iOS 7

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Ανδρεα, η αληθεια ειναι καπου στη μεση....
Μηπως δε γινεται ασταθες το android οταν το κανεις root , του περνας ενα καρο αηδιες για να μπλοκαρεις διαφημισεις , σπαμ και malware?
Μηπως και στο android δεν υπαρχουν καποι πραγματα που δε γινονται (εχω αναφερει καποια στο παρελθον)?
Οσο υπερβολικοι μπορει να γινομαστε μερικες φορες εμεις, αλλο τοσο ειστε κι εσεις....
Οχι Γιαννη δεν ειναι ετσι...
Για να γινει ασταθες ενα κινητο φτανει να βαλεις κακες μη ελεγμένες εφαρμογές .
Το root δεν επηρεάζει καθολου την συσκευή.
Αλλωστε πωλούνται ετοιμες ρουταρισμενες συσκευές.
Και οσο για το αν γινονται η δεν γίνονται καποια πραγματα σε android συσκευές στα εχω γραψει στο παρελθόν.

Οχι Γιαννη δεν ειναι ετσι...
Για να γινει ασταθες ενα κινητο φτανει να βαλεις κακες μη ελεγμένες εφαρμογές .
Το root δεν επηρεάζει καθολου την συσκευή.
Αλλωστε πωλούνται ετοιμες ρουταρισμενες συσκευές.
Και οσο για το αν γινονται η δεν γίνονται καποια πραγματα σε android συσκευές στα εχω γραψει στο παρελθόν.

και εγώ αυτό πιστεύω κακές εφαρμογές για το ελεγμένες ας το αφήσουμε ειδικά στην google γιατί αν κάνετε μια αναζήτηση για blackBM θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τον τύπο που ανέβασε καμιά δεκαριά δικές του και έγινε της.. στο κατέβασμα

:SFGSFGSF:http://www.away.gr/2013/09/22/blackberry-pausing-roll-out-of-bbm-due-to-a-leaked-version/

Υπερβολές.
Όπως όταν αγοράζεις από eBay και κοιτάζεις το ποσοστό θετικών feedback έτσι αγοράζεις από το play.
Εχω αγοράσει η απλώς χρησιμοποιήσει εκατοντάδες εφαρμογές από το play και δεν ειχα πότε πρόβλημα τηρώντας αυτή την πρακτική
Τώρα αν πάει κάποιος στο bm ε τότε πάει γυρεύοντας.

Ε τι να κάνουμε τώρα να λέμε πως έχεις δίκιο για να νιώθεις καλύτερα;
Σου λέω έχω βάλει εκατοντάδες εφαρμογές χωρίς κανένα πρόβλημα και φυσικά μαζί με μένα εκατομμύρια κόσμου.
Εσυ πόσες Android εφαρμογές έχεις βάλει για να υποστηρίζεις ότι κινδυνεύεις από τις εφαρμογές του play store?
Και φυσικά ούτε στο eBay έχω χάσει χρήματα ή έχω παραλάβει σκαρτο προϊόν.
Και εκεί μάλιστα δίνω ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία.

Με αυτά που γράφονται :cowboy: το πιθανότερο είναι να έχουν συνεννοηθεί για να σου κάνουν πλάκα. Δεν εξηγείται αλλιώς

Μπα δεν νομίζω, είχαν ξεκινήσει από πριν

Για κάποιον άλλον γράφτηκε το ποστ, που τον έχουν πιάσει μονότερμα :)

Αυτο που λες θα ισχυε αν το iphone ειχε αδυναμο επεξεργαστη , πολυ λιγη ram, και ηταν πισω στα specs.... Προφανως δεν ισχυει αυτο.
Απλα, η apple σχεδιασε κινητο και λειτουργικο για να λειτουργει απροσκοπτα και ομαλα.
Οι οποιε ς ελλειψεις , πχ bluetooth , αδυναμια copy paste μουσικης κλπ επιβαλλονται απο τριτους , κυριως δισκογραφικες , εταιρειες ταινων κλπ. Θεμα δικαιωματων ειναι, και φυσικα καλυτερης και ταχυτερης οργανωσης.

Είχαμε κάποτε έναν διευθυντή πωλήσεων στην εταιρεία (πριν 2-3 χρόνια). Μια μέρα, παιρνόντας έξω από το γραφείο του τον είδα να κάνει κάτι πολύ παράξενο. Πήγα λοιπόν και είδα ότι είχε στην οθόνη ένα excel ανοιχτό και μπροστά του ένα χαρτί, στο οποίο αντέγραφε το excel. Τον ρώτησα τι κάνει, και μου απάντησε ότι χρειάζεται μόνο ένα μέρος των γραμμών από το excel. Έτσι λοιπόν αντέγραφε στο χαρτί αυτό που ήθελε και μετά άνοιγε ένα καινούργιο excel και το έγραφε εκεί από το χαρτί.
Με απορία πήρα το ποντίκι, διάλεξα τι ήθελε, έκανα δεξί κλικ, copy και paste σε ένα καινούργιο φύλλο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του.
Εάν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος έγινε διευθυντής πωλήσεων, τότε σίγουρα και η Apple μπορεί να λέει ότι το copy paste χαλάει την οργάνωση.

Είχαμε κάποτε έναν διευθυντή πωλήσεων στην εταιρεία (πριν 2-3 χρόνια). Μια μέρα, παιρνόντας έξω από το γραφείο του τον είδα να κάνει κάτι πολύ παράξενο. Πήγα λοιπόν και είδα ότι είχε στην οθόνη ένα excel ανοιχτό και μπροστά του ένα χαρτί, στο οποίο αντέγραφε το excel. Τον ρώτησα τι κάνει, και μου απάντησε ότι χρειάζεται μόνο ένα μέρος των γραμμών από το excel. Έτσι λοιπόν αντέγραφε στο χαρτί αυτό που ήθελε και μετά άνοιγε ένα καινούργιο excel και το έγραφε εκεί από το χαρτί.
Με απορία πήρα το ποντίκι, διάλεξα τι ήθελε, έκανα δεξί κλικ, copy και paste σε ένα καινούργιο φύλλο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του.
Εάν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος έγινε διευθυντής πωλήσεων, τότε σίγουρα και η Apple μπορεί να λέει ότι το copy paste χαλάει την οργάνωση.

Χαχαχα, καλό το έχω ζήσει κι εγώ στο περίπου.

Ωστόσο η apple δεν απευθύνεται σε τέτοιο κοινό πιστεύω. Εάν κάνω λάθος, τοτε θα έπρεπε να υπάρχει μια εταιρεία που να μην απευθύνεται
σε τέτοιο κοινό. Δεν πάμε μπροστά έτσι, μόνο πίσω.

Επίσης, έχει μειωθεί η διάρκεια της μπαταρίας μου με το 7 έχει διαπιστώσει κανένας κάτι τέτοιο?

Χαχαχα, καλό το έχω ζήσει κι εγώ στο περίπου.

Ωστόσο η apple δεν απευθύνεται σε τέτοιο κοινό πιστεύω. Εάν κάνω λάθος, τοτε θα έπρεπε να υπάρχει μια εταιρεία που να μην απευθύνεται
σε τέτοιο κοινό. Δεν πάμε μπροστά έτσι, μόνο πίσω.

Επίσης, έχει μειωθεί η διάρκεια της μπαταρίας μου με το 7 έχει διαπιστώσει κανένας κάτι τέτοιο?

το αναφερω εδω στο τελευταιο μηνυμα,για το Ipadmini.οντως πρεπει να "καιει" περισσοτερο..

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/108681-Apple-iOS-7/page78

Γενικά στην εταιρεία σου έχετε τις οθόνες για να κολλάνε τα post it.... Ονόματα δεν λέμε.... :smash:

Εχω το 5άρι και σίγουρα έχει μειωθεί κατα μια μέρα περίπου χωρίς υπερβολές. Είναι προφανώς παιδικές ασθένειες, μετά από 2
fixαρίσματα πιστεύω θα βελτιωθεί η κατάσταση. Η επιπλέον κατανάλωση οφείλεται και στα πιο πολύπλοκα εφέ κίνησης καθώς και
στα κινούμενα wallpapers και τη 3d αίσθηση των εικονιδίων, λειτουργίες που είναι ενεργές στο backround όλη την ώρα.
Εάν δεν βρεθεί λύση για την απόδοση της μπαταρίας ωστόσο, έχω γυρίσει στο ios 6 χωρίς δεύτερη σκέψη, όσο και αν
βρίσκω υπέροχο στη χρήση το 7.

Last edited:
Ρε παιδιά, έχω το 4-άρι, είναι αργό βέβαια, καμία αμφιβολία, αλλά από μπαταρία μιά χαρά είμαι, να μην πω κι οτι σαν να κρατάει περισσότερο και θεωρηθώ υπερβολικός.

oxi ….

εμενα παντως στο iphone 5 εχει στρωσει η κατασταση.
Εχω σχεδον τις ιδιες ωρες με το ios 6…

Ρε παιδιά, έχω το 4-άρι, είναι αργό βέβαια, καμία αμφιβολία, αλλά από μπαταρία μιά χαρά είμαι, να μην πω κι οτι σαν να κρατάει περισσότερο και θεωρηθώ υπερβολικός.

Συμφωνώ και εγώ και στα δύο.

περιεργο...σιγουρα παντως στο μινι εχει μεγαλυτερη καταναλωση.
εσενα Μπαμπη,μου φαινεται πιο λογικο λογω κουτσουρεμενου 7.
Γιαννη τι εννοεις εστρωσε η κατασταση?μετα απο καποιες φορτισεις φανατζομαι(?)

Γιαννη τι εννοεις εστρωσε η κατασταση?μετα απο καποιες φορτισεις φανατζομαι(?)

Βρε σεις τι να αλλαξουν καποιες φορτίσεις σε στρωμένη μπαταρία μηνών;;;;;!!! Αν αλλάξει κάτι θα γινει μετά από λίγες ώρες χρήσης (αν υποθέσουμε ότι το iOS πραγματοποιεί διάφορα αρχικά processes για να εγκατασταθεί σιγά σιγά σε όλο το τηλέφωνο.) Οι φορτίσεις δεν πρόκειται να αλλάξουν κάτι, παρά μόνο αν μιλάμε για νέα συσκευή/μπαταρία.

Το μόνο που θα αλλάξει είναι επιπεδου placebo...θα έχετε συνηθίσει στη νέα μειωμένη διάρκεια και δε θα σας φαίνεται τόσο ενοχλητικό :D