iPad και micro sim

efthimis30

New member
13 September 2007
62
Αθήνα
Καλημέρα σε όλους και να πω μεγειά σε αυτούς που μόλις πήραν το iPad 2 και σε αυτούς που δε το έχουν παραγγείλει και το περιμένουν!-bye-

Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν πήρα κι εγώ ένα μεταχειρισμένο iPad 32GB+3G και πραγματικά όπως είπε κάποιος συμφουρίτης απορώ γιατί άργησα τόσο... το πήρα 400 σε τέλεια κατάσταση και με εγγύηση μέχρι και 12/2011 οπότε όλα κομπλέ (ρωτούσε κάποιος πόσο πάνε τα μεταχειρισμένα και η απάντηση είναι από 350 μέχρι 500-550 αλλά με λίγο ψάξιμο και παζάρι....)

Εχω από την εταιρεία μία κάρτα sim της Wind και παίζει στο PC με το αντίστοιχο λογισμικό. Την έκοψα λοιπόν και το iPad αναγνωρίζει κανονικά και γράφει Wind με μπάρες σήματος και επίσης 3G αλλά όταν μπαίνω πχ στο Safari μου γράφει "Could not activate cellular data network - You are not subscribed to a cellular data service"... εχω δώσει κανονικά pin πριν και όλα δείχνουν κομπλέ...

μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει, μπορεί να είναι κάτι απλό αλλά δεν το βρίσκω και είμαι κάτοχος iphone εδώ και χρόνια και γενικά εξοικοιωμένος με το λογισμικό... το iPad τρέχει 4.2.1 jailbroken που το έκανα εγώ όταν το πήρα με Greenp0ison....

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων....

ΥΓ: Τρελό μηχανάκι του διαβόλου πάντως το άτιμο... αφού τώρα λέω να την κάνω για το 2 να τρέχει και καλύτερα το HDRacing....!!!:music-smiley-005:

“Settings”/ “General” / “Network” / “Cellular Data Network”

Στο πεδίο APN πληκτρολογείς : gint.b-online.gr

Username και Password θα πρέπει να παραμείνουν κενά.

Εάν δεν παίξει προσπάθησε με
username user
password pass

Εάν πάλι όχι πήγαινε εδώ http://www.benm.at/2009/06/13/helpbenmat/ με wifi για να γίνει αυτόματα.

Last edited:
Φίλε Pontie σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου... έκανα ακριβώς ότι μου είπες και δουλεύει super... κάτι τελευταίο... έχω εγκατεστημένο το SBSettings και από εκεί ενεργοποιώ το wifi... η επιλογή που έχει είναι 3G και όταν το ενεργοποιώ βλέπω να γραφει 3G αλλιώς δίπλα στο Wind και τις μπαρες του σήματος στο πάνω δεξί μέρος έχει ένα μικρό κυκλάκι.. τελικά τι είναι προτιμότερο και σε πως δουλεύει πιο γρήγορα? 3G ή με το κυκλάκι?

Ευχαριστώ πολύ και πάλι....