iPad as laptop replacement !

E ναι οκ θα τρεχει αλλα με τι ακριβεια χρωματικη τωρα.

Εκτος αν ειναι για ρεπορτερς on the field ας πουμε

Τα iPad ειναι πολύ πιο ακριβή από πολλά monitor.... και το χρησιμοποιούν πολλοί επαγγελματίες για επεξεργασία αλλά και δειγματοληψια σε πελάτες κλπ.

Ακόμα και στην εταιρεία που ήμουν για λίγο το χρησιμοποιούμε για να δείχνουμε on the go τελικο αποτελέσμα απο DaVinci σε σκηνοθέτες και διευθυντές φωτογραφίες.

Είναι άριστα καλιμπραρισμενες οθόνες τους ειδικά στα pro.

μια ακομα τρομερη εφαρμογη ερχεται , απο την εταιρεια που εκανε το procreate, την εφαρμογη που εθεσε τα standart για τις συγχρονες εφαρμογες δημιουργιας στο ipad.
Ονομαζεται procreate dreams, συνδιαζει το γνωστοι σε oλους pro create αλλα τωρα και για animation!
Και μαλιστα σε πολυ χαμηλη τιμη γι αυτα που προσφερει και χωρις συνδρομη !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

KEYNOTE

εχοντας δοκιμασει ολα σχεδον τα paper like protectors , για προστασια αλλα κυριως καλυτερη αισθηση στη σχεδιαση/γραφη κλπ , κατεληξα σ αυτο εδω.

Ειναι τρομερη η αισθηση που δινει, ακριβως σαν το paper like που ειχα επισης, αλλα με το μεγαλο προτερημα οτι ειναι μαγνητικο και αφαιρειται ευκολα!
Ερχεται και με μια θηκη προστασιας για μεταφορα και φυλαξη, για να μη μαζευει σκονη και στατικο ηλεκτρισμο.

Η οθονη παραδοξως φαινεται καλυτερα απο το paper like, δεν ειναι τοσο εντονη η θολουρα και δεν "χρωματιζει" την εικονα οσο η πρωτη εκδοση του paper like.
Η γραφη/σχεδιαση ειναι απολαυση κι αν εχω ενα μικρο παραπονο , ειναι οτι επειδη εχει λιγο παχος, η μυτη του μολυβιου δεν ακουμπαει ακριβως εκει που βλεπεις, αλλα μιλαμε για πολυ μικρη αποκλιση, δεν ειναι αισθητη σε νορμαλ χρηση (ισως σε πολυ ακριβη σχεδιαση μονο).

Εγω προς το παρον το εχω μονιμα τοποθετημενο.... μειωνει και τις αντανακλασεις αρκετα.

Βγαινει παντως ευκολα και μπαινει επισης.

IMG_0874.jpgIMG_0875.jpgIMG_0874.jpgIMG_0875.jpg

• Like
Reactions: evanfotis

εχοντας δοκιμασει ολα σχεδον τα paper like protectors , για προστασια αλλα κυριως καλυτερη αισθηση στη σχεδιαση/γραφη κλπ , κατεληξα σ αυτο εδω.

Ειναι τρομερη η αισθηση που δινει, ακριβως σαν το paper like που ειχα επισης, αλλα με το μεγαλο προτερημα οτι ειναι μαγνητικο και αφαιρειται ευκολα!
Ερχεται και με μια θηκη προστασιας για μεταφορα και φυλαξη, για να μη μαζευει σκονη και στατικο ηλεκτρισμο.

Η οθονη παραδοξως φαινεται καλυτερα απο το paper like, δεν ειναι τοσο εντονη η θολουρα και δεν "χρωματιζει" την εικονα οσο η πρωτη εκδοση του paper like.
Η γραφη/σχεδιαση ειναι απολαυση κι αν εχω ενα μικρο παραπονο , ειναι οτι επειδη εχει λιγο παχος, η μυτη του μολυβιου δεν ακουμπαει ακριβως εκει που βλεπεις, αλλα μιλαμε για πολυ μικρη αποκλιση, δεν ειναι αισθητη σε νορμαλ χρηση (ισως σε πολυ ακριβη σχεδιαση μονο).

Εγω προς το παρον το εχω μονιμα τοποθετημενο.... μειωνει και τις αντανακλασεις αρκετα.

Οντως η αισθηση της οθονης ειναι τρομερη ,φρεσκος κατοχος απο amazon του TCL NXTPAPER 11.

View attachment 221889View attachment 221890View attachment 221889View attachment 221890
βλεπω δουλευεις με premiere

Δεν είμαι fan του Brownlee, αλλά σωστά δεν τα λέει ;

Ποιά η θέση ενός πανάκριβου tablet όπως το iPad όταν βρίσκεις με τα μισά παίρνεις ένα εξαιρετικό ταμπλετ (εξαίρεση η οθόνη κι η διάρκεια υποστήριξης του λογισμικού) ;

Ειλικρινά, προσπαθώ να δικαιολογήσω στον εαυτό μου το χιλιάρικο ενός iPad Pro, κι αδυνατώ. Τις δουλειές ενός laptop ΔΕΝ μπορείς να τις κάνεις. Media consumption κανω κι σε ένα ταπεινό ταμπλετάκι Xiaomi.

Εξαιρείται αν στο δίνουν δωρεάν στην δουλεια 😃

Δεν είμαι fan του Brownlee, αλλά σωστά δεν τα λέει ;

Ποιά η θέση ενός πανάκριβου tablet όπως το iPad όταν βρίσκεις με τα μισά παίρνεις ένα εξαιρετικό ταμπλετ (εξαίρεση η οθόνη κι η διάρκεια υποστήριξης του λογισμικού) ;

Ειλικρινά, προσπαθώ να δικαιολογήσω στον εαυτό μου το χιλιάρικο ενός iPad Pro, κι αδυνατώ. Τις δουλειές ενός laptop ΔΕΝ μπορείς να τις κάνεις. Media consumption κανω κι σε ένα ταπεινό ταμπλετάκι Xiaomi.

Εξαιρείται αν στο δίνουν δωρεάν στην δουλεια 😃
Εγώ πάλι, αν και τον συμπαθώ πολύ, θεωρώ ότι είναι πολύ ρηχή η ανάλυση του στο θέμα.
Υπάρχουν πολλές χρήσεις για το iPad, ειδικά εάν είσαι ήδη στο οικοσύστημα της apple.
Προσωπικά το χρησιμοποιώ ως laptop replacement οταν κανω συντομα επαγγελματικα ταξιδια και δεν θελω να κουβαλω μαζι το MacBook Pro (εχοντας βεβαια την θηκη- Magic Keyboard).
Επίσης, το έχω καθημερινά στο γραφείο ως δεύτερη οθόνη του MacBook pro αξιοποιώντας τα continuity features του MacOS.
Τέλος, είναι πολύ ικανό σε photo & video editing λογω horsepower αλλα και του magic pencil.
Όλα αυτά χωρίς να μιλάμε για media consumption που και εκει παραμενει κορυφη...