iOS 7

το περναω τωρα.... 20ΜΒ ειναι.

http://support.apple.com/kb/HT5957

iOS 7.0.2

Passcode Lock

Available for: iPhone 4 and later

Impact: A person with physical access to the device may be able to make calls to any number

Description: A NULL dereference existed in the lock screen which would cause it to restart if the emergency call button was tapped repeatedly. While the lock screen was restarting, the call dialer could not get the lock screen state and assumed the device was unlocked, and so allowed non-emergency numbers to be dialed. This issue was addressed by avoiding the NULL dereference.

Passcode Lock

Available for: iPhone 4 and later, iPod touch (5th generation) and later, iPad 2 and later

Impact: A person with physical access to the device may be able to see recently used apps, see, edit, and share photos

Description: The list of apps you opened could be accessed during some transitions while the device was locked, and the Camera app could be opened while the device was locked.

Last edited:
Μερα με τη μερα συνηθιζω το εικαστικο της υποθεσης...

Αλλα πλεον με χαλαει ολο και περισσότερο το lag....

Μια πολυ ωραια δυνατοτητα προστεθηκε με το IOS 7: Οποιος εχει apple tv 3 γενιάς και κινητό/ipad με IOS 7, μπορει να σεταρει το apple tv απλα ακουμπώντας το κινητό στο apple tv! Ουσιαστικα οι δυο συσκευες επικοινωνουν αυτοματα μεσω bluetooth Low Energy.
To δοκιμασα και οντως λειτουργεί as advertised:

apple_tv_wireless_setup_hero.jpg

http://www.imore.com/how-wirelessly-set-3rd-gen-apple-tv-any-ios-7-enabled-device

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε κανένα άλλο αλλά από τότε που έβαλα το 7 έχω παρατηρήσει πως στις επαφές δεν εμφανίζονται όλες οι επαφες facebook. Μου εμφανίζονται μόνο καμια 20αριά από τις 300+ που έχω συνολικά. Οι επαφές icloud εμφανίζονται κανονικά. Ξέρει κανένας τι παίζει;

Μια πολυ ωραια δυνατοτητα προστεθηκε με το IOS 7: Οποιος εχει apple tv 3 γενιάς και κινητό/ipad με IOS 7, μπορει να σεταρει το apple tv απλα ακουμπώντας το κινητό στο apple tv! Ουσιαστικα οι δυο συσκευες επικοινωνουν αυτοματα μεσω bluetooth Low Energy.
To δοκιμασα και οντως λειτουργεί as advertised:

apple_tv_wireless_setup_hero.jpg

http://www.imore.com/how-wirelessly-set-3rd-gen-apple-tv-any-ios-7-enabled-device

Εντελώς άχρηστο feature. Λες και σετάρεις συνεχεια το atv και γλυτώνεις χρόνο με το να το ακουμπάς.

Έλα ρε Γιάννη, και τι θα κάνουμε το Bluetooth πληκτρολόγιο που έχουμε πάρει? 😜
Εξάλλου κάθε πότε περνάς τα στοιχεία σου στο atv? εγώ έχω ξέχασει πότε ήταν η τελευταία φορά

δεν εχω bt keyboard , οποτε με βολευει .:p

Εγω παντως, επειδη εχω παντου λογαριασμους - itunes, vimeo, youtube, κλπ - μου την ειχε "σπασει" που δεν υπηρχε κατι τετοιο, κι επρεπε να τα κανω με το remote

Καθολου αχρηστο δεν είναι, ειδικα για αυτους που το σεταρουν πρωτη φορα και πρέπει να περασουν apple id, password και wifi credentials με το remote και το εικονικο πληκτρολόγιο ή με bluetooth πληκτρολογιο (αλλα πρεπει να το κανουν pair).

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Καθολου αχρηστο δεν είναι, ειδικα για αυτους που το σεταρουν πρωτη φορα και πρέπει να περασουν apple id, password και wifi credentials με το remote και το εικονικο πληκτρολόγιο ή με bluetooth πληκτρολογιο (αλλα πρεπει να το κανουν pair).

Μεταξύ μας, αυτοί που το σετάρουν για πρώτη φορά σιγά μην ξέρουν ότι μπορούν να το κάνουν και μέσω BT.. :p