iOS 7

kala βρε γερομουρτζουφλη !:p

Πες μας τωρα εντυπωσεις απο το S4 …αν κι εσυ εχεις ακομη το iphone 4s, οποτε ειναι λιγο αδικη η συγκριση.
Συνδεθηκε στο mbp σαν δισκος ?

kala βρε γερομουρτζουφλη !:p

Πες μας τωρα εντυπωσεις απο το S4 …αν κι εσυ εχεις ακομη το iphone 4s, οποτε ειναι λιγο αδικη η συγκριση.
Συνδεθηκε στο mbp σαν δισκος ?

Απο αυριο οι συνδεσεις.

(παντως η καταρα σας επιασε: βρηκα και μια ωραια θηκη σε κιτρινακι, την τσιμπησα και όταν μου ρθε αντι να χει το καναρινι κιτρινακι που φαινοταν στη φωτο και γουσταρω εχει αυτο το πεθαμενατζίδικο του iOS 7....φτου.....! :p :p :p)

υπαρχουν κι αλλοι που συμφωνουν μαζι σου παντως (για τα χρωματα μονο)!
http://reviews.cnet.com/8301-19512_7-57603755-233/the-best-and-worst-of-ios-7/

το θεμα ειναι οτι βλεπεις τη φατσα τους και την ηλικια τους… και καταλαβινεις γιατι :p

Jason_Parker.jpg

ΥΓ… βρε βαλτο με καλωδιο και δες αν το katalabei σαν usb , δεν ειπαμε να κανεις μεταπτυχιακο .Με τρωει η αγωνια …:p

Last edited:
δεν αναφερθηκα μονο στη συνδεση και στο πως θα περασεις τραγουδια.
Αλλα κυριως στην αδυναμια συνδεσης στο αμαξι και να το χειριστεις απο το τιμονι.
Εκει δεν ειχα βρει λυση.
Φυσικα 2 συσκευες δε παιζει να εχω..

Η samy δε νομιζω να εχει αλλαξει προτυπο συνδεσης με τον υπολογιστη, οποτε μαλλον δε θα χεις προβλημα…εγω παντως samy κινητο ουτε για πλακα!:p
Μονο HTC …

ποτε παραλαμβανεις?

Πάντως σε s3 αρκεί μια εφαρμογή και ένα ρουτ για να κάνεις την sd σου να φαίνεται σαν σκληρός.
Διαδικασία πέντε λεπτών για κάποιον που το κάνει για πρώτη φορά.

το root στο HTC ειναι πονεμενη ιστορια.
Και δεν ειναι αυτο το θεμα… αμα ειναι να κνω root για κατι που υποτιθεται οτι αποτελει "σημαια" του android, αστο καλυτερα!

Πάντως σε s3 αρκεί μια εφαρμογή και ένα ρουτ για να κάνεις την sd σου να φαίνεται σαν σκληρός.
Διαδικασία πέντε λεπτών για κάποιον που το κάνει για πρώτη φορά.

Γνωρίζει κανείς γιατί στο update του ios 7 απο τη συσκευή γράφει 752mb ενώ απο το iTunes κατεβάζει 1,24gb;;

Last edited:
γιατι οι OTA αναβαθμισεις ειναι delta updates , δηλ. για λογους οικονομιας bandwith εχουν μονο τις αλλαγες και οχι ολο το λειτουργικο.

Τα πρωτα δειγματα απο το σενσορα ειναι πολυ ενθαρυντικα, φαινεται να δουλευει καλα και γρηγορα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

γιατι οι OTA αναβαθμισεις ειναι delta updates , δηλ. για λογους οικονομιας bandwith εχουν μονο τις αλλαγες και οχι ολο το λειτουργικο.

Ευχαριστώ πολύ! Σήμερα κατεβαίνει πολύ πιο γρήγορα απο προχτές..

Η μετάβαση δε θα είναι αβίαστη , σε καμία περίπτωση, η συνήθεια είναι μεγάλο πράγμα. Αλλά την πρώτη φορά που κατι θα σου σπάσει τα νεύρα και θα πεις ξαναγυριζω στην Apple, πιάσε στα χέρια σου το iPhone και κοίταξε την οθόνη, θα βάλεις τα γέλια και θα δώσεις στο πράσινο ρομποτακι άλλη μια ευκαιρία. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξαναγυρίζεις πίσω σε μικρή οθόνη.

Last edited:
το θεμα δεν ειναι η συνηθεια (για μενα τουλαχιστον) αλλα η αδυναμια πραγματοποιησης καποιων πραγματων.
Για μενα, ηταν πολυ οδυνηρο, γιατι δεν υπηρχε τροπος να ξεπεραστουν…. τοτε δε μπορεις να κανεις τιποτε αλλο.

Και παρ ολο που λατρεψα τη μεγαλη οθονη , η επιστροφη ηταν αναποφευκτη.

Για το Συριο τα πραγματα ειναι πιο ευκολα, μιας και δεν εχει τις δικιες μου απαιτησεις…:2thumb22sup:

Last edited:
Πολύ γέλιο βρε παιδί μου αυτές οι μικρές οθόνες.. Αφού κάθε φορά που πιάνω το iPhone και μετά το iPad, ξεκαρδιζομαι!
Μην σου πω τι συμβαίνει όταν ανοίγω τον προβολέα.. Κατουριεμαι απο τα γέλια!

:p

το θεμα δεν ειναι η συνηθεια (για μενα τουλαχιστον) αλλα η αδυναμια πραγματοποιησης καποιων πραγματων.
Για μενα, ηταν πολυ οδυνηρο, γιατι δεν υπηρχε τροπος να ξεπεραστουν…. τοτε δε μπορεις να κανεις τιποτε αλλο.

Και παρ ολο που λατρεψα τη μεγαλη οθονη , η επιστροφη ηταν αναποφευκτη.

Για το Συριο τα πραγματα ειναι πιο ευκολα, μιας και δεν εχει τις δικιες μου απαιτησεις…:2thumb22sup:

Γιάννη εφόσον ήμαστε σε θέμα που αφορά το ios δεν θα ήθελα να βγούμε εκτός θέματος αλλά από την άλλη καλό είναι να αποφεύγονται οι ανακρίβειες.
Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κανει το Android η που δεν μπορει να ξεπερασθεί σε σχέση μάλιστα με το ios.
Το αντίθετο διαβάζοντας μάλιστα τις τελευταίες μέρες για τις νέες προσθήκες στο ios.
Το θέμα είναι πως όταν λέμε Android δεν τελειώνουμε έτσι απλά αφού κάθε εταιρεία κάνει τα δικά της στο ελεύθερο λειτουργικό.
Δυστυχώς για σένα η εμπειρία σου έχει να κάνει με μια από τις πιο δυσκοιλιες συσκευές Android από την htc που χρόνο με τον χρόνο με τις επιλογές της καταφέρνει να πέφτει όλο και πιο χαμηλά στην λίστα.

Αυτο ακριβως…. inconsistency λεγεται .

Κι επισης, ΥΠΑΡΧΟΥΝ πραγματα που δε γινονται με android , τι να κανουμε! Τα εχω αναφερει δειξοδικα στο παρελθον σε αντιστοιχη συζητηση .