iOS 8

Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά, εννοώ ότι και πριν δώσει το imessage με την έκδοση 5, τα sms δεν είχαν αναφορά παράδοσης.

Το imessage εχει και αναφορά ότι ο άλλος διάβασε το μήνυμα. Εγω πάντως εχω να στειλω sms αιώνες. Ολοι μου οι φίλοι και οι γνωστοί εχουν iphone.

To SMS forwarding λειτουργει κανονικα και πλεον μπορουμε να στελνουμε/λαμβανουμε SMS/MMS απο ipad και mac.
Για να ενεργοποιηθει πρεπει να πατε: Settings-Messages- Text Message Forwarding. Εκει το iphone βλεπει αυτοματα τα ipad/mac που υποστηριζουν την υπηρεσια και πατας το slider. Μετα εμφανιζεται στο ipad/mac ενας κωδικος τον οποιο αντιγραφουμε στο iphone για να γινει pairing.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να σταλει ο κωδικος πρεπει στο imessage να εχετε δηλωσει εκτος απο το κινητο σας και ενα icloud email. Τσεκαρετε το στο Messages, Send & Receive οπου πρεπει να ειναι τικαρισμενο και ενα icloud.com email εκτος του κινητου σας.

Αφορά μονο iMessage ή και απλά sms ? πως κάνουμε iCloud email?

iMessage υπήρχε και παλαιότερα στο Mac. Εδώ πρόσθεσε και απλά sms/mms.
Δημιουργείς δωρεάν iCloud email από το iCloud tab στο iPhone.

Το πρόβλημα με τα "διπλα παράθυρα YouTube" στον Safari παραμένει και στο 8.1

για τους επίδοξους φωτογράφους , με iphone, kai oxi mono....

http://austinmann.com/trek/yosemite-ios-81-for-the-photographer

yosemite-photo-header.jpg

Last edited:
Αναφερεται σε ios 8, δε το ανοιγω καν... :p

Την Κυριακη παντως τραβηξα την πρωτη μου εναλλακτικη βαφτιση με 5s!

Με τα πρωτα δειγματα ενθουσιαστηκε και το ζευγαρι και εγω. Πολυ καλο αποτελεσμα, φταιει βεβαια οτι εγινε σε εξωτερικα χωρο και με ηλιο!

Και τωρα επεξεργασια video κατι που σιχαινομαι προφανως επειδη δε ξερω να κανω...

Το avidemux κανει resize video, μηπως ξερεις;