iOS 8

μιας και σημερα βγαινει το νεο ios 8 , kαλο ειναι να προσεχουμε για να εχουμε.
Πρωτα backup kai meta ola t alla....

Επισης, καλο θα ηταν να το κανετε απο αυριο, γιατι σημερα αναμενεται να γινει χαμος.

http://www.macworld.com/article/2607188/how-to-prepare-your-devices-for-ios-8.html

Παίδες, άσχετο-σχετικό θέμα:
Κατεβάστε ΤΩΡΑ το 1password από το appstore διότι ανέβηκε κατά λάθος δωρεάν και θα του βάλουν τιμή ξανά σε λίγο!
Είναι 2 διαφορετικά Apps (iphone/ipad) και θα παίζει φανταστικά με το IOS 8, extensions/touch ID από ότι ακούγεται.. ;)

κι εγω το εχω δωσει το 5s (εν αναμονη του 6) , αλλα μου μενει το ipad air ....

Δε ξερω για το 4s, αν με αφησει η γυναικα μου να το βαλω στο δικο της θα σου πω :p

Eδω ενα βιντε με την GM version (τελικη στην ουσια) και το iphone 4s
https://www.youtube.com/watch?v=f_5Vn1sADZU

cannot connect to appstore
βγαζει μετα την αποπειρα κατεβάσματος
δοκιμή σε δύο iphone
και το app store κολλάει

bug or what ?

Απάντηση: Re: Apple iOS 8

cannot connect to appstore
βγαζει μετα την αποπειρα κατεβάσματος
δοκιμή σε δύο iphone
και το app store κολλάει

bug or what ?

Διάβασα πως από λάθος ανέβηκε τσάμπα οποτε μπορεί να έχει σχέση το bug. Και εμενα μου το έκανε δυο-τρεις φορές και τελικά το πηρε.

Υπάρχει τρόπος να κατέβει το 1pass για μελλοντική χρήση σε iphone 4 που έχει ακόμα την έκδοση 6... ?

Υπάρχει τρόπος να κατέβει το 1pass για μελλοντική χρήση σε iphone 4 που έχει ακόμα την έκδοση 6... ?

Μάλλον όχι εκτος και αν είναι backwards compatible. Δεν έχεις να χάσεις κάτι να δοκιμάσεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

5s και τα δύο εδώ, κατι παει στραβα
δε πειραζει, next time
ΤΝΧ πάντως

Παίζει να έχουν πέσει όλοι πάνω να το κατεβάσουν επειδή είναι τσαμπε! :p

by the way, το app store τελευταία δεν πάει καλά.
αυτό που αναφέρετε τώρα σχετικά με το 1pass, είναι γενικό φαινόμενο.
Μου έχει τύχει πολλές φορές τους 2 τελευταίους μήνες και στο 4s και στο ipad να φάω μούτζα (cannot connect to appstore)

ξανπροσπαθησε , θα εχει κινηση μαλλον (και που να δεις τι θα γινει το βραδυ ) !

μάλιστα :-)
ΤΝΧ!
Θα περιμένω λίγο. Φαίνεται λογικό αυτό που λες, μάλλον θα τα κατεβάσει τελικά απλά όταν καταφέρει να συνδεθεί.

Αυτές τις μέρες γενικά η apple είναι μπουκωμένη, λ.χ το βράδυ της παρουσίασης το web τους και άλλα
Χρειάζονται upgrade :p

για κανα-δυο μερες θα γινεται χαμος... αλλα θα συνερθει (φανταζομαι ).

ΚΑι στην αρχη , το ιοσ 8 θα εχει θεματα με πολλες εφαρμογες , ηδη απο την GM ου ειχα περασει καποιες ειχαν κολληματα.
Αλλα θα διορθωθουν με updates.