iOS 7

iOS 7 becomes first commercial software to support multipath TCP, allowing simultaneous Wi-Fi and cell network connections

http://9to5mac.com/2013/09/19/ios-7...ultaneous-wi-fi-and-cell-network-connections/

Αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη καινοτομία του, και από τα μοναδικά χαρακτηριστικά που θα λύσουν υπαρκτά καθημερινά προβλήματα. Αρκεί βέβαια να έχει έναν efficient αλγόριθμο που να αντιλαμβάνεται πότε το wifi είναι κούφιο και να επιστρατεύει το cellular, και μάλιστα ακαριαία.

ΥΓ… βρε βαλτο με καλωδιο και δες αν το katalabei σαν usb , δεν ειπαμε να κανεις μεταπτυχιακο .Με τρωει η αγωνια …:p

Δε το βλεπει αλλα πεταει ενα μνμ (στο S4 φυσικα) οτι θα το δει αν βαλεις το app Android File Transfer για OS X (δεν ξερω αν υπηρχε αυτο οταν δοκιμαζες εσυ).

Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες παντως (αν και σιγα σιγα συνηθιζω και το 7 απο την αλλη...:p)

Στη πυξιδα εκτος απο την νεα εμφανιση ,προσεθεσαν και αλφάδι σε δευτερη οθονη; η υπηρχε και δεν το ειχα ανακαλυψει;

Δε μου λέτε γιατι δεν έχω AirDrop στο iPad 3 τώρα που πέρασα την 7;και επίσης τρελό lag μου εχει σπάσει τα νεύρα!

Παιδιά ο κολλητός μου έκανε update στο 7 και έχασε όλες τις επαφές του... Ξέρει κανείς αν υπάρχει ρύθμιση που τις κρύβει απλά?

Παιδιά ο κολλητός μου έκανε update στο 7 και έχασε όλες τις επαφές του... Ξέρει κανείς αν υπάρχει ρύθμιση που τις κρύβει απλά?

Άκυρο... Βλακεία με το κλάουντ έκανε...

Δε μου λέτε γιατι δεν έχω AirDrop στο iPad 3 τώρα που πέρασα την 7;και επίσης τρελό lag μου εχει σπάσει τα νεύρα!

Το airdrop υποστηρίζεται απο iPhone 5, iPad mini , iPad 4 και πάνω. Ο λόγος; Το πρωτόκολλο wifi direct που δεν υπάρχει στις παλαιότερες συσκευές.

Και άλλοι το ίδιο ανέφεραν για το 3αρι. Ανέμενε αναβάθμιση σε κανένα μήνα που θα είναι καλύτερα tuned για το iPad . To 4αρι που έχω λόγω δυνατότερου hardware , παίζει μια χαρά..

Και άλλοι το ίδιο ανέφεραν για το 3αρι. Ανέμενε αναβάθμιση σε κανένα μήνα που θα είναι καλύτερα tuned για το iPad . To 4αρι που έχω λόγω δυνατότερου hardware , παίζει μια χαρά..

Μια από τα ίδια για το 3άρι! Lag!! Ελπίζω στο 7.1 να το φτιάξουν!! :)

Εγώ το πέρασα στο 4άρι μου συνδέοντας το στον Mac μέσω itunes με κλειστό το WiFi του κινητού. Έκανα πρώτα transfer purchases, μετά back up, στη συνέχεια update and restore, και τελικά restore from backup. Πέρασαν όλα τα στοιχεία σωστά (εφαρμογές, sms, επαφές, ιστορικό κλήσεων, τραγούδια κτλ) αλλά μου πέρασε και κάποιες επιπλέον εφαρμογές που τις είχα μόνο στο ipad. Επίσης ενώ το είχα στα ελληνικά πρώτα, μετά το update, ήταν στα αγγλικά και το γύρισα χειροκίνητα. Γνωρίζει κάποιος γιατί πέρασε και τις εφαρμογές από το ipad? 'Η γιατί δεν έμεινε ελληνικά?

Πάντα το 7 αποτελεί κορυφαίο θεμα για επεισόδιο Big Bang theory (φαντάζομαι τον Σελντον ποσο θα το μισεί) :p