iOS 8

iOS 8.0.2 σε iPhone 4S.. Απλα μην κάνετε το λάθος και περάσετε iOS 8 σε 4S..

Τρέλα lag, κολλήματα, ο ήχος οταν εχεις email απο διάφορα account χτυπάει επαναλαμβάνομενα σαν χαλασμένος και αλλα πολλα..

Το downgrade σε iOS 7 ειναι εύκολο;

Δεν μπορείς να γυρίσεις σε 7.

iOS 8.0.2 σε iPhone 4S.. Απλα μην κάνετε το λάθος και περάσετε iOS 8 σε 4S..

Τρέλα lag, κολλήματα, ο ήχος οταν εχεις email απο διάφορα account χτυπάει επαναλαμβάνομενα σαν χαλασμένος και αλλα πολλα..

Το downgrade σε iOS 7 ειναι εύκολο;

Κάνε ένα κόπο να περάσεις καθαρο το 8 και να ξανάεγκαταστησεις τα πάντα. Διάβασα καπου ότι πολλοί είδαν μεγάλη βελτίωση έτσι.
Υποψην πάντως πως την άλλη/παραλλη βδομάδα βγαίνει η 8.1 που σίγουρα θα πάει πολύ καλύτερα.

Λογικά μέχρι την αλλη Δευτέρα-Τριτη(20/10) θα έχει δώσει το 8.1.

Ναι βλέπω οτι σε άλλους έκατσε καλά σε άλλους όχι.
Τι να πω δηλαδή,οπως είπα θα περιορίσω τη χρήση του διοτι όσο το χρησιμοποιώ σε νορμσλ ρυθμούς τοςο σπάσιμο νεύρων μου δημιουργεί.
Σήμερα το πρωί δηλαδή 3 κρασάρισματα σε διάστημα 1 ώρα σερφάρισμα.

Άντε να έρθει κανα update μην αργήσει πολύ.

εμενα παντως μετα το update σε 8(και στην συνεχεια σε 8.1)το ipadmini,αργει να ανταποκριθει σε αρκετα πατηματα.
πρωτη φορα το βλεπω να παγωνει στον safari..!
2 φορες που το εκανε,μονο με το homebutton επανηρθε.στην συνεχεια εκανε μονο του επανεκινηση του safari..

Φιλος που ηρθε σημερα σπιτι ειχε τρελα παραπονα απο το 4s του με την 8.02 (αν την λεω καλα).
Lags ,κολληματα και διαφορα αλλα.Την ειχε περασει μεσω ΟΤΑ και του ειπα να κανει restore as new απο τον υπολογιστη του.Εμεινα αγαλμα βεβαια μετα οταν μου ειπε οτι δεν ειχε...
He got screwed...

Κάνε ένα κόπο να περάσεις καθαρο το 8 και να ξανάεγκαταστησεις τα πάντα. Διάβασα καπου ότι πολλοί είδαν μεγάλη βελτίωση έτσι.
Υποψην πάντως πως την άλλη/παραλλη βδομάδα βγαίνει η 8.1 που σίγουρα θα πάει πολύ καλύτερα.

Και πως το κάνουμε αυτο????

Καλά, υπάρχει κανείς με 4S που να αναβάθμισε "κανονικά" (δηλαδή OTA, χωρίς να κάνει clean install) και να μην έχει προβλήματα;

Αυτά θα έπρεπε να γράφουν τα sites, όχι τα beardgate και τις λοιπές "τρίχες" (pardon the pun :p).

Κατά τα άλλα παίρνεις iPhone επειδή "it just works"...

Καλά, υπάρχει κανείς με 4S που να αναβάθμισε "κανονικά" (δηλαδή OTA, χωρίς να κάνει clean install) και να μην έχει προβλήματα;Αυτά θα έπρεπε να γράφουν τα sites, όχι τα beardgate και τις λοιπές "τρίχες" (pardon the pun :p).Κατά τα άλλα παίρνεις iPhone επειδή "it just works"...

Aυτο ακριβώς.

Εχω αρχίσει να πιστεύω οτι το κανουν επιτηδες.Χαλανε την εμπειρια χρήσης των παλαιοτερων συσκευων για να παρεις την νεοτερη.Και σου απαγορευουν κιολας να γυρισεις σε προηγουμενη σταθερη εκδοση.
Στο 4 της γυναικας μου που επειδη δεν το πείραζε ηταν στην 5.χχ το app store δεν την αφηνε να εγκαταστησει καποιες εφαρμογες (facebook σιγουρα) αν δεν ειχε νεοτερη εκδοση του λειτουργικου.Ε, αναβαθμισε αναγκαστικά σε 7.χχ και η αποδοση δεν ηταν η ιδια... (restored as new)
It just works only if it is the new model :p

προφανως η αποδοση δεν ειναι ιδια, σε κινητο 3-4 γενιες πισω.

Στης γυναικας μου το περασα ΟΤΑ χωρις προβλημα, αλλα το ios 8 ειναι πολυ πιο βαρυ.
Σιγουρα θα διορθωθει με την 8.1 , αλλα δε περιμενω θαυματα.

Το εχω περασει σε 5 και 5s χωρις κανενα θεμα και πηγαινει πολυ καλα.

Καθε αρχη και δυσκολη, τα εχουμε ξαναπει .... και περσυ τα ιδια λεγαμε, μεχρι να βγει η 7.1 .
Ηδη ετοιμαζονται 2-3 αναβαθμισεις , ισως και μεχρι το τελος του μηνα.

Πάντως βλέπω κόσμο να αγοράζει μεταχειρισμένα 4s σε τιμή μεγαλύτερη των nexus5 και απορώ …

κι αυτο εχει σχεση με το νημα μας ?
Μη το κανουμε παλι Apple vs Everything ....

O καθενας επιλεγει οπως νομιζει, γιατι πρεπει να θεωρουμε τα δικα μας κριτηρια "σωστα" ?

ΥΓ... ας μιλαμε εδω για το ios 8, καποιος Χριστιανος που θα μπει εδω, να βρει και 2 πραγματα να διαβασει. Υπαρχουν αλλα νηματα για "κοντρες" .:a0210:

κι αυτο εχει σχεση με το νημα μας ?
Μη το κανουμε παλι Apple vs Everything ....

O καθενας επιλεγει οπως νομιζει, γιατι πρεπει να θεωρουμε τα δικα μας κριτηρια "σωστα" ?

ΥΓ... ας μιλαμε εδω για το ios 8, καποιος Χριστιανος που θα μπει εδω, να βρει και 2 πραγματα να διαβασει. Υπαρχουν αλλα νηματα για "κοντρες" .:a0210:

Μα φίλε μου λόγο της απόδοσης του 4s με iOS8 το γράφω

Γενικά η άποψη της apple είναι ότι όλοι πρέπει να πάνε σε 8,
Καταλαβαίνω ότι η δική σου άποψη είναι ότι θα στρώσει με την 8.1
Αλλά εγώ δεν έχω τέτοιες ελπίδες (νταξ κάποια Bugs Θα λυθούν αλλά ως εκεί, όχι ότι θα φυσάει το 4σ ποτε με την 8)
Τα 4s από εδώ και πέρα ΙΜΗΟ είναι για απόσυρση

Δε προκειται να "φυσαει" , αλλα τη δουλεια σου θα τη κανεις .
Στο ειπα , το εχω στης γυναικας μου και δεν αντιμετωπιζει καποιο ιδαιτερο προβλημα.

Εχει lags, αλλα και το iphone 6 plus εχει τωρα, θελει λιγη δουλεια ακομα το ios 8, οπως και το ios 7 περσυ.

Για αποσυσρη σιγουρα δεν ειναι, αλλα εγω δεν αποτελω κριτηριο επιλογης.
Η γυναικα μου δεν θα το αποσυρει παντως ....

Υγ... ακομα και για "αποσυρση" πιανει καλα λεφτα , οποτε με λιγα παραπανω μπορει καποιος να παει σε 5-5s-5c που σαφως "φυσαει" ! :p