iOS 7

Επιβεβαιώνω (iphone 5, IOS 7) πως δεν παιζει το coverflow των photos στο google αν μπεις με safari σε αντιθεση με το 4s με ios 6.
Ομως παιζει κανονικα, εαν κανεις αναζητηση μεσα απο το google App.

Νταξ μπορεί να φταίει και η διαφημιστική εταιρία με το όνομα gooooogle
Τεχνολογικά υποθέτω ότι έχει αλλάξει το User Agent κατι που μιάζει με
Mozilla/5.0 (iPad; U; CPU OS 3_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/531.21.10 (KHTML, like Gecko) Mobile/7B405
Και η google δε το έχει ενσωματώσει (ακόμα) στα user agents στα οποία δίνει την εμφάνιση slide show (και όχι την εμφάνιση για PC browsers)
Λογικά πολύ σύντομα θα αλλάξει αυτό και θα επανέλθει το slide show

Ορίστε, να ο ανθρωπος με πραγματικες τεχνικές γνώσεις! :p

(περαν της πλακας, φυσικα το εννοω :) )

Βρε μη με κάνετε να κοκκινίζω Αυτά τα ξέρουν καλύτερα από εμένα κάτι 12χρονα :D
Στην πληροφορική εμείς παλιώσαμε Και ασχολούμαστε τώρα με εταιρίες marketing :p

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Θες να πεις πως οι υπολοιποι ειμαστε πιο ασχετοι και απο 12χρονα, ετσι; :p

:ernaehrung004:

Βάζω και εμένα μέσα όπως είδες :-)
Γιατί είμαι σίγουρος ότι κάπου εδώ γύρω κάποιος 12χρονος θα σας έλεγε και τι Plug-in να βάλετε για να αλλάξετε το User agent και να ξανα-δοκιμάσετε.

Ο μονος 12χρονος εδω μεσα ειναι ο Σύριος, αλλα αυτος δεν ξέρει περί user agents παρα μονο περι secret agents..

:p

Ο μονος 12χρονος εδω μεσα ειναι ο Σύριος, αλλα αυτος δεν ξέρει περί user agents παρα μονο περι secret agents..

στο icab μπορεις να το αλλαξεις το agent (αυτο εκανα), αλλα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει κατι για safari kai chrome...

ψιτ έχασες!
ο άλλος είναι μικρός στο μάτι
Ο Γιάννης είναι το 12χρονο που ψάχναμε :music-smiley-005:

πίσω στα τεχνολογικά
Οι 64bit pointers και πως χρησιμοποιούνται στο iOS ARM64 για tagging
(LSB)
1 bit Indexed 0 is raw isa, 1 is non-pointer isa.
1 bit has_assoc Object has or once had an associated reference. Object with no associated references can deallocate faster.
1 bit has_cxx_dtor Object has a C++ or ARC destructor. Objects with no destructor can deallocate faster.
30 bits shiftcls Class pointer's non-zero bits.
9 bits magic Equals 0xd2. Used by the debugger to distinguish real objects from uninitialized junk.
1 bit weakly_referenced Object is or once was pointed to by an ARC weak variable. Objects not weakly referenced can deallocate faster.
1 bit deallocating Object is currently deallocating.
1 bit has_sidetable_rc Object's retain count is too large to store inline.
19 bits extra_rc Object's retain count above 1. (For example, if extra_rc is 5 then the object's real retain count is 6.)
(MSB)

Note: The 64-bit iOS simulator currently does not use non-pointer isa. Test your code on a real arm64 device

http://www.sealiesoftware.com/blog/archive/2013/09/24/objc_explain_Non-pointer_isa.html

ψιτ έχασες!
ο άλλος είναι μικρός στο μάτι
Ψιτ, θες να σε περιλάβω και του λόγου σου;

(να ξες παντως, ο Τακης κοντεψε να βαλει τα κλαματα)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

dawson-crying.jpg

Μετα τη φορτιση το μεσημερι (πριν 5 ωρες) η μπαταρια του 4s με 10 λεπτα ομιλια στο 100% ... :p . Καινουργιο Bug?
Δεν ειναι νεο αυτό.

Μου το χε κανει πολλες φορες κι εμενα (και σε τουλαχιστον εναν γνωστο ακόμα) το 4S.

Καποια στιγμη θα πεσει αποτομα εκει που ειναι πραγματικα.

Το πρόβλημα ειναι κυριως οταν σου δειχνει πχ 30% και ειναι πραγματικα κοντά στο 0% και τσουπ σε μια στιγμη σου σβηνει (μου χει συμβει, ευτυχως, μονο μια φορα - στο φιλο αρκετούτσικες).

Το πρόβλημα ειναι κυριως οταν σου δειχνει πχ 30% και ειναι πραγματικα κοντά στο 0% και τσουπ σε μια στιγμη σου σβηνει (μου χει συμβει, ευτυχως, μονο μια φορα - στο φιλο αρκετούτσικες).

Μου το έκανε και εμένα σε 5αρι , πρώτη φορά το Σάββατο . Απο 25% , έκλεισε ξαφνικά......και μετα απο μισή ώρα ( και πολλα μπινελικια) , άνοιξε πάλι και ήταν στο 19%. Ότι να ναι κυριολεκτικά!

Άπειρα bugs πάντως... είναι η πρώτη φορά που έχω καθαρό το λειτοργικό μου, δεν υπάρχει ανάγκη για jailbreak, και είμαι τρομερά απογοητευμένος... Εκτός του ότι είναι πολύ αργό στο 4, ντάξει λογικό μεν, τη μία εξαφανίζεται η πάνω μπάρα, εμφανίζεται όταν μπάινω σε εφαρμογές, μετά εξαφανίζεται πάλι. Άλλα πολλά μικροπράγματα που χάνει, πολλές εφαρμογές ανοίγουν και σκάνε, όλες έχουν γίνει update, ειδικά με το θέμα του ιντερνετ έχει τον απάλευτο. Μία φορά τη μέρα χρειάζεται να κλείσω και να ανοίξω τα δεδομένα, γιατί αλλιώς δεν δουλεύει....

απογοήτευση... απαράδεκτο, όχι τίποτα άλλο, πολλά κακά η apple αλλά απροετοίμαστο, αδοκίμαστο υλικό δεν μας είχε δώσει ποτέ...