έχω την αισθηση ότι ειναι κατα 90+% αποφαση marketing για προωθηση νεων μοντέλων και 10% τεχνικό.
Ειδες καπου μετρησεις καταναλωσης και εβγαλες το συμπερασμα;
Προφανως οχι.
Απλως ''το ειπε η Apple''
Και απο αυτο συμπεραινεις αμεσως ''δεν γινόταν αλλιώς'' (και αρχίζεις τα ''capito'')
Αχ ρε Γιαννη, σας εχει κάψει το μυαλό μια εταιρια λεμε....
ποια καταναλωση βρε Συριε.... διαβασε αυτα που γραφω .
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ λεμε λογω αδυναμιας υποστηριξης dual band wifi connection και WiFi Direct !!! (οχι λογω καταναλωσης)
Πως αλλιως να το γραψω ?
Τακη, δεν τιθεται θεμα καταναλωσης και ταχυτητας....
Απλα τα παλιοτερα τσιπακια που βρισκοντα στο Ipad 3 κλπ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ καν αυτη τη τεχνολογια.
Δεν το λεει η Apple αυτο, ειναι δεδομενο , κοιτα το λινκ που εβαλα (και ειπωθηκε στο WWDC dev center σε βιντεο που δυστυχως ειναι διαθεσιμα μονο για developers και ειδα πριν απο λιγο).
Για καταναλωση ειπες πριν βρε παιδι, οχι για αλλο τεχνικό θεμα
Τωρα βεβαια ειδα ότι εκανες edit και λες και αλλα.
Βαριεμαι να κατσω να διαβαζω τωρα (εξαλλου θα το παρω το 5S ειπαμε) αλλά αν οντως υπαρχει καθαρο τεχνικό θεμα, επιφυλάσσομαι να το διαβασω.
edit ε?Ειπα και γω![]()
ποια καταναλωση βρε Συριε.... διαβασε αυτα που γραφω .
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ λεμε λογω αδυναμιας υποστηριξης dual band wifi connection και WiFi Direct !!! (οχι λογω καταναλωσης)
Πως αλλιως να το γραψω ?
Σιγουρα υπαρχουν εμπορικοι λογοι πίσω απο αυτή την απόφαση, αλλα δεν αποκλειεται να υπαρχουν και καποιοι τεχνικοι. Πχ. το ipad 4 & ipad mini αν θυμαμαι καλα εχουν πιο γρηγορο wifi chip απο το 3 και ισως (λεω ισως..) να παίζει ρολο αυτο στην λειτουργια του Airdrop.
Τακη, δεν τιθεται θεμα καταναλωσης και ταχυτητας....
Απλα τα παλιοτερα τσιπακια που βρισκοντα στο Ipad 3 κλπ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ καν αυτη τη τεχνολογια.
Δεν το λεει η Apple αυτο, ειναι δεδομενο , κοιτα το λινκ που εβαλα (και ειπωθηκε στο WWDC dev center σε βιντεο που δυστυχως ειναι διαθεσιμα μονο για developers και ειδα πριν απο λιγο).
συγνωμη που τα standart της Αpple ειναι λιγο παραπανω απο αυτα της Samsung και αλλων εταιρειων !
συγνωμη που ακομη δεν εχει εφευρεθει background combalitibility σε hardware επιπεδο…
Και αυτα που ανεφερα δεν μας τα ειπε η Apple, αλλα η λογικη και τα δεδομενα.
Δεν ειναι "δικαιολογιες" , ειναι πραγματικοτητα.
Sorry αλλα αυτο θα ηταν γκιοζιλικι και σιγουρα εκτος λογικής (της σωστης λογικης) της Apple.ας σου έλεγε λοιπόν ότι το airdrop σε Ipad3 θα σε αποσυνδέσει προσωρινά από το internet για να μεταφέρει τα αρχεία. Αντί για αυτό, απλά το αφαιρεί. Ένα feature που το περιμένανε όλοι πόσα χρόνια.
Και σε ρωτάω, αφού τα βλέπεις όλα apple. Θα σε πείραζε εσένα να αποσυνδέετε από τον router σου μέχρι να κάνει airdrop το αρχείο? Τόσο φοβερό είναι?
οπως ειπα, αλλα τα στανταρτ της apple και αλλα του ανταγωνισμου.
Φυσικα και θα με πειραζε. Γι αυτο εχω επιλεξει την apple , γιατι δε κανει εκπτωσεις και κοιταει μπροστα.
Πολλες φορες μπορει να δυσαρεστουνται καποιοι (μη ξεχνας οτι εχω κι εγω ipad 3 ) , αλλα δε γινεται αλλιως.
Η θα εχεις μια εμπειρια χρησης ανταξια του ονοματος της, ή οχι…
Σου πε, ρε παιδι: Να κλεινει το net πχ.Πως υπαρχει η δυνατοτητα …. ?
ΕΙΠΑΜΕ … το airdrop ΑΠΑΙΤΕΙ να εχεις 2 τεχνολογιες που δεν υπαρχουν σε παλιοτερα τσιπ wifi , ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ?
Αστο, δεν σώνεται λεμε ΓιάννηYG…ειμαι ο πρωτος εδω μεσα που οχι μονο παραδεχτηκε το λαθος σχεδιασμο της κεραιας στο iphone 4 , αλλα εβαλα και βινεο που το εδειχνα, αν το ξεχασες.
Εγω μιλαω με επιχειρηματα ΠΑΝΤΑ και μπορει ο ενθουσιασμος μου να παρερμηνευεται σαν Fanboy-σμος .:2thumb22sup:
αλλα ντ αλλα!
Πως υπαρχει η δυνατοτητα …. ?
ΕΙΠΑΜΕ … το airdrop ΑΠΑΙΤΕΙ να εχεις 2 τεχνολογιες που δεν υπαρχουν σε παλιοτερα τσιπ wifi , ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ?
Η μονη επιλογη ειναι να βαλουμε ή οχι airdrop !
Capito ?
YG…ειμαι ο πρωτος εδω μεσα που οχι μονο παραδεχτηκε το λαθος σχεδιασμο της κεραιας στο iphone 4 , αλλα εβαλα και βινεο που το εδειχνα, αν το ξεχασες.
Εγω μιλαω με επιχειρηματα ΠΑΝΤΑ και μπορει ο ενθουσιασμος μου να παρερμηνευεται σαν Fanboy-σμος .:2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.