iOS 7

Έχω την εντύπωση πως το ios 7.6 θα είναι μια χαρά.
Εμένα όταν παίζω μουσική από το lock screen δεν ελέγχεται κανένα πλήκτρο. Οτι να 'ναι τι να πω...
Το θέμα με την μπαταρία φαίνεται να λύθηκε, μετά από έξι φορτίσεις όλα καλά.
Μου φαίνεται αδύνατο, αλλά έτσι έγινε.

Ρε παιδιά, εχει αλλάξει κατι στον Safari του 7 και δεν μπορείς να σκρολαρεις αριστερά δεξιά σε αποτελέσματα φωτο μετα απο Google search;

Πριν επέλεγες μια φωτο απο τα αποτελέσματα αναζήτησης και μετα με gestures πηγαίνες στην επόμενη (κατι σαν cover flow)

Τωρα οποια επιλέγεις σου φορτώνει απο πισω και το σχετικό link και το μόνο που μπορείς να κανεις ειναι να κλείσεις τη φωτο και να βρεθείς στο link.

Για πας τωρα στην επόμενη πρέπει μετα τα παραπανω, να κανεις back, να διαλέξεις απο τ αποτελ την επόμενη κοκ.

Γιαννη, ειναι κατι που χανουμε;

Να ρωτησω κατι? Επειδη εχω προβλημα με το WiFi στο σπιτι, μπορω να κανω update τις Apps μεσω iTunes?
Μπηκα σε κατι σαιτ κτλ που διδονται οδηγιες αλλα δεν...
Τσεκαρισα και την επιλογη "Αυτοματη εγκατασταση νεων εφαρμογων" αλλα τιποτα...

Καμμια βοηθεια?

Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Εσένα τι σε νοιάζει;
Εχω ipad χρυσόμ....

(και ειδικα στο ipad ειναι μεγαλη ξενέρα / πρόβλημα δαύτο)

Λεω, μην το 7 / Safari εχει καμια ρυθμιση / κατι που το επαναφερει...

Να ρωτησω κατι? Επειδη εχω προβλημα με το WiFi στο σπιτι, μπορω να κανω update τις Apps μεσω iTunes?
Μπηκα σε κατι σαιτ κτλ που διδονται οδηγιες αλλα δεν...
Τσεκαρισα και την επιλογη "Αυτοματη εγκατασταση νεων εφαρμογων" αλλα τιποτα...

Καμμια βοηθεια?

Εννοείται οτι μπορείς, κάνεις update και μετά συγχρονίζεις το iPhone. Αν κατάλαβα καλά τι ζητάς...

δεν το ειχα προσεξει ποτε για να πω την αληθεια, ουτε τωρα το βρισκω σε κανενα αλλο browser , σε ios kai android (εχω και το nexus 7 τωρα και ειναι το ιδιο).
Δεν εχει δηλ. cover flow τυπου εναλλαγη στις εικονες απο google.
Αν υπηρχε , ισως επανερθει σε επομενη version.

ΥΓ… μολις δοκιμασα τον icab mobile browser se iphone 5 και δουλευει!
Αρα ειναι θεμα safari και οχι ios 7 .
Ston Chrome επισης δεν δουλευει….

Last edited:
ΥΓ… μολις δοκιμασα τον icab mobile browser se iphone 5 και δουλευει!
Αρα ειναι θεμα safari και οχι ios 7 .
Το ιδιο ειναι

Κι εγω τον Safari σκεφτηκα γιατι στις γενικες ρυθμισεις του iOS δεν ειδα κατι που να βοηθάει.

Γι αυτό (σε) ρωτησα.

Ston Chrome επισης δεν δουλευει….
Μην το παμε παλι στην κοντρα - ''ουτε στο Android δουλευει'' - δεν ειναι αυτο το θεμα μας.

Ειπα απλως οτι μία μεγάλη ανανεωση στο iOS έφερε μία μεγάλη και ανεξήγητη υποβάθμιση (ναι, για μενα (και για μερικους αλλους απ ότι βλέπω) ειναι σημαντική - ειδικα στο iPad)

ξυπνησες ασχημα? :p

Ποιος ειπε για κοντρα και λαλακιες ?

Εγω απλα δοκιμασα σε 2-3 browser και ειδα οτι δουλευει σε icab mobile….!!!

Ε, οταν λες ''αν υπήρχε'' και ''δοκιμασα και σε Android και δεν παίζει'', sorry αλλά και λόγω βεβαρυμενου παρελθόντος (σου), εκει παει το μυαλό μου :p

Μια χαρα ξύπνησα - εβγαλα και ωραιες φωτο χθες / ζηλια - ψωρα :p :p :p

Πάς στο iTunes στο Apps κι εκεί σου έχει επιλογή update All ή μόνο αυτά που θές. Αφού κάνεις το update συγχρονίζεις και είσαι ΟΚ.

H μονη επιλογη που μου δινει ειναι αριστερα κατω απο τις εφαρμογες ενα κουτακι που το επελεξα και λεει "αυτοματη εγκατασταση νεων εφαρμογων".

εισαι πολυ καχυποπτος! :p

Ε, οταν λες ''αν υπήρχε'' και ''δοκιμασα και σε Android και δεν παίζει'', sorry αλλά και λόγω βεβαρυμενου παρελθόντος (σου), εκει παει το μυαλό μου :p

Μια χαρα ξύπνησα - εβγαλα και ωραιες φωτο χθες / ζηλια - ψωρα :p :p :p

latest updated Browser/FF/Chrome σε android 4.3 κάνουν κανονικό slide show
μολις το τσέκαρα

προφανως κατι εχει αλλαξει στον safari - chrome για ios.

Νταξ μπορεί να φταίει και η διαφημιστική εταιρία με το όνομα gooooogle
Τεχνολογικά υποθέτω ότι έχει αλλάξει το User Agent κατι που μιάζει με
Mozilla/5.0 (iPad; U; CPU OS 3_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/531.21.10 (KHTML, like Gecko) Mobile/7B405
Και η google δε το έχει ενσωματώσει (ακόμα) στα user agents στα οποία δίνει την εμφάνιση slide show (και όχι την εμφάνιση για PC browsers)
Λογικά πολύ σύντομα θα αλλάξει αυτό και θα επανέλθει το slide show