iOS 8

Υπάρχει βελτίωση στην απόδοαη με την 8.1 ( αναφέρομαι στις beta) σε 4S σε σχέση πάντα με την 8.0.2, σίγουρα στην τελική θα είναι ακομα καλύτερα τα πράγματα , θαυματα δεν θα γίνουν αλλα θελω να πιστεύω οτι το τηλέφωνο θα γίνει και πάλι αποδεκτά λειτουργικό.

Εχεις πχ το iphone 4s στο ios 8, παιρνεις ενα 6αρι και ενθουσιαζεσαι με την ταχυτητα (λεμε τωρα αφου για lags διαβαζω). Ομως το 4s με το ios 5 ηταν γρηγοροτερο, ακομη και με το ios 6.

Κανονικα η apple επρεπε να εχει ολα τα ios διαθεσιμα.

Αλλα δε το κανει γιατι αυτο ειναι το μεγαλο "κολπο" για την αναγκαστικη αναβαθμιση συσκευης.

Αλλη μια φορα να το πεις... και τριτωσες ! :p

Ανθρωποι σα κι εμας, αλλαζουνε συχνα κινητα (δε μιλαω για μενα βεβαια που αλλαζω πολυ συχνοτερα) .
Καθε 1-2 χρονια , οι περισσοτεροι παιρνουν κατι καινουργιο , ειτε απο περιεργεια, ειτε απο καταναλωτικη μανια, ειτε για οποιοδηποτε λογο.

Οι υπολοιποι (οπως η γυναικα μου πχ) , δεν τους ενδιαφερει κατι τετοιο, εφοσον εχουν κατι που τους αρεσει και βολευει.
Αυτοι ομως , δεν εχουν τη "τρελλα" μας, και δεν νοιζαονται αν εχουν καποια lag, καποιο feature λιγοτερο κλπ.
Ουτε που το προσεχουν αυτα....

Αλλη μια φορα να το πεις... και τριτωσες ! :p

Ανθρωποι σα κι εμας, αλλαζουνε συχνα κινητα (δε μιλαω για μενα βεβαια που αλλαζω πολυ συχνοτερα) .
Καθε 1-2 χρονια , οι περισσοτεροι παιρνουν κατι καινουργιο , ειτε απο περιεργεια, ειτε απο καταναλωτικη μανια, ειτε για οποιοδηποτε λογο.

Οι υπολοιποι (οπως η γυναικα μου πχ) , δεν τους ενδιαφερει κατι τετοιο, εφοσον εχουν κατι που τους αρεσει και βολευει.
Αυτοι ομως , δεν εχουν τη "τρελλα" μας, και δεν νοιζαονται αν εχουν καποια lag, καποιο feature λιγοτερο κλπ.
Ουτε που το προσεχουν αυτα....

Μη δικαιολογεις τα αδικαιολογητα της apple με το παραδειγμα της γυναικας σου (ποσες φορες τοχεις πει αραγε; :flipout: )

Με αυτη τη λογικη ολοι αυτοι μπορουν να παρουν ενα πολυ φθηνοτερο android Γιαννη μου... ;)

ποια ειναι τα αδικαιολογητα ?
Εσυ συνεχως αναφερεις κατι που ειναι αυτονοητο για ολες τις εταιρειες... για ποιο λογο αραγε ?

Γιατι δε παιρνεις λοιπον ενα android και να συνεχισουμε ομορφα στο νημα μας ?

ΥΓ... στη γυναικα μου αρεσουν τα "ομορφα" πραγματα" , γι αυτο διαλεξε το iphone, δε νομιζω οτι αυτο ειναι κατακριτεο !
Και οσοι δινουν τοσα χρηματα για ενα "παλιο" iphone ,το κανουν για τους "αρεσει" .... οπως κανουν και με ΠΟΛΛΑ αλλα αντικειμενα.... που ειναι το προβλημα ?

Last edited:
για σενα ισως... για μενα οχι , τι να κανουμε , πρεπει να συμφωνουμε για ολα?
Αν δεν εβγαζε αναβαθμισεις γι αυτα , απλα θα λεγαμε παλι οτι "κρεμαει" τους πελατες της και αλλα τετοια.

Δε με πιεζεις, αλλα καθε νημα κατανταει γελοιο πια.

Υπαρχει αλλη κατηγορια για "διαξιφισμους" ...

Ρε Γιαννη με δουλευεις, δε παιζει να κανεις τοσο τα στραβα ματια.

Να βγαλει καινουριες αναβαθμισεις, αλλα πχ ναχει ενα ios 6 διαθεσιμο για το 4αρι, ενα ios 7 για 4s kok.

Ποιο ακριβως ειναι το γελοιο;;

Απάντηση: Re: Apple iOS 8

Εχεις πχ το iphone 4s στο ios 8, παιρνεις ενα 6αρι και ενθουσιαζεσαι με την ταχυτητα (λεμε τωρα αφου για lags διαβαζω). Ομως το 4s με το ios 5 ηταν γρηγοροτερο, ακομη και με το ios 6.

Κανονικα η apple επρεπε να εχει ολα τα ios διαθεσιμα.

Αλλα δε το κανει γιατι αυτο ειναι το μεγαλο "κολπο" για την αναγκαστικη αναβαθμιση συσκευης.

Δεν είναι κόλπο, απλα οι νεότερες εκδόσεις είναι πιο απαιτητικές σε resources και κάποιες παλαιότερες συσκευές αρχίζουν να ζορίζονται πλέον.
Αλλα ακόμα και έτσι, με την πάροδο των updates η κατάσταση βελτιώνεται και στις παλαιότερες συσκευές. Πχ το IOS 7 στην αρχή έπαιζε χαλια στο iphone 4, στην 7.2 έγινε όμως ανεκτό. Τα ιδια, σε πολύ μικρότερο βαθμό για το πιο γρηγορο 4s. Στην 7.01, είχε θέματα αλλα στην 7.2 παίζει αξιοπρεπέστατα. Αναμένω σοβαρή βελτίωση και στο IOS 8 στις επερχόμενες εκδόσεις αφού λύσουν ότι bugs προκύψουν...

σιγα μην εχει 10 λειτουργικα !
αυτα τα κανουν οι υπολοιποι....

Εχει ενα και το παιρνουν ολα τα κινητα παραγωγης της. Τα εξελισσει οσο μπορει και οσο της επιτρεπει το hardware που εχει η καθε συσκευη της.

Υπαρχουν ομως και ορια. Το 4S δεν εχει καμια σχεση με το ios7 kai iphone 4...ειναι πολυ καλυτρεο ειδικα με την ios 8.1 beta.
Και θα γινει ακομα καλυτερο.

Εγω το βλεπω μπροστα μου, εσυ εχεις καποιο δειγμα ή ετσι μιλαμε ?

ΥΓ... και προφανως το κανει και για να "σπρωχνει" τα καινουργια της προιοντα, αυτο δεν αναιρει οσα λεμε ομως.

ΥΓ2... κανεις δε σε υποχρεωσε ν αναβθμισεις στο ios 8, αυτο το κανουμε εμες πρωτα και το εχουμε αναφερει ΠΟΛΛΕΣ φορες, οτι καλο ειναι να περιμενουν μεχρι τις Χ.1 εκδοσεις.

Ρε Γιαννη με δουλευεις, δε παιζει να κανεις τοσο τα στραβα ματια.

Να βγαλει καινουριες αναβαθμισεις, αλλα πχ ναχει ενα ios 6 διαθεσιμο για το 4αρι, ενα ios 7 για 4s kok.

Ποιο ακριβως ειναι το γελοιο;;

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 8

Δεν είναι κόλπο, απλα οι νεότερες εκδόσεις είναι πιο απαιτητικές σε resources και κάποιες παλαιότερες συσκευές αρχίζουν να ζορίζονται πλέον.
Αλλα ακόμα και έτσι, με την πάροδο των updates η κατάσταση βελτιώνεται και στις παλαιότερες συσκευές. Πχ το IOS 7 στην αρχή έπαιζε χαλια στο iphone 4, στην 7.2 έγινε όμως ανεκτό. Τα ιδια, σε πολύ μικρότερο βαθμό για το πιο γρηγορο 4s. Στην 7.01, είχε θέματα αλλα στην 7.2 παίζει αξιοπρεπέστατα. Αναμένω σοβαρή βελτίωση και στο IOS 8 στις επερχόμενες εκδόσεις αφού λύσουν ότι bugs προκύψουν...

Καλα ολα αυτα, ομως τo "κολπο" που λεω είναι οτι δε σου εχει κανενα απο τα προηγουμενα ios διαθεσιμα.

σιγα μην εχει 10 λειτουργικα !
αυτα τα κανουν οι υπολοιποι....

Εχει ενα και το παιρνουν ολα τα κινητα παραγωγης της. Τα εξελισσει οσο μπορει και οσο της επιτρεπει το hardware που εχει η καθε συσκευη της.

Υπαρχουν ομως και ορια. Το 4S δεν εχει καμια σχεση με το ios7 kai iphone 4...ειναι πολυ καλυτρεο ειδικα με την ios 8.1 beta.

ΥΓ... και προφανως το κανει και για να "σπρωχνει" τα καινουργια της προιοντα, αυτο δεν αναιρει οσα λεμε ομως.

Διαφωνουμε οκ, δεν εχει νοημα να το συνεχισουμε.

ΥΓ... και προφανως το κανει και για να "σπρωχνει" τα καινουργια της προιοντα

Αλλα οχι και καθετως... ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 8

Καλα ολα αυτα, ομως τo "κολπο" που λεω είναι οτι δε σου εχει κανενα απο τα προηγουμενα ios διαθεσιμα.

Σε αυτό δεν διαφωνώ, αλλα πρέπει να υπολογίσεις πως υπάρχουν στο background και αλλα θέματα όπως ασφαλειας τα οποια κλείνουν μονο με την τελευταία αναβάθμιση λειτουργικού.

γι αυτο λεμε , περιμενετε μεχρι την 8.1
Ειπα κατι διαφορετικο ?

Απο την αρχη λεμε οτι δε πρεπει να βαζουμε τη πρωτη εκδοση , ειδικα σε iphone 4s.

επισης , ενα σωρο εχουν πει οτι δεν εχουν σημαντικα προβληματα... τι να κανουμε τωρα ?

Ρε Γιάννη σε αλλο νημα εισαι ?Ενα σωρό περιπτώσεις εχουν γραψει κάτοχοι εδω στο νημα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 8

Σχετικά είναι και τα δύο

Σε αυτό δεν διαφωνώ, αλλα πρέπει να υπολογίσεις πως υπάρχουν στο background και αλλα θέματα όπως ασφαλειας τα οποια κλείνουν μονο με την τελευταία αναβάθμιση λειτουργικού.

Θα μπορούσαν να συνεχίσουν την υποστήριξη του ios7 με security updates.
Δεν το απαγορεύει κανείς.
Επιλογές είναι όλα.

γι αυτο λεμε , περιμενετε μεχρι την 8.1
Ειπα κατι διαφορετικο ?

Απο την αρχη λεμε οτι δε πρεπει να βαζουμε τη πρωτη εκδοση , ειδικα σε iphone 4s.

επισης , ενα σωρο εχουν πει οτι δεν εχουν σημαντικα προβληματα... τι να κανουμε τωρα ?

Γιάννη, ακριβώς για τις μπαλωμένες τρύπες ασφάλειας, οι χρήστες πρέπει να κάνουν άμεσα updates θεωρητικά. Και όχι να περιμένουν εκτεθειμένοι
Φαντάζομαι και η Apple Την ίδια σύσταση δίνει
Περνάτε το δυνατό συντομότερα τα updates

ΥΓ2... κανεις δε σε υποχρεωσε ν αναβθμισεις στο ios 8, αυτο το κανουμε εμες πρωτα και το εχουμε αναφερει ΠΟΛΛΕΣ φορες, οτι καλο ειναι να περιμενουν μεχρι τις Χ.1 εκδοσεις.

Αν το ήξερα αυτο δεν θα έκανα ποτε το update σε ios8.. Η εμπειρία χρήσης εγινε εφιάλτης.

Κανονικα αφου εχει ως σημαία την εμπειρία χρηςης, θα έπρεπε να ειχε ενα προειδοποιητικό με μεγάλα γράμματα πριν την εγκατάσταση (αφου δεν σου αφήνει να κανεις και downgrade) για το 4s και iOS 8 οπου θα προειδοποιούσε οτι μπορει να ειναι μειωμένη η έμπειρια χρήσης ή οτι δεν το προτείνει και ας προβεί στο update ο χρήστης με την υπευθυνότητα του αν πχ θελει τα καινούργια feature του iOS 8. Να γνωρίζαμε και μετα να επιλέξουμε με δική μας ευθύνη.

νομιζω το ειχαμε πει απο την αρχη αυτο... να μας ακους αλλη φορα! (και οχι μονο την Apple) :p

Yg... παντως, μου κανει εντυπωση αυτα που λες (δεν τα αμφισβητω , απλα λεω) , στο 4s που δοκιμασα κι εγω αρκετα, δεν ειδα κατι τραγικο.
Ειναι απολυτα λειτουργικο, δεν κολλαει ιδιαιτερα , και εχει μικρο lag, αλλα οπως ειπα ακομα και το 6 εχει, οποτε δεν το θεωρω προβλημα .
Κι εχω μονο 8.0.2 sto 4s.... οχι την beta2 που εχει ηδη βγει (κι εχω βαλει στο 6 kai 6 plus).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

YG... για την ακριβεια ειχες περιπου 1 βδομαδα να δοκιμασεις το ios 8 και να γυρισεις πισω!
Αν το εκανες στην αρχη και για λιγες μερες , μπορουσες να γυρισεις πισω σε 7.1.2.... αργησες λιγο δυστυχως .:p

Last edited:
Σιγά ρε Γιάννη μη διαβάζω ολα αυτα που γράφετε εδω και εκει..

Δουλεια της apple ειναι να ενημερώνει τον πελάτη της οχι τα φόρουμ..

Πρεπει και θελω να κανω και αλλα πράγματα πέρα απο αυτα.. Ενω αυτα (κινητά ταμπλετ) θα έπρεπε να ειναι οςο πιο απλα γίνεται..

Πχ αν δεν δοκίμαζες και ξοδευες τοςο "αχρηςτο" χρονο θα ηςουν (οχι οτι δεν εισαι, δεν αμφισβητώ κατι με αυτο) σίγουρα πολυ καλύτερος σε αυτο που κανεις για επάγγελμα.
Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις τα γραφόμενα μου και να εγινε σαφής το point που ειναι καθαρά ο χρονος.

Last edited: