ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Re: Απάντηση: Re: ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Χρήστο, μην με φτιάχνεις μπρέ,

από τα καλύτερα μέρη που έχω κάνει διακοπές το δυτικό κομμάτι της Μεσσηνίας: Βοϊδοκοιλιά, Γιάλοβα, Πύλος, Μεθώνη, Φοινικούντα, Κορώνη, Αγ Ανδρέας :grinning-smiley-043

Σίμο μου άρχισες πρώτος ........... με το να λες ότι μόλις γύρισες από 1 βδομαδούλα διακοπών, ενώ ο αμοιρός θα περιμένω μέχρι τέλη Αυγούστου ......... κι' αν!!!!!

Πάντως τα μερή που ανέφερες είναι φανταστικα. (να δείς χαρούλες που θα κάνει ο Σπύρος) :flipout::flipout::flipout:

Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν στο θεμα!

Αλλαξα γραμμη πλευσεως (ουτε ο Γελεβουρδεζος να ημουνα) και ο προορισμος ειναι οι Παξοι!!

Αν καποιος εχει να προσθεσει κατι... ελευθερα...-bye-

Re: Απάντηση: ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν στο θεμα!

Αλλαξα γραμμη πλευσεως (ουτε ο Γελεβουρδεζος να ημουνα) και ο προορισμος ειναι οι Παξοι!!

Αν καποιος εχει να προσθεσει κατι... ελευθερα...-bye-

Να περάσετε πολύ καλά καί θα χαρώ να ακούσω τις εντυπώσεις σας από τους Παξούς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Να περάσετε πολύ καλά καί θα χαρώ να ακούσω τις εντυπώσεις σας από τους Παξούς.

ΤΗΧ!!-bye-

Re: Απάντηση: Re: ΙΟΣ - ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Σίμο μου άρχισες πρώτος ........... με το να λες ότι μόλις γύρισες από 1 βδομαδούλα διακοπών, ενώ ο αμοιρός θα περιμένω μέχρι τέλη Αυγούστου ......... κι' αν!!!!!

Πάντως τα μερή που ανέφερες είναι φανταστικα. (να δείς χαρούλες που θα κάνει ο Σπύρος) :flipout::flipout::flipout:

To ξέρω, για να τον κουρδίσω "λίγο", τάγραψα!!-bye-

Οι κρατησεις εγιναν και θα ειμαστε στον Λογγο απο τις 16 εως τις 22 του Αυγουστου. Ανοιγω καινουργιο θεμα οπου οποιος θελει δινει τις πληροφοριες του.
Ευχαριστω για την συμμετοχη σας εδω!!-bye-