (apple tv?) αν ειναι σεταρισμενη με το itunes username/password σου ή απλα κάνε ενα reset στον router σου μπας και φταιει αυτό..

Όχι, υπαρχει κανονικά. Τσεκαρε την συσκευή στην οποια στέλνεις το σήμα (apple tv?) αν ειναι σεταρισμενη με το itunes username/password σου ή απλα κάνε ενα reset στον router σου μπας και φταιει αυτό..

Εστελνα σε ενα zeppelin air k boxee box αλλα σε κανένα απο τα δυο δεν μου βγάζει πλέον την επιλογή.. Έκανα restart router, zeppelin, boxee, iPhone, iPad κτλ αλλα τίποτα..

Νέο update v.6.1.4

avclub1iosupdate.png

Λοιπόν αποδεικνύεται ότι μάλλον το iOS 6.x.x έχει κάποια θέματα στη διαχείριση αρχείων.

Όπως είχα αναφέρει εδώ μέσα, το iPhone 4 στην 6.1.3 είχε αρχίσει να σέρνεται σε βαθμό... αχρηστίας. Η αίσθηση ήταν σα να τρέχεις το Photoshop CS5 σε υπολογιστή δεκαετίας.

Έκατσα και το "καθάρισα" λίγο, με αποτέλεσμα να έχει τώρα πάνω από 1GB ελεύθερου χώρου, και η αίσθηση είναι τελείως διαφορετική, θυμίζει (στην πλοήγηση στα μενού) τις παλιές εποχές, ενώ και τα apps δεν αργούν τόσο.

Ο λόγος που μιλάω περί iOS6 είναι ότι από την πρώτη στιγμή που το αγόρασα το 4άρι, είχα ελεύθερο χώρο κοντά στα 100ΜΒ maximum, με πολλές φορές να φτάνω σε τάξη μεγέθους των λίγων δεκάδων ΜΒ free space, και ΠΟΤΕ δεν αντιμετώπιζα τέτοια θέματα.

Οπότε μια τέτοια εκκαθάριση τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε κατόχους 4, 4s και iPad 1/2.

Εν τω μεταξύ, κάτι που μου κάνει πολύ κακή εντύπωση, είναι πως βλέπω ότι τα πιο απλά apps, που στην ουσία είναι απλά interfaces (όπως πχ ψαχτήρια αεροπορικών εισιτηρίων κλπ) έχουν φτάσει πλέον να "ζυγίζουν" αρκετές δεκάδες ΜΒ, χωρίς κανένα λόγο, κάτι που δε βλέπω πχ να ισχύει στο Android. Δεν έχω ιδέα αν αυτο είναι θέμα κακού κώδικα ή "πολιτικής".

οπως ειχα γραψει και παλιοτερα,εμενα το προβλημα μου ειναι το wi-fi,η εμβελεια του μειωθηκε και το διαπιστωσα εκ νεου,σε συγκριση με αλλο σμαρτφον.

Απάντηση: Re: iOS version 6

Εν τω μεταξύ, κάτι που μου κάνει πολύ κακή εντύπωση, είναι πως βλέπω ότι τα πιο απλά apps, που στην ουσία είναι απλά interfaces (όπως πχ ψαχτήρια αεροπορικών εισιτηρίων κλπ) έχουν φτάσει πλέον να "ζυγίζουν" αρκετές δεκάδες ΜΒ, χωρίς κανένα λόγο, κάτι που δε βλέπω πχ να ισχύει στο Android. Δεν έχω ιδέα αν αυτο είναι θέμα κακού κώδικα ή "πολιτικής".

Για δωσε ενα παράδειγμα..

Πάντως το μονο που μπορω να φανταστω ειναι πως μπορει να εχουν ενσωματωσει μεσα στο app ολες τις version για iphone/ipad και ειδικα των retina που ειναι πιο μεγαλες σε μέγεθος.

Yelp, Box, SkyScanner, iTranslate, Dropbox, όλα 30άρια, ενώ όλα στην ουσία είναι σκέτα interfaces.

ΟΚ, τα 30ΜΒ δεν είναι πολλά για τα δεδομένα του 2013, αλλά αφενός να θυμόμαστε ότι δε μιλάμε για υπολογιστές με μέσο δίσκο 1ΤΒ, αφετέρου ότι τα ίδια προγράμματα θα μπορούσαν να ζυγίζουν το 1/10, ειδικά όταν υπάρχουν τηλεφωνα με 8GB μνήμη.

Last edited:
Ερώτηση: Γιατί στα email ενώ έχω επιλέξει να εμφανίζονται τα τελευταία 50 στο inbox εμφανίζονται μόνο κανα δυο; Ακόμα και να έρθουν μαζεμένα 5-6,εμφανίζονται κανονικά και μετά απο μερικές μέρες εξαφανίζονται απο το inbox και για να βρω κάποιο πρέπει να θυμάμαι τίτλο ώστε να κάνω search στο server...Έχει κανείς να προτείνει κάτι;

Edit: Ακυρο! Το έψαχνα τόσο καιρό και με το που πόσταρα το βρήκα! Πας στο account και επιλέγεις mail days to sync..

Last edited: