ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Απάντηση: Re: ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Σίφνο;

Η αληθεια ειναι οτι ειχα παει ενα διημερο (πριν καμμια ντουζινα χρονια) και αφου ταλαιπωρηθηκα να βρω σπιτι εφυγα την αλλη μερα.
Στην ουσια δεν την εχω δει καλα και δεν ειναι καθολου κακη ιδεα να ξαναπαω!

Re: Απάντηση: Re: ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

OK δεν θα παω... δεν χρειαζεται να ακουσω αλλα!!!

Που να παω ομως ρε παιδακια?
Μητσο πες τιποτα ρε συ... Προπερσι στην Ασταρτη ειχα περασει καλα!! Εφαγα και τις ματσατες μου...

Αγγελε,

δεν ξαναπάω σε νησί, μιας και είναι φωτιά τα ακτοπλοϊκά, πέραν αυτού σε περνάνε και για το μ@λ@κα, που ήρθε για να τα κονομήσουν.

Γύρισα την δευτέρα από Σκόπελο, όταν για Ξενοδχείο με πρωινό και ένα γεύμα για μια εβδομάδα δεν χάλασα παραπάνω από 530 ευρώ, τα ακτοπλοϊκά πήγαν 320!!!!

Και υπόψη ότι ο μεγάλος ( ναι τον είχα μαζί μου ), επειδή είναι 4 χρονών ευτυχώς δεν πλήρωσε εισητήρια, άσε που από ένα διάστημα και μετά είχαν "κρύψει", εισητήρια για να βάλουν καπέλο.
Φίλος που τον βρήκα 2 μέρες μετά πλήρωσε 380!!!:argue:

Σιμο εχεις χιλια δικια αλλα αν δεν μπω σε πλοιο μου φαινεται σαν να μην παω διακοπες...

Kαι εγώ Σκόπελο θα πάω, 350Ε δύο άτομα με ένα αμάξι!!Έχουν ξεφύγει τελείως!

Λοιπόν Άγγελε ΑΝ τελικά πας Ίο, το ιταλικό το λένε LA BUCA και έχει και κρεπερί από κάτω, αν φας εκεί θα πάθεις σοκ. Σκέψου εγώ που συνήθως τρώω ψάρια στις διακοπές, πρέπει να πήγα 7 φορές σε 10 μέρες!

Re: Απάντηση: ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Σιμο εχεις χιλια δικια αλλα αν δεν μπω σε πλοιο μου φαινεται σαν να μην παω διακοπες...

Ευτυχώς, σε μένα συμβαίνει το αντίθετο, μιας και ούτε θέλω να ακούσω για νησιά, εδώ και χρόνια, ας όψεται η κυρά που είχε φαγωθεί.
Τώρα ανασύροντας εμπειρείες του παρλθόντος, οι επιλογή της Σίφνου, για ζευγάρι την θεωρώ εξαιρετική.
Καμάρες-Κάστρο-Χρυσοπηγή ( σάουρες ), άντε και Βαθύ είναι όλη η Σίφνος!!!-bye-

Ψάξε σε Πλατύ Γυαλό στα σπίτια κάτω από τον δρόμο. Βγαίνεις από το σπίτι και βουτάς αμέσως, ούτε πετσέτα δεν θέλεις. Πανέμορφος ο Αρτεμώνας.
Στη Χρυσοπηγή στις πλάκες εξαιρετικά νερά και στις καμάρες δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη το Folie.
Ωραία μπαράκια, πολύ καλό φαγητό και γλυκά.
Κάνουν αν θυμάμαι καλά και αρνάκι σούπερ (Μαστέλο μάλλον-γεράματα ξεχνάω).

Y.Γ. Λεμονιά 22840-71225. Ρώτησε την Αγγελε αν είναι μπροστά στη θάλασσα. Είχα μείνει αλλά πάνε πολλά χρόνια. Αυτή πρέπει να είναι.

Last edited:
Πριν 3 μερες ηρθα απο Ιο και ειναι καταπληκτικο νησι,και οι παραλιες ολες μια και μια,και κοντινες αποστασεις κυριως.Αν εξαιρεσεις την περιοχη της ''χωρας'',και την αριστερη μερια της παραλιας του Μυλοποτα,προς far out μερια,που συχναζει νεολεα κυριως,ολα τα υπολοιπα μερη Ψαθι,Μαγγαναρι,Αγια Θεοδοτη και στο λιμανι ειναι πολυ ησυχα μερη και ακρως μαγευτικά.Ειναι καταπληκτικος προορισμος και η καλυτερη ισως παραλια ειναι στο Μαγγαναρι

Πάντως και η ιδέα σου για Πάτμο μια χαρά είναι. Με τη σύντροφο θα περάσετε σούπερ, ξεκούραστα.

Εξαιρετικη επιλογη.

Κανει κανα 10ωρο το καραβι αλλα εκει αποζημιωνεσαι για ολα.

Μακραν το καλυτερο νησι στα 12νησα.

Πριν 3 μερες ηρθα απο Ιο και ειναι καταπληκτικο νησι,και οι παραλιες ολες μια και μια,και κοντινες αποστασεις κυριως.Αν εξαιρεσεις την περιοχη της ''χωρας'',και την αριστερη μερια της παραλιας του Μυλοποτα,προς far out μερια,που συχναζει νεολεα κυριως,ολα τα υπολοιπα μερη Ψαθι,Μαγγαναρι,Αγια Θεοδοτη και στο λιμανι ειναι πολυ ησυχα μερη και ακρως μαγευτικά.Ειναι καταπληκτικος προορισμος και η καλυτερη ισως παραλια ειναι στο Μαγγαναρι

Έτσι είναι φίλε! +1

Ψάξε σε Πλατύ Γυαλό στα σπίτια κάτω από τον δρόμο. Βγαίνεις από το σπίτι και βουτάς αμέσως, ούτε πετσέτα δεν θέλεις. Πανέμορφος ο Αρτεμώνας.
Στη Χρυσοπηγή στις πλάκες εξαιρετικά νερά και στις καμάρες δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη το Folie.
Ωραία μπαράκια, πολύ καλό φαγητό και γλυκά.
Κάνουν αν θυμάμαι καλά και αρνάκι σούπερ (Μαστέλο μάλλον-γεράματα ξεχνάω).

Y.Γ. Λεμονιά 22840-71225. Ρώτησε την Αγγελε αν είναι μπροστά στη θάλασσα. Είχα μείνει αλλά πάνε πολλά χρόνια. Αυτή πρέπει να είναι.

Μήτσο, βλέπω δεν γερνάς, μια χαρά τα θυμάσαι μαστέλο λέγεται και το τίμησα δεόντως.
Τώρα για το Folie, πολύς λαός έχει χάσει το καράβι.-bye-

Τον Αυγουστο η σύνθεση των παραθεριστών ,μήπως αλλάζει λιγάκι;

Δεν θέλω να γράψω περυσινές λεπτομέρειες για να μη χαλάσω τη διάθεση κανενός καλοκαιριάτικα.

Πάντως κάτι χειμωνιάτικα χρεωστούμενα, λύθηκαν στο νησί.

Στα άλλα συμφωνώ. Εξαιρετικές παραλίες το νησί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Εξαιρετικη επιλογη.

Κανει κανα 10ωρο το καραβι αλλα εκει αποζημιωνεσαι για ολα.

Μακραν το καλυτερο νησι στα 12νησα.

Δυσκολο να ειναι καλυτερο απο την Αστυπαλαια...

Φετος θα αποφυγω το καραβι για τον λογο που αναφερεις αλλα και λογω της γριπης.

Αν μπεις σε κλειστο χωρο με ανακυκλωμενο αερα και με τουριστες απο ολα τα μηκη της Γης ειναι πιθανον να την εισπραξεις....(και ειδικα για τα παιδια ουτε καν το συζητω..)

Του χρονου και βλεπουμε...

ευτυχώς που η Θάσος είναι μακριά απο την Αθήνα και την περνάμε βούτυρο οι βόρειοι ....

Με το Superfastfery για Ρόδο, δύο άτομα μετ’ επιστροφής, σε εσωτερική δίκλινη καμπίνα και χωρίς αυτοκίνητο, μου ζήταγαν περισσότερα απ’ ότι το αεροπλάνο!
Αν βάλεις δε το φαγητό, καφέδες, αναψυκτικά κλπ, για τόσες ώρες, πρέπει να είναι κανείς πολύ μαζοχιστής για να προτιμήσει το πλοίο αντί το αεροπλάνο.

Μητσο πες τιποτα ρε συ... Προπερσι στην Ασταρτη ειχα περασει καλα!! Εφαγα και τις ματσατες μου...

Εγώ θα σου βάλω φυτιλιές ............Φοινικούντα, 60 χιλ. από Καλαμάτα, 20 από Πύλο καί άλλα τόσα από Κορώνη.

Είναι ένα πού ήσυχο ψαροχώρι με ωραίες παραλίες, καλό φαί, πολύ καλές τιμές καί μηδενική νυχτερινή διασκέδαση.

Βέβαια δεν είναι νησί αλλά όσοι άλλοι έχουν μείνει εκεί θα μπορούσαν να προσθέσουν τα δικά τους σχόλια ........ έτσι γιά να μην σε πάρω στο λαιμό μου!!!!

Εγώ θα σου βάλω φυτιλιές ............Φοινικούντα, 60 χιλ. από Καλαμάτα, 20 από Πύλο καί άλλα τόσα από Κορώνη.

Είναι ένα πού ήσυχο ψαροχώρι με ωραίες παραλίες, καλό φαί, πολύ καλές τιμές καί μηδενική νυχτερινή διασκέδαση.

Βέβαια δεν είναι νησί αλλά όσοι άλλοι έχουν μείνει εκεί θα μπορούσαν να προσθέσουν τα δικά τους σχόλια ........ έτσι γιά να μην σε πάρω στο λαιμό μου!!!!

Χρήστο, μην με φτιάχνεις μπρέ,

από τα καλύτερα μέρη που έχω κάνει διακοπές το δυτικό κομμάτι της Μεσσηνίας: Βοϊδοκοιλιά, Γιάλοβα, Πύλος, Μεθώνη, Φοινικούντα, Κορώνη, Αγ Ανδρέας :grinning-smiley-043