iOS 7

Το Fortune έχει αναρτήση ένα διάγραμμα που συγκρίνει σε τρίμηνη περίοδο την αλλαγή από Android σε ios σε νέους αγοραστές στην αγορά των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πρόσφατες εκθέσεις της comScore, το iOS έχει κερδίσει σταθερά το μερίδιο αγοράς σε βάρος των Android και BlackBerry.

Uploaded with ImageShack.us

περισσότερα εδώ http://www.iclarified.com/34479/change-in-new-ios-users-vs-new-android-users-chart

εβαλα χτες στο νεο iphone 4s της γυναικας μου και ειναι πολυ γρηγορο.

Η μπαταρια επισης κραταει πολυ καλα (το κινητο ειναι 1.5 χρονου μετ/νο) , τη βγαζει πανω απο μια μερα με μεση χρηση.
Το λειτουργικο ειναι πολυ smooth, και ειδικα σto ασπρο iphone 4S ειναι ταμαμ!

Ξερω οτι εχει αναφερθει ηδη αλλα 1-2 συμβουλες για να κραταει λιγο περισσοτερο η μπαταρια στο 5?

Συνεχίζουν τα προβλήματα.... και σε γνωστού το 5 τα ίδια...

Οι εφαρμογές, τις μισές φορές κρασάρουν και τις μισές όχι... πήγα να ανοίξω το shazam μια μέρα, κόλλησε το τηλέφωνο, κανένα κουμπί τίποτα, αναγκάστηκα να κρατήσω πατημένα και τα 2 κουμπιά για να κάνει reset... έχασα και το τραγούδι...

μια άλλη φορά προσπαθούσα να πάρω τηλέφωνο, πάταγα κλήση και αποτύγχανε αμέσως, ξαναπάταγα ξανά τα ίδια, το αφήνω λίγο να ηρεμήσει τίποτα... μετά από κανένα τέταρτο ξαναδοκιμάζω τίποτα, λέω ας κάνω reboot. Και έστρωσε... το αστείο όμως είναι ότι όσο διάστημα είχε φάει το κόλλημα, όσοι με καλούσαν φαινόταν σε αυτούς ότι χτυπάει κανονικά.... ενώ το τηλέφωνο τίποτα, ούτε αναπάντητες ούτε τίποτα...

Απαράδεκτα πράγματα...

το ios 7 ειναι αρκετα διαφορετικο και οι devs ειχαν πολυ λιγο χρονο στη διαθεση τους για τις αλλαγες αυτες.

Υπαρχουν πολλες εφαρμογες που ειναι ακομη εν μερη ασυμβαττες και αλλες που αναβαθμιζονται συνεχως (ακομη και 2 φορες την ιδια μερα)!
Ισως καποια απ αυτη να σου δημιουργει το προβλημα... υπομονη μεχρι να αναβαθμιστουν ολες οι εφαρμογες και ισως μια πιο σταθερη εκδοση του ios 7.

Εμφανίζει και σε κανέναν άλλο πρόβλημα με την σύνδεση στους Mail servers?

Μου εμφανίζει συνέχεια μνμ οτι δεν μπόρεσε να συνδεθεί με τον τάδε η τον δείνα server της Hotmail ή της Gmail και να ξαναδώσω το password μου.

Μου το ξανακανε αυτό που δεν μπορώ να πάρω και να με πάρουν... Απαράδεκτα πράγματα...

Θέλει δουλειά ακόμα το iOS 7

Χθες το σύνδεσα με το iTunes και .........δείτε το screen shot 1
Δοκίμασα τα πάντα μήπως γλιτώσω το restore αλλά........δεν
Στο τέλος για την ενεργοποίηση μου ζήτησε βέβαια το Appple ID μου. (screen shot 2)

Screen Shot 2013-10-13 at 2.50.45 μ.μ..jpg

Screen Shot 2013-10-13 at 3.10.03 μ.μ..jpg