iOS 7

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Το πρόβλημα με το, ελεεινό (με εξαίρεση την αναπαραγωγή μουσικής), iTunes ειναι οτι τα κανει όλα μόνο του, κατα την λογική της Apple όμως και όχι την κοινή λογική.

Και επειδή σου δίνει την ψευδαίσθηση της απλοικοτητας και της ασφλαλειας, την πατάς πολυ άνετα.

Κι εγω ακόμα, μετα απο τόσα χρόνια, όταν ειναι να κάνω οτιδήποτε με δαυτο, πλην music sync, το σκέφτομαι κανα δεκάλεπτο του στυλ "κάτσε, τι μαλακια μπορει να κανει δαυτο και τι μπορει να παει στραβά"

Και πριν πεις οτι όλοι εμείς που μας ζορίζει, είμαστε ηλίθιοι, δεν έχουμε ασχοληθεί κλπ, να σου θυμίσω οτι:

1. Ακόμα κι εσυ πολλές φορές έχεις δώσει "παρεξηγήσιμες" οδηγίες για τη χρήση του (οπως πρόσφατα με το 7 update).

Δεν στο λέω για να στην πω αλλα απλώς για να υπογραμμίσω ποσο εύκολα μπλέκεσαι με αυτο το ρημαδι.

2. Ακόμα και ο Γιάννης ώρες ωρες ζορίζεται με δαυτο (θυμάμαι την επική κουβέντα για τον "διπλό" χώρο που πιάνουν τραγούδια στα "playlist").

Γενικα πιστεύω οτι το iTunes θα έπρεπε ή να κανει λιγότερα απ όσα κανει ή να εξηγούσε καλυτερα αυτα που κανει (μόνο του).

Πχ στο απλούστατο και πολυ κοινό παράδειγμα του Χρήστου, θα έπρεπε να ξεκαθαρίζει οτι όταν κανει "sync" εννοεί μεταφορά απο το iTunes προς το κινητό και όχι και το αντίστροφο (που ειναι η έννοια του sync).

Το ίδιο δλδ που (κακώς) κανει όταν πας να συγχρονισεις ενα γεμάτο με τραγούδια iPod με ενα νέο iTunes (και σου σβήνει όλα τα τραγούδια απο το iPod....).

Γενικα ο χρονος και η προσπάθεια που απαιτείται για να είσαι απόλυτα σίγουρος τι κανει και να μη χάσεις πχ πολύτιμα δεδομένα, ειναι πολυ μεγάλος και το χειρότερο, μακράν της λογικής, της απλοικοτητας, που η ίδια η Apple, σου "επιβάλλει" (με αποτέλεσμα να καταντάει πολλές φορές επικίνδυνο).

Δεν καταλαβα αν αναφερεσαι σε εμενα (και αν ναι σε ποιες παρεξηγήσιμες οδηγιες αναφέρεσαι).
Η ουσια ειναι πως το itunes ειναι απλο στην χρηση αλλα απαιτεί να καταλαβεις ή να εχεις την ορεξη να καταλαβεις, την φιλοσοφια του.
Δεν θες; Υπαρχουν και αλλες λύσεις, αλλωστε πλεον ειναι τελειως αποσυνδεδεμενο απο τις IOS συσκευες για οποιον το επιθυμεί.

Αστα ρε Τάκη.

Ολοι προτρεχουμε , εχουμε αλλη φιλοσοφία και τα κανουμε λαθος.
Για τις γαμ****ες φωτογραφιες του κινητου μιλάμε , οχι για μηχανολογία ...
Επίσης εγω δεν ηθελα να τις κανω backup...
ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΡΗΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΕΣ !!!!
Και θελω να τις βγαζω μονος μου και οχι να σε παιρνω τηλ στις 3 το βράδυ.

Λες και τα γραφω μονος μου κανεις.Στα γραψανε και οι αλλοι 2απο πάνω.
ΘΑ ΚΡΑΖΩ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ οσο γινονται τετοιες μαλακιες που με νοιάζουν.Μην το παιρνεις προσωπικά , την Apple κράζω οχι εσένα...

Μιλαμε για βασικά πράγματα . Α/Β

Εγώ αυτο που καταλαβαίνω ειναι πως εκανες πατατα και όλα σου φταίνε.
Τι σχέση έχει το φουκαριαρικο το itunes που δεν ειχες τραβήξει τις φωτος σου απο το iphone;;; Ειναι σαν να βριζεις την φωτογραφικη σου μηχανη επειδη δεν εκανες import τις φωτο στον υπολογιστή και μετα σου εσκασε η SD καρτα!
Αν ειχες ελπιδα να τις διασώσεις, θα οφειλοταν στο itunes που τραβα αυτοματα backup. Για την ακρίβεια, παιζει ακομα να υπαρχουν οι φωτο και εσυ να γκρινιαζεις χωρις λόγο...

Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Εγώ αυτο που καταλαβαίνω ειναι πως εκανες πατατα και όλα σου φταίνε.
Τι σχέση έχει το φουκαριαρικο το itunes που δεν ειχες τραβήξει τις φωτος σου απο το iphone;;; Ειναι σαν να βριζεις την φωτογραφικη σου μηχανη επειδη δεν εκανες import τις φωτο στον υπολογιστή και μετα σου εσκασε η SD καρτα!
Αν ειχες ελπιδα να τις διασώσεις, θα οφειλοταν στο itunes που τραβα αυτοματα backup. Για την ακρίβεια, παιζει ακομα να υπαρχουν οι φωτο και εσυ να γκρινιαζεις χωρις λόγο...

ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΡΥΨΕ !!!
ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?

Εδώ που τα λέμε,ακόμα και για προχωρημένους,με γνώση κι επίγνωση και μόνο που πρέπει να σπαταλήσει κάποιος κάποιον Χ χρόνο πιο πολύ απ' ότι χρειάζεται για απλές διαδικασίες,είναι στα μεγάλα πλην.
Μπορεί κι εγώ να είμαι κολλημένος με το μαραφέτι αλλά η αλήθεια να λέγεται.Το βάλε-βγάλε αρχείων με απόλυτο έλεγχο εκ μέρους του χρήστη,θα έπρεπε να είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο.

Σε αυτο δεν εχεις άδικο (ειναι ενα από τα κολληματα της apple), αλλα ειναι ασχετο με αυτό που επαθε ο Χρηστος που απλα οφειλεται σε κακο χειρισμό. Εκτος και αν το να κανεις import τις φωτός θεωρείται δύσκολο έργο.

Εγώ θα πω το πιο απλό ανεξαρτήτως restore-backup κλπ..
Και μόνο που δεν μπορώ να κάνω drag'n'drop ότι θέλω μέσα και πρέπει να ανοίξω προγράμματα και βιολιά,είναι off.
Και δεν με νοιάζει καθόλου η φιλοσοφία της Apple,είναι κοινή λογική και πρακτική.
Ας το έκανε κι ας ζητούσε κωδικό αν ανησυχεί για την ασφάλεια.Και δεν μιλάω για το οικιακό δίκτυο,μιλάω για κάθε υπολογιστή που μπορεί να βρεθεί κάποιος και δεν θέλει να τον παντρέψει μόνιμα με το τηλέφωνο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 7

ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΡΥΨΕ !!!
ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?

Καταρχην χαλαρωσε λιγακι εκτος και αν νομιζεις πως εγω ευθυνομαι που έχασες τις φωτος σου! :p
Δεν ξέρω πως ακριβως γίνεται στα windows αλλα υποθετω πως στις βάζει σε καποιο default folder (pictures).
Τι εννοεις τις έκρυψε; Στον υπολογιστή σου και δεν εχεις πρόσβαση;
Και εν πασει περίπτωση, γιατί δεν με παιρνεις ενα τηλ. μπας και βγαλουμε ακρη;

Εγώ θα πω το πιο απλό ανεξαρτήτως restore-backup κλπ..
Και μόνο που δεν μπορώ να κάνω drag'n'drop ότι θέλω μέσα και πρέπει να ανοίξω προγράμματα και βιολιά,είναι off.
Και δεν με νοιάζει καθόλου η φιλοσοφία της Apple,είναι κοινή λογική και πρακτική.
Ας το έκανε κι ας ζητούσε κωδικό αν ανησυχεί για την ασφάλεια.Και δεν μιλάω για το οικιακό δίκτυο,μιλάω για κάθε υπολογιστή που μπορεί να βρεθεί κάποιος και δεν θέλει να τον παντρέψει μόνιμα με το τηλέφωνο.

Σεβαστό, ειναι κατι που πρεπει να ζυγιζεις στα υπέρ/κατα για να διαλεξεις λειτουργικο σύστημα. Η apple εχει μια πιο κλειστη προσεγγιση στο θεμα αυτό και δεν νομιζω πως θα την αλλάξει. Εγω προσωπικα εχω μαθει να ζω με τις παραξενιες της χαριν των αλλων μεγαλυτερων αρετων της..

Σεβαστό, ειναι κατι που πρεπει να ζυγιζεις στα υπέρ/κατα για να διαλεξεις λειτουργικο σύστημα. Η apple εχει μια πιο κλειστη προσεγγιση στο θεμα αυτό και δεν νομιζω πως θα την αλλάξει. Εγω προσωπικα εχω μαθει να ζω με τις παραξενιες της χαριν των αλλων μεγαλυτερων αρετων της..

Προφανώς όλοι οι κάτοχοι ζούμε με τις ιδιοτροπίες της.(Και προσωπικά θα συνεχίσω να ζω με αυτές.)
Αλλά χωρίς και λίγη γκρίνια πως θα γίνουν καλύτεροι;:ernaehrung004:

Δεν καταλαβα αν αναφερεσαι σε εμενα (και αν ναι σε ποιες παρεξηγήσιμες οδηγιες αναφέρεσαι).
Η ουσια ειναι πως το itunes ειναι απλο στην χρηση αλλα απαιτεί να καταλαβεις ή να εχεις την ορεξη να καταλαβεις, την φιλοσοφια του.
Στα backup restore set us new κλπ που μπλέχτηκαν προχθές για το πως θα περάσεις το 7, πως κι αν γυρίζεις στο 6 κλπ

Ξαναλέω, απλώς παράδειγμα για την μπλεγμένη φιλοσοφία του iTunes.

Το ζουμί ειναι οτι το itunes τα κανει όλα μόνο του, με ενα τροπο που φαινεται απλός αλλα στην ουσία απο πίσω κανει πράγματα που αντιτίθενται στην κοινή λογική των περισσοτερων (η οποία υφίσταται πριν αρχίσεις να το χρησιμοποιείς / γιατί μετα κάθε παραξενια της Apple "λογική" σου κανει...) και το χειρότερο, δεν σε προειδοποιεί γι αυτο αλλα σε κανει να πιστεύεις (μέσω της απλοτητας χειρισμού) οτι όλα θα γίνουν οπως θες (με βάση την κοινή λογική).

Με λίγα λόγια, ενα προϊόν μια εταιρίας που διατυμπανίζει την απλότητα και ευκολία χρήσης δεν μπορει να απαιτεί τόση προσπάθεια και όρεξη να καταλάβεις ποσο (παράλογα μερικές φορές) λειτουργεί!

Τραγικές οι επιδόσεις της μπαταρίας του 5 στο browsing, επιτέλους, ένας σημαντικός λόγος αναβάθμισης σε 5s (από ars technica):

iOS-7-review.006.png

Στα backup restore set us new κλπ που μπλέχτηκαν προχθές για το πως θα περάσεις το 7, πως κι αν γυρίζεις στο 6 κλπ

Ξαναλέω, απλώς παράδειγμα για την μπλεγμένη φιλοσοφία του iTunes.

Το ζουμί ειναι οτι το itunes τα κανει όλα μόνο του, με ενα τροπο που φαινεται απλός αλλα στην ουσία απο πίσω κανει πράγματα που αντιτίθενται στην κοινή λογική των περισσοτερων (η οποία υφίσταται πριν αρχίσεις να το χρησιμοποιείς / γιατί μετα κάθε παραξενια της Apple "λογική" σου κανει...) και το χειρότερο, δεν σε προειδοποιεί γι αυτο αλλα σε κανει να πιστεύεις (μέσω της απλοτητας χειρισμού) οτι όλα θα γίνουν οπως θες (με βάση την κοινή λογική).

Με λίγα λόγια, ενα προϊόν μια εταιρίας που διατυμπανίζει την απλότητα και ευκολία χρήσης δεν μπορει να απαιτεί τόση προσπάθεια και όρεξη να καταλάβεις ποσο (παράλογα μερικές φορές) λειτουργεί!

Για το itunes, προφανως είναι θεμα της λογικης του καθε ενος απο εμας. Προσωπικά ουδεποτε δυσκολευτηκα να το κατανοήσω. Καταλαβαινω ομως πως μπορεί να δυσκολευει αλλους.
Για το αλλο που λες (περί αναβαθμισης σε ios 7 και σταματημα του digital signing των παλαιότερων εκδόσεων, νομιζω πως ήμουν σαφέστατος και ακριβέστατος σε αυτα που εγραψα. Δεν μπορώ ομως να καταλάβω τι μπορει να εμπλεξε εσενα ή καποιον άλλον.
ΥΓ. Ηδη από χθες σταματησε η apple να υπογραφει ψηφιακα τις παλαιοτερες εκδοσεις IOS οποτε οσοι περασατε IOS 7 δεν μπορειτε να κανετε downgrade.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Τραγικές οι επιδόσεις της μπαταρίας του 5 στο browsing, επιτέλους, ένας σημαντικός λόγος αναβάθμισης σε 5s (από ars technica):

iOS-7-review.006.png

Το εγραψα και εγω πως η μπαταρια εχει πεσει αισθητα. Ελπίζω να ειναι θεμα software tuning και να λυθει σε μελλοντικο update.

Αν δε καταλαβα κατι με το θεμα των φωτο διορθωστε με. Εγω δεν χρησιμοποιω καθολου itunes για τις φωτο. Τις κανω copy κατευθειαν απο το iphone οπως με μια φωτ μηχανη. Το itunes γιατι να το ανακατεψω με τις φωτο μου; (αν δε το γουσταρω κιολας).

Last edited:
Αν δε καταλαβα κατι με το θεμα των φωτο διορθωστε με. Εγω δεν χρησιμοποιω καθολου itunes για τις φωτο. Τις κανω copy κατευθειαν απο το iphone οπως με μια φωτ μηχανη. Το itunes γιατι να το ανακατεψω με τις φωτο μου; (αν δε το γουσταρω κιολας).

Πολύ σωστα τα λες.

Ξαναγράφω μπας και κανουν οτι καταλαβουν μερικοί...

1)Συνδεσα το iphone στον υπολογιστη
2)Αντεγραψα cut paste απο το my computer τις παλιές φωτογραφιες μεσα στον dcim και ολα οκ.
3)Ξαναβαζοντας μετα απο καιρό με τον ιδιο τρόπο το iphone στον υπολογιστη, τις παλιές ΔΕΝ τις εβλεπε!(ο υπολογιστής, το gallery του iphone κανονικα σε αλλο album).Εβλεπε μονο αυτες που ειχα τραβηξει με το iphone

Με λιγα λόγια ως εδω , εβαλα με συγκεκριμενο τροπο φωτογραφιες στο iphone , και με τον ιδιο τροπο δεν μπορεσα να τις δω/βγάλω εξω!
Οτι δεν θεωρησε το iphone 4 δικιές του φωτογραφίες μου τις εξαφανισε ,δειχνοντας τες μονο απο το gallery.(δεν μπορουσα να τις δω απο καπου που θα τις εκανα copy paste).

Μετα ακολούθησε το χαος που περιεγραψα με το itunes.Sync my ass πρεπει να λέγεται ...
Εκανα sync , και μου εξαφανισε τις παλίες φωτογραφίες αντι πχ να μου τις περασει στο pc μεσω itunes η σε καποιο cloud κλπ , αφηνοντας μου μονο αυτες που ειχα τραβηξει με το κινητο (ωραιο φιλτραρισμα αυτό).

Ποσο αναλυτικά να τα γράψω δηλαδή?

Καταρχην χαλαρωσε λιγακι εκτος και αν νομιζεις πως εγω ευθυνομαι που έχασες τις φωτος σου! :p
Δεν ξέρω πως ακριβως γίνεται στα windows αλλα υποθετω πως στις βάζει σε καποιο default folder (pictures).
Τι εννοεις τις έκρυψε; Στον υπολογιστή σου και δεν εχεις πρόσβαση;
Και εν πασει περίπτωση, γιατί δεν με παιρνεις ενα τηλ. μπας και βγαλουμε ακρη;

Δεν ειμαι χαλαρος ρε Τάκη γιατι με εχεις τρελάνει οταν τους υπερασπίζεσαι ετσι.
Την μια θα πρέπει να σε πάρω για να λύσω τα βασικά , την αλλη δεν ευθυνεσαι εσυ που τους υπερασπίζεσαι αλλα μου λες και απο την αλλη οτι κανω πατατιες κλπ.
Ολα αυτά δεν ταιριάζουν.
Σου γραφουν και οι αλλοι τα ιδια και επιμένεις οτι ολα ειναι απλουστατα ...

εχουν καποια κενα τα βηματα σου…
Σε τι λειτουργικο το εκανες και πως καταφερες να δεις το dcim dir (to εχεις κανει JB) ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ αυτο που εκανες (να περασεις χειροκινητα τις φωτο στο dcsim) kai σωστα το iphone δε σου δειχνει τις φωτο.
Το ιδιο συμβαινει και με μουσικη κλπ…

Για να περασεις κατι απο τον υπολογιστη σου στο iphone-ipad πρεπει να το κανεις μεσω itunes ή τριτου προγραμματος ειδικα φτιαγμενο για τη δουλεια αυτη.
Δεν υπαρχει cut-paste
Δυστυχως δεν εχεις καταλαβει πως δουλευει το iphone-itunes και αν συνεχισεις ετσι θα χασεις κι αλλα δεδομενα!

Einai ΚΑΘΑΡΑ δικο σου λαθος αυτο.

Φιλικα παντα …:p

Last edited:
Πολύ σωστα τα λες.

Ξαναγράφω μπας και κανουν οτι καταλαβουν μερικοί...

1)Συνδεσα το iphone στον υπολογιστη
2)Αντεγραψα cut paste απο το my computer τις παλιές φωτογραφιες μεσα στον dcim και ολα οκ.
3)Ξαναβαζοντας μετα απο καιρό με τον ιδιο τρόπο το iphone στον υπολογιστη, τις παλιές ΔΕΝ τις εβλεπε!(ο υπολογιστής, το gallery του iphone κανονικα σε αλλο album).Εβλεπε μονο αυτες που ειχα τραβηξει με το iphone

Με λιγα λόγια ως εδω , εβαλα με συγκεκριμενο τροπο φωτογραφιες στο iphone , και με τον ιδιο τροπο δεν μπορεσα να τις δω/βγάλω εξω!
Οτι δεν θεωρησε το iphone 4 δικιές του φωτογραφίες μου τις εξαφανισε ,δειχνοντας τες μονο απο το gallery.(δεν μπορουσα να τις δω απο καπου που θα τις εκανα copy paste).

Μετα ακολούθησε το χαος που περιεγραψα με το itunes.Sync my ass πρεπει να λέγεται ...
Εκανα sync , και μου εξαφανισε τις παλίες φωτογραφίες αντι πχ να μου τις περασει στο pc μεσω itunes η σε καποιο cloud κλπ , αφηνοντας μου μονο αυτες που ειχα τραβηξει με το κινητο (ωραιο φιλτραρισμα αυτό).

Ποσο αναλυτικά να τα γράψω δηλαδή?

Δεν ειμαι χαλαρος ρε Τάκη γιατι με εχεις τρελάνει οταν τους υπερασπίζεσαι ετσι.
Την μια θα πρέπει να σε πάρω για να λύσω τα βασικά , την αλλη δεν ευθυνεσαι εσυ που τους υπερασπίζεσαι αλλα μου λες και απο την αλλη οτι κανω πατατιες κλπ.
Ολα αυτά δεν ταιριάζουν.
Σου γραφουν και οι αλλοι τα ιδια και επιμένεις οτι ολα ειναι απλουστατα ...

Γίνεσαι λίγο γραφικός όταν μου επιτιθεσαι όταν εγώ προσπαθώ θα σε βοηθήσω κατηγορώντας με μάλιστα ότι.. τους υπερασπιζομαι..
Οποίος ξέρει έστω και το παραμικρό περί iPhone και iTunes δεν θα έκανε την παπαρια που περιγράφεις στο βήμα ν.2
Περαστικά σου...

@ στους δυο σας

Μονο με την apple γίνονται αυτά.
Συνεχίζετε να κάνετε γαργάρα οτι η ίδια η apple σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις το dcim και να σου ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να γράφεις μέσα.
Ξαναλεω οτι αν δεν ήθελε την πρόσβαση θα έπρεπε να το έχει read only.
Επίσης δεν σχολιαζετε την λογική με την οποία εξαφανίζει τα αρχεία που βάζεις, όπως και γιατί στον συντονισμό ''επέλεξε'' να σβήσει το δεύτερο μονο album και να αφήσει μονο της κάμερας.

Γιάννη, δεν χρειαζεται να είσαι jb για να δεις το dcim.Είσαι παλιουρας σε αυτά και περίμενα να το ηξερες.
Τάκη,γραφικός είσαι εσυ με την υπεράσπιση σου.Δεν είσαι σε δικαστήριο ,ουτε σε έβαλε κανεις προς υπεράσπιση της apple.Στα λένε και άλλοι μα εσυ κούκου ρούκου...

Last edited:
δε θελω να το κανουμε προσωπικο το θεμα εδω μεσα…. δεν ειναι αυτος ο σκοπος του forum.

Πρεπει ομως να παραδεχτεις οτι δεν εχεις σχοληθει με το iphone και τη λογικη του.
Τι παει να πει "σου επιτρεπει"…. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εχει γραφτει οτι μπορεις να περνας οτι θελεις στο κινητο με cut-paste.
Το οτι εσυ το εκανες , ειναι δικο σου λαθος…

ΥΓ…στο mac δεν σε αφηνει καν να δεις το iphone σα συσκευη , ουτε τo dsim dir (γι αυτο σε ρωτησα πριν).
Προφανως το εκανες σε WIN, και γι αυτο εχεις αυτη τη λογικη.

ΥΓ2… δεν γινονται ΜΟΝΟ σε Αpple προιοντα ,σε καμια εταιρεια πια, ουτε kai σε Android, δε βλεπεις τη συσκευη σαν USB DISK , σε MAC.

Last edited:
Μα παλι σε λογική apple αναφέρεσαι.
Το ίδιο λέω...
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις οτι εκεί εξω, είναι πιο απλα τα πραγματα.
Επίσης που γράφει η που ενημερώνει τι το iphone/itunes?
Την πρόσβαση, σου ξαναγραφω οτι στην επιτρέπει.
Αν δεν ήθελε να στην δώσει θα το έκανε read only.

Τέλος, προσωπικό το θεώρησαν άλλοι. Εγώ την apple ξεχεσα...

αν εκει εξω τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα… τοτε πρεπει να αρκεστεις σ αυτα.
Η Apple εχει τη λογικη της, που την εχουμε εξηγησει…. αν δεν ακολουθησεις αυτο το τροπο σκεψης , δεν μπορεις μετα να ζητας τα ρεστα!

Ειναι αποδεκτο να μη σ αρεσει η λογικη της, αλλα δε μπορεις να τη κατηγορεις αν κανεις του κεφαλιου σου και μετα κατι δε παει καλα…