iOS 7

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Τακη / Γιαννη, εσεις που το χετε καμια εβδομδα, τί παρατηρήσατε;
Έχει σαφως μεγαλυτερη κατανάλωση λογω multitasking. Βεβαια υποτίθεται πως με τον καιρο μαθαινει τις συνηθειες σου και ανοίγει-κλεινει τις εφαρμογες αναλογως.
Εάν παντως απενεργοποιηθει η επιλογή Settings-General-Background App Refresh, η διαρκεια μπαταριας βελτιώνεται σημαντικα.
Ιδωμεν..

οι server χτες ειχαν πολυ κινηση... οσοι δε τα καταφερατε χτες (κι εγω το ιδιο στο Ipad), καντε το σημερα.
Εγω τα καταφερα κατα τις 5 το πρωι !!!:p

μερικα tips για τη μπαταρια σε βιντεο (γι αυτους που βαριουνται να διαβασουν).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Για καλο και για κακο, κανε reset all settings kai restore as new....
http://www.youtube.com/watch?v=x-93m8QOWLk

''κανε και ctrl-alt-del'' :p
Συριε δεν την εκανες τελικα ?

Ευτυχως ειχα καλύτερα πραγματα να κανω χθες το βραδυ :p

Σημερα θα με ταλαιπωρήσει ένας γιούφτος με παζάρια και δεν ξέρω αν μετά θα χω κέφι να το κάνω :p

καλυτερα απο αναβαθμιση του iphone ? :p

forstall-vs.-ive.gif

μια πολυ καλη κινηση για τους χρηστες windows, ειναι ο συγχρονισμος μεσω icloud των bookmarks - favorites μεταξυ ios συσκευων και Firefox - Chrome!

κατεβαστε το icloud control panel 3 και τα αντιστοιχα iCloud Bookmarks extensions gia to browser της αρεσκειας σας .... chrome kai firefox

13.09.18-iCloud_CP_3.jpg

μια πολυ καλη κινηση για τους χρηστες windows, ειναι ο συγχρονισμος μεσω icloud των bookmarks - favorites μεταξυ ios συσκευων και Firefox - Chrome!

κατεβαστε το icloud control panel 3 και τα αντιστοιχα iCloud Bookmarks extensions gia to browser της αρεσκειας σας .... chrome kai firefox

13.09.18-iCloud_CP_3.jpg

Ενδιαφέρον αυτό :)

Χθές έγιναν:

• Update iTunes
• Update all Apps
• Backup iPhone

Για καλο και για κακο, κανε reset all settings kai restore as new....

Αυτό, μπορείς να μου το σπάσεις σε step by step?

Κάνω Reset All Setting από το ίδιο το iPhone, από την επιλογή που έχει μέσα στο menu του, ή μέσω του iTunes?
Και μετά κάνω Update στο τηλέφωνο στο IOS7 και έπειτα Restore as New?

Σορρυ αν γίνομαι κουραστικός.
Απλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πάει κάτι στραβά και να χάσω δεδομένα.

αυτο αναφεροταν στο iphone 4… για μεγαλυτερη ταχυτητα.

Αν εχεις 4s - 5 κανε apla update ….και ΑΝ παει κατι στραβα, τοτε κανε restore (οχι απλα update) και στο τελος restore from backup.

αυτο αναφεροταν στο iphone 4… για μεγαλυτερη ταχυτητα.

Αν εχεις 4s - 5 κανε apla update ….και ΑΝ παει κατι στραβα, τοτε κανε restore (οχι απλα update) και στο τελος restore from backup.

Το 4ρι έχω, γι' αυτό σε κουράζω...

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Χθές έγιναν:

• Update iTunes
• Update all Apps
• Backup iPhone

Αυτό, μπορείς να μου το σπάσεις σε step by step?

Κάνω Reset All Setting από το ίδιο το iPhone, από την επιλογή που έχει μέσα στο menu του, ή μέσω του iTunes?
Και μετά κάνω Update στο τηλέφωνο στο IOS7 και έπειτα Restore as New?

Σορρυ αν γίνομαι κουραστικός.
Απλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πάει κάτι στραβά και να χάσω δεδομένα.

Προτεινόμενη μέθοδος εγκατάστασης :

1. BACKUP BACKUP BACKUP BACKUP
  2. Πραγματοποιήστε νέα "καθαρή" εγκατάσταση του 7. Πως ; Απλά στο iTunes πατήστε το κουμπί Restore.
  3. Αφού γίνει εγκατάταση του 7 με default ρυθμίσεις, εμφανίζεται επιλογή για setup as new device και επιλογή για restore from backup, οπότε και επιλέγεται την 2η.
  4. Ακολουθείτε τις οδηγίες στην οθόνη, βάζετε appleid, κτλ., κ σε λίγο είστε έτοιμοι.
  5. Εάν φοβάστε την παραπάνω διαδικασία κ την μικρή πιθανότητα να κάνετε λάθος, τότε απλά στο iTunes επιλέγεται την επιλογή Check for Update και αναβαθμίζει το τηλέφωνο στο 7.

:)

Thanx!!!!

Απλά αυτό το "Reset All Settings" έλεγα μήπως είναι κάτι σημαντικό που μου διαφεύγει... :ernaehrung004:

στο ipad το διάφανο των groups k taskbar δεν αλλάζει;
επίσης τη θερμοκρασία απο F σε C, πως;

οι διαφανειες γενικα φευγουν απο settings-general-accessibility- increase contrast
To paralax effects φευγει απο το ιδιο μενου - reduce motion

τα γραμματα γινονται πιο bold απο το ιδιο μενου - Bold Text

H ενδειξη θερμοκρασιας , απο την ιδια την εφαρμογη weather , κατω-κατω πατας το μενου και μετα οταν βλεπεις ολες τις πολεις μαζι , πατας πανω στην ενδειξη C/F ….:ADFADF1:

Last edited: