iOS 7

lol @ all (minus Koulis) :p

Ναι, στα εικονιδια αναφερομαι (τα αλλα, οντως φαινονται μια χαρα).

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Τελικα παιδια το i7 θα το σηκωνει κανονικα το iPhone 4?? ή οχι

εχει ανακοινωθει οτι θα το παρουν τα iPhone 5, 4S και 4, iPad 4, 3, 2, mini και iPod touch 5ης γενιας.
για να το δωσουν και στο 4,προφανως θα το σηκωνει.
η apple σιγουρα το εχει μελετησει πολυ προτου το ανακοινωσει και-προφανως-ειναι σιγουρη οτι δεν θα υπαρξει θεμα hardware.

μπορει να το παρει αλλα θα ειναι βαρυ στο iphone 4 .

το 3GS με iOS 5 ψιλοσερνεται ...

η νεα beta 3 einai αρκετα πιο σταθερη και γρηγορη, ακομη και σε iphone 4.
Σε μενα βελτιωθηκε και η μπαταρια, ειδικα σε χρηση 4G.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

μπορει να το παρει αλλα θα ειναι βαρυ στο iphone 4 .

το 3GS με iOS 5 ψιλοσερνεται ...

3GS συγγενικου μου προσώπου πάντως ειναι μια χαρα με την τελευταία έκδοση του iOS 6. Δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα κι εγω όταν το είχα με iOS 5 πάντως.
Δεν ειναι τόσο responsive όσο στο iPhone 5 αλλά σε καμία περίπτωση δεν σέρνεται.
Μήπως ειναι ώρα για restore?

η νεα beta 3 einai αρκετα πιο σταθερη και γρηγορη, ακομη και σε iphone 4.
Σε μενα βελτιωθηκε και η μπαταρια, ειδικα σε χρηση 4G.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Same here πολυ πιο σταθερή πλέον η beta 3.
Δείχνει όμως οτι χρησιμοποιεί πολυ απο τα location services τα Wifi networking και frequent locations με συνέπεια στη διάρκεια της μπαταρίας.
Αντιμετωπίζει κανείς τίποτα αντίστοιχο;

στη beta 3 εγω ειδα μεγαλη βελτιωση στ μπαταρια, εφτασε σχεδον στα επιπεδα της ios 6 , με ολα ανοιχτα τα services.

Εχουμε ακομη δρομο ομως… μεχρι το φθινοπωρο.

το ipad mini θα το πάρει το IOS7? και αν ναι... το βλέπετε να σέρνετε ? (A5 έχει νομίζω..)

το ipad mini θα το πάρει το IOS7? και αν ναι... το βλέπετε να σέρνετε ? (A5 έχει νομίζω..)

Ναι και θα παίζει μια χαρά!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Το ios 7 το είδα χτες για πρώτη φορά σε κινητό. Χρησιμοποιώ Mac από το 2003. Έχω iPhone από τότε που βγήκε το πρώτο. Πρώτη φορά από τότε άρχισα χθες να σκέφτομαι στραβά... Μπορεί το νέο περιβάλλον να είναι μοντέρνο αλλά είναι άσχημο. Και για να χρησιμοποιήσω τη λέξη που χρησιμοποιούν έξω FUGLY. Αν αφήσουν τον Johnny να καταστρέψει έτσι και το OSX τότε αντίο apple για μένα.

Συμφωνώ εν μέρη.Το 6 είχε μια σχεδίαση όμορφη και κάπως ρετρό σχεδόν κλασική.τωρα με τόσες αλλαγες έγινε κάτι άλλο, αρκετά μοντέρνο.δεν μπορώ να πώ ότι δε μου αρέσει αλλά μερικά πράγματα ακόμα να τα χωνέψω.π.χ. το εικονίδιο των φωτογραφιών, την ασπρίλα σε μερικές εφαρμογές κ.α. Αλλά νομίζω οτι έπρεπε να αλλάξει το ios και σε σχεδίαση, δε μπορούσε να μείνει έτσι.το στοιχημα θα δουμε από Σεπτέμβρη ανα θα κερδηθεί, αν αρέσει στον πολύ κοσμο ή όχι.Κατα τη γνώμη μου, το παρα πείραξαν.Πάντως σε λευκό iphone 5 δειχνει λες και σχεδιαστηκε για αυτό.

Πιστεύω έπρεπε να έχουν δύο themes ανάλογα με το χρώμα του τηλεφώνου.
Έπρεπε να υπάρχει η επιλογή για ένα πιο σκοτεινό περιβάλλον, λιγότερο ''λουλουδάτο'', να έχει απήχηση
στο ανδρικό κοινό. Το καημένο το μαύρο 5άρι θα υποφέρει, αν και με ένα σκούρο wallpaper και μέγιστο βαθμό
διαφάνειας (εάν αυτό είναι παραμετροποιήσιμο) ίσως να παλεύεται.