iOS 8

Στο iOS 8 που ειναι το μοίρασμα μιας σύνδεσης ιντερνετ απο το iPhone (personal hot spot νομιζω) ;

Για κάνε ένα reset τα network settings. Κάποτε το είχα πάθει και εγώ και επανήλθε με το reset.
Επίσης, θυμάστε πως για να εμφανιστεί πρέπει να το επιτρέπει ο πάροχος (κάποιοι στο εξωτερικό ή δεν το επιτρέπουν ή το χρεώνουν).

Re: Απάντηση: Apple iOS 8

καταντανε γελοιοι... βασικα ειναι..

υπαρχει καποιο app απο app store; ή θα πρεπει να κανουμε jailbreak για να μοραζουμε ιντερνετ..

δες εδώ
http://www.iphonehacks.com/2014/10/fix-personal-hotspot-missing-ios-8.html

Για κάνε ένα reset τα network settings. Κάποτε το είχα πάθει και εγώ και επανήλθε με το reset.
Επίσης, θυμάστε πως για να εμφανιστεί πρέπει να το επιτρέπει ο πάροχος (κάποιοι στο εξωτερικό ή δεν το επιτρέπουν ή το χρεώνουν).

Αυτά τα κολπα τα έκαναν τα αμερικάνακια μονο
Και να ήθελε να το απαγορεύσει ο πάροχος, δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο όρο στο συμβόλαιο των εταιριών
Γενικά από τον πάροχο καρτα sim αγοράζουμε, και το Internet Μπορουμε να το κάνουμε ότι θέλουμε
Άλλωστε τη sim σε άλλο κινητό να τη βάλεις μπορείς να μοιράσεις. Ή και με κάποιο άλλο app

Αυτά τα κολπα τα έκαναν τα αμερικάνακια μονο
Και να ήθελε να το απαγορεύσει ο πάροχος, δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο όρο στο συμβόλαιο των εταιριών
Γενικά από τον πάροχο καρτα sim αγοράζουμε, και το Internet Μπορουμε να το κάνουμε ότι θέλουμε
Άλλωστε τη sim σε άλλο κινητό να τη βάλεις μπορείς να μοιράσεις. Ή και με κάποιο άλλο app

Νομίζω ότι το έκανε η VF στην Ελλάδα στα iPhone μόνο..

Εγώ γιατί θυμάμαι πως κάποια στιγμή η εδώ vodafone είχε κόψει το tethering στο iphone και αφότου έγινε βαβούρα το επανέφερε με νέο update στα network settings ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με πρόλαβε ο Ντιμης.

Εγώ γιατί θυμάμαι πως κάποια στιγμή η εδώ vodafone είχε κόψει το tethering στο iphone και αφότου έγινε βαβούρα το επανέφερε με νέο update στα network settings ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με πρόλαβε ο Ντιμης.

Χαχα είχαν κάνει τέτοια απόπειρα ε? Δε το ήξερα.
Εδώ είμαστε Ελλάδα ρεεεεε, όχι αμερικανάκια :award:

Χαχα είχαν κάνει τέτοια απόπειρα ε? Δε το ήξερα.
Εδώ είμαστε Ελλάδα ρεεεεε, όχι αμερικανάκια :award:

Ναι ρε συ.. ήθελαν λεφτά για να μας αφήνουν να χρησιμοποιούμε όπως θέλουμε τα MB που ήδη πληρώναμε.. τόσο θράσος.. Και βέβαια μόνο στα iPhone, γιατί εκεί γινόταν εύκολα τεχνικά.. ;)

Πάντως μεσα στο Personal Hotspot αναφέρει ότι μπορεί ανάλογα με τον πάροχο να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις.

Πάντως μεσα στο Personal Hotspot αναφέρει ότι μπορεί ανάλογα με τον πάροχο να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις.

Αν ξεπεράσεις το data plan σου για παράδειγμα,
Ναι θα χρεωθείς τον έξτρα όγκο δεδομένων

Αν ξεπεράσεις το data plan σου για παράδειγμα,
Ναι θα χρεωθείς τον έξτρα όγκο δεδομένων

Δεν νομίζω ότι εννοεί αυτό αλλά αυτό που αναφέρανε τα παιδιά παραπάνω.