Ipad 3 (ποτε?)

Status
Not open for further replies.
iphone 3gs 16 gb = 569

iphone 4 16gb = 659

iphone 4s 16 gb = 669 ? ( η 659 παλι ? δε θυμαμαι )

100 ευρω πανω το 4/4s απο το 3gs ( οταν πρωτοκυκλοφορησε το καθενα λεω ... )

Αντε να βγει το 3 να παρουμε και ενα 2 κοψοχρονιά....

Οσο για το ποιος ειναι καλύτερος... έκαστος στο είδος του. Δουλευω και τα 2 (ipad/tab) και ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανενα δε με καλυπτει για οτι θελω να κανω 100%

ipad 2 κοψοχρονια δε θα παρεις ... ακομη και το ipad 1 , οταν βγηκε το 2 , 100 ευρω πιο κατω το εβρισκες το πολυ!
Δεν απαξιονονται τοσο...

τι λες τι λες... το ipad 1 το πηρα σε μια χαρα τιμούλα.... και δεν ειναι θεμα απαξίωσης.... τοσο κανει. Ηλεκτρονική συσκευή ειναι, οχι χρυσος...

Απάντηση: Re: Ipad 3 (ποτε?)

Με βάση τα παραπάνω, το iPad 3 σίγουρα θα ειναι το επομενο βήμα (μου).

Γιατί η ''αίσθηση'' μετράει..

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... :a0210: "Χτύπα" δύο σε παρακαλώ... Το ένα δικό μου. :smile:

Re: Απάντηση: Re: Ipad 3 (ποτε?)

Εκτος του οτι ειναι παντελως αδιαφορο απο που προερχεται (το αποτελεσμα μετραει), πολυ σιγουρο σε βλεπω για τεχνικές λεπτομέρειες....

Οχι οτι δεν δεχομαι τοι επιχείρημα αλλά άλλο ''απλό'' και άλλο ''απλοικό'' (και περιοριστικό).

Φανταζομαι τωρα, μετα την preview developer edition του νεου Mountain Lion, θα πειστηκες (απιστε Θωμα -bye-), οτι to iOs ειναι ενα υποσυνολο του OSX και οτι τα 2 λειτουργικα ερχονται ολο και πιο καντα, με σκοπο την ενοποιηση τους .

Τι έγινε; Πάλι αντιγράφει η Apple την Microsoft (βλέπε ενοποίηση στα Windows 8); :D

6a00d8341c387d53ef0148c84decb8970c-320wi

Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι ...

Συγκεκριμενα στις 7 Μαρτίου και ώρα 20:00 Ελλάδας.

Δηλαδη την άλλη Τεταρτη

Ανυπομονούμε!!

Εγώ έδωσα σήμερα το iPad2 για να είμαι πανέτοιμος για το 3 :music-smiley-005:

Φήμες κυκλοφόρησαν οτι το νέο iPad θα ονομάζεται iPad HD.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικές μέρες, η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει την Τετάρτη 7 Μαρτίου τον διάδοχο του iPad 2 και όπως ήταν αναμενόμενο έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες που αφορούν τα χαρακτηριστικά του νέου tablet της Apple αλλά και την ονομασία του.

Από πλευράς χαρακτηριστικών οι φήμες θέλουν το νέο iPad να υποστηρίζει δίκτυα 4G, να έχει τετραπύρηνο A6 επεξεργαστή πράγμα που θα κάνει τις εφαρμογές, τα παιχνίδια και γενικότερα όλο το σύστημα να τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το iPad 2. Νέα κάμερα 8 MP στο πίσω μέρος του με δυνατότητα εγγραφής Full HD βίντεο ενώ και η οθόνη του θα είναι πολύ μεγαλύτερης ανάλυσης (2048x1536).

Από την άλλη εκτός από τις φήμες που κυκλοφορούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPad, έχουν κυκλοφορήσει επίσης αρκετές και για την πιθανή ονομασία του νέου iPad.

Σύμφωνα με συνεργάτες της Apple, οι Belkin και Griffin εμφάνισαν τα πρώτα gadgets τα οποία αναφέρουν στο κουτί οτι είναι κατάλληλα για το “iPad HD”. Φυσικά αυτό ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες οτι το νέο tablet της Apple μπορεί να μην ονομάζεται iPad 3.

Τέλος, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά υπομονή μέχρι τις 7 Μαρτίου, που θα γίνει κι επίσημα η παρουσίαση του..

http://gr.news.yahoo.com/ipad-112500874.html

Status
Not open for further replies.