IPBOX 9000HD και enigma2

Alex, πηγή για τους DGS, ABcom ή οπως αλλιώς λέγονται είναι το www.denktenk.com, εκεί στα downloads έχει τα πάντα. Νομίζω όμως ότι απαιτεί εγγραφή.
Ίσως κάποια μέλη του φόρουμ, που είναι πολύ ενεργά από εκεί, να μπορούσαν να δώσουν κατευθείαν συνδέσμους.

ΥΓ Τωρα που έριξα μια ματιά είδα καινούριο sbox και enigma1!

Στην flash βάλε latest NLB image (NLB r11102). Μετά εγκατέστησε τον multiboot loader και τέλος βάλε σε ένα usb stick το PKT mod 6.0 Tideglo v.0.6.0 for CubeRevo/9000HD

Όλα θα τα βρεις στο denktenk.com, αλλά θέλει εγγραφή.

Δεν θα χρησιμοποιηθεί στικ. Θέλω Image μόνο για την flash. Ο κάτοχος του δεν είναι εξοικειωμένος. Αρκεί να δουλεύουν τα card reader και αν υπάρχει κανένα emu, καλοδεχούμενο..

Μπορείς να βάλεις και enigma2 στη flash, αλλά τότε δεν θα έχεις δυνατότητα multiboot. Επίσης θα έχεις πολύ λίγο ελεύθερο χώρο αν βάλεις enigma2 στη flash.

Δεν ξέρω αν δουλεύουν τα card readers με newcs στο original image - δε το έχω δοκιμάσει. Στο enigma2 PKT mod δουλεύουν κανονικά.

οι πρωτες δοκιμες που εκανα , μια χαρα λειτουργουν , και οι καρτες με newcs και incubus και κανεις και reshare ......
το μονο που δεν δοκιμασα ειναι με το incubuscamd v 0.93 που λεει οτι τις διαβαζει μονο του ..........

Υπαρχει και αυτο , φρεσκο πραγμα , δεν το εχω δοκιμασει ακομα ........
Code:
Enigma 2 Nightly Build: 0.6.0 version for IPBox 9000HD
[COLOR=Red][B]FLASH VERSION SIFTEAM[/B][/COLOR]
release 0.6.0
- fixed positioner setup using step diseqc command
- allowed 1080p 23,97 24 25 29,97 and 30Hz as display resolution
- fixed fastforward and seeking bug in mediaplayer
- added tuxtxt configuration file and a better readable font
- fixed fast forward in timeshift and playing recordings
- fixed slow-motion bug (micro-freezes on SD channels with 4:3 content)
- supported more HDMI tv using 576 output (edid bug should be fixed, report if some tv are not working during the wizard)
- supported MHW epg
- added: 
/proc/stb/video/pal_h_start
/proc/stb/video/pal_h_end
/proc/stb/video/pal_v_start
/proc/stb/video/pal_v_end
- fixed a bug on volume value and changes
- fixed some memory leak bugs
- fixed a bug with dhcp
http://rapidshare.com/files/301421097/Enigma_2_9000HD_SifTeam_rel.060_flash_version.rar

Κάτι άλλο. Ετσι και του ..σφυρίξω ένα Ε2 στην flash και δεν με ικανοποιήσει, η εγκατάσταση κάπου άλλου (μανίσιου) είναι εύκολη?

με τον ιδιο τροπο που περασες το Ε2
περνας το image στο usb σαν usb_update.img
απο standby ο δεκτης πατας το on το βελος πανω και περναει το νεο image ....

Προχώρα..........καμία σημασία αν έχει ένα ή δύο tuners, SD ή HD-S2.
Απλώς, όπως προείπαμε, όπου υποστηρίζεται 1 tuner (Ε1 & Ε2), αυτό θα είναι το Νο1. Να προσθέσω ότι τα sbox images υποστηρίζουν πλέον unicable λύσεις.

με ftp περναμε τα εργα στον σκληρο δισκο του δεκτη και με τον πλαιερ που εχει παιζουν .

Autoresolusion plugin Ε2

Εγκατέστησα το Autoresolusion plugin σε Ε2 image (iscan807).
αυτό το plugin από ότι είδα, ρυθμίζει την ανάλυση που στέλνει ο δέκτης στην TV μέσω του hdmi διαφορετικά σε κάθε περίπτωση ανάλογα με την αρχική ανάλυση της μετάδοσης του καναλιού.
Μέχρι τώρα ο δέκτης πάντα έστελνε στην TV την γενική ρυθμιση που βάζαμε στα αρχικά settings δηλαδή 1080i_50Hz, ανεξαρτήτα από το κανάλι που επιλέγαμε. Σε εμένα αυτό δημιουργούσε πρόβλημα στα κανάλια που έδειχναν σε 576p και κάδρο 16:9 όπως το ελληνικό SKAI έβγαζε κάτι γραμούλες πάνω αριστερά σαν να εδειχνε και εκτός κάδρου.
Με το παραπάνω plugin και βάζοντας τον δέκτη σε όλα τα κανάλια να μου δίνει 720p (εκτός από αυτά που εκπέμπουν σε 1080i), παρατηρώ ότι μου δίνει πολύ καλύτερη εικόνα και πλέον κάνει full screen η TV το σήμα που λαμβάνει από το δέκτη (χωρίς γραμμές στο κάδρο).
Ποιά η γνώμη σας για την καλύτερη ρύθμιση του δέκτη;

Παιδιά δεν ειναι ωραια σχόλια αυτα καλυτέρα να απαντήσει ένα παιδί που έχει το δέκτη να βοηθήσει τον φίλο που ειναι στην παρεα μας

Απάντηση: Re: IPBOX 9000HD και enigma2

Παιδιά δεν ειναι ωραια σχόλια αυτα καλυτέρα να απαντήσει ένα παιδί που έχει το δέκτη να βοηθήσει τον φίλο που ειναι στην παρεα μας

Με παρεξήγησες!
Είμαι χρήστης και θαυμαστής των DGS, IPBox κτλ κτλ από το 2005, ο δε 9000 που έχω στα χέρια μου είναι χωρίς S/N μιας και ήταν μοντέλο δοκιμών (με ορισμένα χαρακτηριστικά ξεκλείδωτα) και βρέθηκε στα χέρια μου αρχές του 2008. Πόσο πιο σωστή και ελεγμένη απάντηση μπορεί να του δώσει κάποιος άλλος; Το συγκεκριμένο μοντέλο (γενιά μοντέλων) αν και με ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από πολλούς άλλους, είναι ένας πονοκέφαλος σε όσους τον έχουν για καθημερινή χρήση.

Believe me.........

Re: Απάντηση: IPBOX 9000HD και enigma2

-Σε οριζόντια θέση, πακεταρισμένος στο κουτί του, στο βάθος της ντουλάπας!

Συγγνώμη, αλλά αυτή η συμβουλή είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει.
:worshippy::worshippy::worshippy: