iPad OS

Ναι, δεν παραπονιέμαι, ακόμα και το ότι εγκαταστάθηκε είναι μάλλον κατόρθωμα για tech gadget, είμαι περίεργος να δω πόσο ακόμα θα στέκεται. Γιατί ακόμα λειτουργικό είναι, απλά εμφανώς πιο αργό. Και η μπαταρία νορμάλ.
Το δικό σου δεν είναι τόσο χαρχάλι σαν το δικό μου το παλιό το Αιρ 2019, η αλήθεια είναι για να λέμε και τα καλά, ότι η Apple δίνει ακόμα updates σε συσκευές 7ετίας day one, όπως και να το δεις είναι πολύ σημαντικό αυτό.....πάντως είναι νομίζω για μένα το καλύτερο Update που έχει πάρει το Ipados εδώ και χρόνια, σημαντικές βελτιώσεις σε αρκετά σημεία.....

Το δικό σου δεν είναι τόσο χαρχάλι σαν το δικό μου το παλιό το Αιρ 2019, η αλήθεια είναι για να λέμε και τα καλά, ότι η Apple δίνει ακόμα updates σε συσκευές 7ετίας day one, όπως και να το δεις είναι πολύ σημαντικό αυτό.....πάντως είναι νομίζω για μένα το καλύτερο Update που έχει πάρει το Ipados εδώ και χρόνια, σημαντικές βελτιώσεις σε αρκετά σημεία.....
Το τελευταίο που θυμάμαι και να μου έκανε εντύπωση ήταν όταν έδωσε multitasking με ταυτόχρονα ανοιχτά παράθυρα δίπλα δίπλα.

Το τελευταίο που θυμάμαι και να μου έκανε εντύπωση ήταν όταν έδωσε multitasking με ταυτόχρονα ανοιχτά παράθυρα δίπλα δίπλα.
Ναι έδωσε Multitasking με παράθυρα που μπορείς να αλλάζεις το μέγεθος σε ότι σε βολεύει και έχει και τα κλασικά κουμπάκια κόκκινο, πράσινο και κίτρινο. Επιτέλους πραγματικό Multitasking, εύκολο και γρήγορο. Επίσης έβαλε το μενού με τις drop lists πάνω σαν το Macos πολύ χρήσιμο επίσης ενώ και ο file explorer αναβαθμίστηκε και θυμίζει αρκετά πλέον υπολογιστή με πολλές νέες δυνατότητες. Και αρκετά άλλα πράγματα, πλησίασε όσο ποτέ άλλοτε στο macos και θυμίζει πλέον κανονικό και πλήρες λειτουργικό. Θέλει δουλειά ακόμα άλλα θεωρώ ότι σε 2 άντε Max 3 χρόνια θα ενοποιηθεί το Macos με το Ipados....είναι αρκετά κοντά πλέον και επιτέλους είναι το πρώτο πραγματικά καλό ipados χωρίς να βρίσκω σοβαρούς λόγους γκρίνιας.

Για το ios δεν θα έλεγα το ίδιο έχει αρχίσει και μένει πίσω από το Android σε αρκετά πράγματα και έχει καταντήσει βαρετό και μονότονο....θέλει σοβαρές αναβαθμίσεις σε δεκάδες τομείς άλλα δεν είναι του νήματος να τα αναλύσουμε.

Ήδη ετοιμάζουν MacBook με touch οθόνη. Οπότε η ενοποίηση δεν θα είναι μακριά .
Ισχύει, θέμα χρόνου είναι να γίνει ενοποίηση, ήδη πλέον σε πολλά πράγματα είναι αρκετά κοντά, το Ipados με την έκδοση 26 μοιάζει σαν Lite Macos. Αλλα θα φάει άλλες 2-3 γενιές πιστεύω, γιατί αν γίνει ουσιαστικά θα πάψουν να υπάρχουν και Ipads και Macbook όπως τα ξέρουμε...θα έχει ενδιαφέρον το μέλλον σε αυτό το κομμάτι.

Νομίζεις ότι επειδή εσύ θα αναβαθμιζόσουν για την παραπάνω 0.1 ίντσα, καθόμαστε όλοι να ασχολούμαστε με τέτοια :P
Το 13αρι είναι oled

To ποταπό δικό σου δεν είναι καν mini led

Στη θέση σου θα αισθανόμουν ντροπή

:p

επιτέλους και στο iPad 😂

Αν είστε σαν εμένα και δεν το είχατε πάρει χαμπάρι, το WhatsApp έχει πλέον, εδώ και μερικούς μήνες, επίσημη εφαρμογή για iPad

ps
Από χθες, το app λειτουργεί κανονικά και στο Apple Watch [κ με υποστήριξη φωνητικών μηνυμάτων]