ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,257
Σκεφτομαι να επισκευθω το εν λογω νησακι και ζητω πληροφοριες...

Η περιοδος ειναι απο 16 εως 22 Αυγουστου
Δεν θα υπαρχουν παιδια και θα υπαρχει αυτοκινητο.
Θα ηθελα να μενω καπου ωστε να μην μετακινουμαι το βραδι και οι μετακινησεις να αφορουν το μπανιο μονο...

Για να ακουσω καμμια προτασουλα για διαμονη, φαγητο, διασκεδαση κτλ.
Τι να προσεξω -αληθεια εχει ηρεμησει καθολου το νησι ή εχει κινδυνους?

Για πειτε!!-bye-

Ios Palace! Έμεινα πέρυσι και είναι εξαιρετικό (για ελληνικό νησί)!

Φαγητό αυτό που μου έμεινε είναι ένα ιταλικό στο κέντρο της πόλης απέναντι από την εκκλησία! Εκπληκτικό φαΐ!!!!

Το νησί δεν έχει ηρεμήσει καθόλου!

Ios Palace! Έμεινα πέρυσι και είναι εξαιρετικό (για ελληνικό νησί)!

Εξαιρετικα γρηγορος!!:grinning-smiley-043

Αν μπορουσες να γινεις και πιο αναλυτικος...

Φαγητό αυτό που μου έμεινε είναι ένα ιταλικό στο κέντρο της πόλης απέναντι από την εκκλησία! Εκπληκτικό φαΐ!!!! ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!!

Το νησί δεν έχει ηρεμήσει καθόλου! ΩΧ!ΩΧ!

Δεν με ενδιαφερει κατι πολυτελες για διαμονη παντως μια που ελαχιστα μενω μεσα... Ολη μερα μπανιο και μετα φαι και ντρινκσ!!

Re: Απάντηση: ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Δεν με ενδιαφερει κατι πολυτελες για διαμονη παντως μια που ελαχιστα μενω μεσα... Ολη μερα μπανιο και μετα φαι και ντρινκσ!!

προσοχή το νεφρό μη το πάρεις στο χέρι...........

Eντάξει στο Μυλοπότα, είναι λίγο decadance όλα και για πιτσιρίκια, αλλιώς η Ίος και όμορφες παραλίες έχει και καλό φαΐ! Αρκεί να ξέρεις που να πας!

Αϊ γεια σου... αυτο ψαχνω και γω!!!

Η αληθεια ειναι οτι (και μην βαρατε με τα αλλοπροσαλλα που θα ακουσετε) την εψαξα πρωτα για Πατμο αλλα τα δρομολογια δεν βολευουν καθολου και χανω 2 μερες απο τις 6...
Επισης στο μυαλο μου εχω παντα τους Παξους οπου θελω πολυ να παω αλλα στο Ιονιο μεχρι τωρα δεν εχω παει πουθενα (ειμαι φαν της αγονης γραμμης!!)
Στην ουσια ψαχνω μικρο νησακι-σαν την Αστυπαλαια- με ωραιες παραλιες-σαν τα Κουφονησια- και καλο φαι-σαν την Φολεγανδρο!!!!

Δυσκολο? Εμ, εδω σας θελω φιλοι μου... στα δυσκολα!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Κοίτα, αν κινείσαι μεταξύ χώρας και Μυλοπότα (η πιο μεγάλη και πολυσύχναστη παραλία κοντά στη χώρα) γίνεται χαμός. Μέσος όρος ηλικίας 25, μη σου πω λιγότερο. Οι περισσότεροι ξένοι, με πλειοψηφία Ιταλούς. Για μένα αξίζει μόνο αν πας για τρελό ξενύχτι, κατά προτίμηση χωρίς το έτερον ήμισυ. Τώρα υπάρχουν και άλλες παραλίες και μέρη να μείνεις, πιο μακριά, αλλά δεν τα έχω πολυγυρίσει και δεν ξέρω. Εκεί βέβαια μιλάμε για άλλες συνθήκες, όπου πας για πιο ήρεμες διακοπές.

Για φαγητό πολύ καλή ψαροταβέρνα στην αριστερή άκρη της παραλίας του Μυλοπότα (ο Δράκος) και επίσης ένα μεξικάνικο στην άλλη άκρη (δηλαδή κάνα χιλιόμετρο απόσταση) με θέα στην παραλία και καλό φαγητό (εντελώς summer place, live μουσική μέσα στη μέρα, αιώρες, μασάζ κτλ.). Στη χώρα παίζει επίσης ένα πολύ ωραίο restaurant, το Lord Byron αν θυμάμαι καλά.

Τώρα από διασκέδαση... ξεκινάει πάρτυ απ' το απόγευμα στο Far Out camping στο Μυλοπότα (το γνωστότερο camping στην Ίο με πολύυυυυ κόσμο) και συνεχίζει στη χώρα σ' ένα σωρό μέρη.

Απ' όσα λες βέβαια μάλλον σ' ενδιαφέρει το υπόλοιπο της Ίου (για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια), αλλά έχω απλά περάσει μια δυο μέρες και δεν έχω διαμορφωμένη άποψη.

Aν είσαι 18 ,γουστάρεις να δέρνεις τουρίστες και πας με την παρέα σου τα μέταλλα, σούπερ επιλογή.
Γνωστός πέρυσι (χούλιγκαν παλιός) μου είπε πολύ άσχημα πράγματα. Είχε να πάει πολλά χρόνια και πήγε για να θυμηθεί τα παλιά με την κοπέλα του.
Ε τα θυμήθηκε για τα καλά.

Το νησί πάντως έχει και τις ομορφιές του.

Απάντηση: Re: ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Aν είσαι 18 ,γουστάρεις να δέρνεις τουρίστες και πας με την παρέα σου τα μέταλλα, σούπερ επιλογή.
Γνωστός πέρυσι (χούλιγκαν παλιός) μου είπε πολύ άσχημα πράγματα. Είχε να πάει πολλά χρόνια και πήγε για να θυμηθεί τα παλιά με την κοπέλα του.
Ε τα θυμήθηκε για τα καλά.

Το νησί πάντως έχει και τις ομορφιές του.

OK δεν θα παω... δεν χρειαζεται να ακουσω αλλα!!!

Που να παω ομως ρε παιδακια?
Μητσο πες τιποτα ρε συ... Προπερσι στην Ασταρτη ειχα περασει καλα!! Εφαγα και τις ματσατες μου...

Άγγελε έλα ξανά. Φέτος θα είμαστε πολλοί κάτω.
Μουκ, Μπαιραχτάρης, Πολυχρονίδης κ.τ.λ.-bye-
Ρακεντιά, Baraki , θα βάλουμε και μουσικές. Σούπερ.

Πάντως και η ιδέα σου για Πάτμο μια χαρά είναι. Με τη σύντροφο θα περάσετε σούπερ, ξεκούραστα.
Πολύ όμορφη και ήρεμη.

Απάντηση: Re: ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Άγγελε έλα ξανά. Φέτος θα είμαστε πολλοί κάτω.
Μουκ, Μπαιραχτάρης, Πολυχρονίδης κ.τ.λ.-bye-
Ρακεντιά, Baraki , θα βάλουμε και μουσικές. Σούπερ.

Πάντως και η ιδέα σου για Πάτμο μια χαρά είναι. Με τη σύντροφο θα περάσετε σούπερ, ξεκούραστα.
Πολύ όμορφη και ήρεμη.

Τα δρομολογια ομως δεν...
Δεν εχει στις 16/8 που θελω να φυγω, εχει στις 17 το βραδι οποτε φτανω 18 στο νησι και δεν εχει Σαββατο επιστροφη αλλα πρεπει να φυγω και μια μερα πριν οποτε δεν...