iOS 7

Toν Jonyπωςτονελενε δεν πρεπει να τον πληρώνουν και πολύ καλά εκει στο Κουπερτίνο.

Για να συμπληρώσει χαρτζιλίκι τα απογεύματα κάνει άλλες δουλειές: http://myatlantis.gr/

:p

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Toν Jonyπωςτονελενε δεν πρεπει να τον πληρώνουν και πολύ καλά εκει στο Κουπερτίνο.

Για να συμπληρώσει χαρτζιλίκι τα απογεύματα κάνει άλλες δουλειές: http://myatlantis.gr/

:p

loool

"We made the design of Atlantis, simple yet functional.."
jony-ive-10-20-09.jpg

σαφως γρηγοροτερη και χωρις κολληματα , αν και beta ακομη.
Ακομη και σε iphone 4 φαινεται να ειναι πιο ομαλη και γρηγορη....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Οσον αφορα το αισθητικό της υποθεσης:

Δεν ξερω ρε παιδια...Ενω στην αρχη μου φανηκε ωραιο τωρα, χωρις καν να το εχω δει απο κοντα, αρχισε να μου φαινεται πολυ παιδικό και να με κουραζει στα ματια.

Τα ''παλιο'' αισθητικά μου φαινεται πλεον πιο ''ωριμο'' ενώ το 7 μαλλον overdesigned (στην απλότητά του έστω).

Εχω την αισθηση ότι η αναγκη για αλλαγη ηταν τοσο μεγαλη που δεν ημουν αντικειμενικος στο πρωτο look.

Anyway, ας το δουμε και live και βλεπουμε...

αφου δεν το εχεις δουλεψει…. βαλτο πρωτα και τα λεμε!-bye-

Θα περασουν 1-2 γενιες μεχρι να στρωσει κι αυτο.
Προφανως το παλιο ηταν πιο ωριμο, τοσα χρονια εξελιξης εχει στη πλατη του!

Το νεο θελει ακομη μερικες αλλαγες , με το καιρο θα γινουν κι αυτες.

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Οσον αφορα το αισθητικό της υποθεσης:

Δεν ξερω ρε παιδια...Ενω στην αρχη μου φανηκε ωραιο τωρα, χωρις καν να το εχω δει απο κοντα, αρχισε να μου φαινεται πολυ παιδικό και να με κουραζει στα ματια.

Τα ''παλιο'' αισθητικά μου φαινεται πλεον πιο ''ωριμο'' ενώ το 7 μαλλον overdesigned (στην απλότητά του έστω).

Εχω την αισθηση ότι η αναγκη για αλλαγη ηταν τοσο μεγαλη που δεν ημουν αντικειμενικος στο πρωτο look.

Anyway, ας το δουμε και live και βλεπουμε...

Αναφέρεσαι στα χαρουμενα εικονιδια προφανως.. Εγω εαν δεν το δουλέψω στην πράξη, δεν μπορω να ξέρω εαν θα με "κουράσουν". Παντως, ολα τα υπολοιπα transparent eye candy elements τα βρίσκω υπέροχα αισθητικα..