iPad 2 : Πρώτη επαφή

Την προστασία οθόνης τείνω να την καταργήσω πλεον παντού (ακόμα και στα ipods...)

Ειχα παρει και για το ipad 1, ποτε δεν την έβαλα....

Last edited:
Ανήμερα πρωταπριλια πήραν τηλέφωνο απο το πλαίσιο κα μου είπαν ότι θα μου στείλουν το ipad2 την τρίτη...και ειχα τις αμφιβολίες μου.
Τελικά όλα καλά...μόλις παρέλαβα το iPad 2 64gb wifi 3G...
:award:

Τώρα βέβαια έμεινα με το iPad 64gb 3G που το έχω εδω και 2 μήνες, να είναι παραπανισιο..
Πόσο να το πουλήσω άραγε το ¨παλιό¨;

Last edited:
εγω που το θελω περισσοτερο για Remote με το Macbook Pro να ελεγχει δηλαδη το iTunes μου, το οποιο κανω τωρα με το iPhone, αξιζει?

κανει κατι καλυτερα? κατι εξτρα? coverflow ας πουμε?

η να μεινω γι αυτο το σκοπο που θελω μονο με το iphone ?

Απάντηση: Re: iPad 2 : Πρώτη επαφή

εγω που το θελω περισσοτερο για Remote με το Macbook Pro να ελεγχει δηλαδη το iTunes μου, το οποιο κανω τωρα με το iPhone, αξιζει?

κανει κατι καλυτερα? κατι εξτρα? coverflow ας πουμε?

η να μεινω γι αυτο το σκοπο που θελω μονο με το iphone ?

Δεν εχει coverflow, αλλα η πλοηγηση ειναι πολυ πιο ανετη λογω "τετραγωνικων" αν εχεις μεγαλη συλλογη στο itunes.
Εγω πλεον δεν χρησιμοποιω το iphone για remote.

αααα αρα ειναι αλλο προγραμμα, εκτος κι αν ειναι παρομοιο με το Remote του iPhone...οχι οτι δεν ειναι καλο απλα εχει αρχισει να γινεται λιγο αργο λογω μεγαλης δισκοθηκης

Ειναι το αντιστοιχο για το ipad, αλλα ειναι πιο γρηγορο ισως λογω του καλυτερου επεξεργαστη του ipad2...

Είναι απόλαυση το μ@@@@δι αλλά ρε παιδιά η αίσθηση δεν έχει διάφορα από το 1

Πάλι ψιλοκομπιαζει που και που... (δεν το περίμενα λόγω dual core)

Anyway το ότι είναι λίγο πιο λεπτό και το γεγονός ότι δεν του έβαλα θήκη σιλικονης (όπως στο 1) - Τάκη μπορείς να ελπιζεις :p - το κάνει πιο απολαυστικό