iPhone 1.1.2 Update

μαλλον το firmware version δεν αλλαζει.... εχει 04.02.13_G
και ας εχω βαλει την 1.0.2...
εχω χασει την μπαλλα φιλε μου:rifle:

μαλλον το firmware version δεν αλλαζει.... εχει 04.02.13_G
και ας εχω βαλει την 1.0.2...
εχω χασει την μπαλλα φιλε μου:rifle:

κανε jailbreak την 1.0.2,μετα πηγαινε εδω http://blaus.wordpress.com/2007/10/14/20-step-iphone-baseband-downgrade-111-to-102-bb/ και ακολουθα τα βηματα για baseband downgrade,τελειωσει κανε restart το iPhone και θα εχεις ενα 1.0.2 με firmware 3.18.xx. κανε update(restore) σε 1.1.1 και αν θες να βαλεις 1.1.2 ακολουθα αυτο τον οδηγο http://www.ifoneguide.com/(100% δουλευει αν ακολουθησεις ακριβως οτι λεει)

Δεν μπορω να κανω τιποτα τα δοκιμασα ολα!!!
Μαλλον θα περιμενω να βγει hack για το 1.1.2
Τhx guys

Λοιπόν παιδιά, ένας φίλος πήρε το iPhone με 1.1.2 πάνω (04.02.13_G). Έχουμε κανένα link για οδηγίες ξεκλειδώματος?:idea:

Απάντηση: Re: iPhone 1.1.2 Update

Λοιπόν παιδιά, ένας φίλος πήρε το iPhone με 1.1.2 πάνω (04.02.13_G). Έχουμε κανένα link για οδηγίες ξεκλειδώματος?:idea:

Θα πρέπει να περιμένει.... Τίποτα ακόμα

Το πρώτο μου post γινεται με πολλα νευρα!!!!! Και αυτο γιατι μολις πηρα στα χερια μου ενα πολυ ωραιο τηλεφωνακι χωρις κουμπια που "γλυστραει" και κανει και για .... καθρευτης. Τιποτε αλλο ομως!!!!!!:smash:

Και αυτο για χαρη μιας σειρας αριθμών - .... 1.1.2!!!!!!

Οπως καταλάβατε ειμαι κλειδωμενος για τα καλα........

Πειτε ποτε το βλεπετε να εχουμε νεα!!!

Υ.Γ. Ευτυχως που πειρα και bonus σημερα και θα εχω να πληρωσω και τον φιλο παραπανω που μου το εφερε απο Αμερικη.....

Το πρώτο μου post γινεται με πολλα νευρα!!!!! Και αυτο γιατι μολις πηρα στα χερια μου ενα πολυ ωραιο τηλεφωνακι χωρις κουμπια που "γλυστραει" και κανει και για .... καθρευτης. Τιποτε αλλο ομως!!!!!!:smash:

Και αυτο για χαρη μιας σειρας αριθμών - .... 1.1.2!!!!!!

Οπως καταλάβατε ειμαι κλειδωμενος για τα καλα........

Πειτε ποτε το βλεπετε να εχουμε νεα!!!

Υ.Γ. Ευτυχως που πειρα και bonus σημερα και θα εχω να πληρωσω και τον φιλο παραπανω που μου το εφερε απο Αμερικη.....

Απ'ότι καταλαβαίνετε ο κύριος είναι ο φίλος που έλεγα... :ADFADF1:

Οι πληροφορίες λένε ότι ξεκλείδωμα του 1.1.2 θα έχουμε όταν βγει νέο firmware. Η εξήγηση του γιατί είναι πολύπλοκη...-bye-

Απ'ότι καταλαβαίνετε ο κύριος είναι ο φίλος που έλεγα... :ADFADF1:

Πολύ πλάκα.... :flipout::flipout::flipout:
Ο Bigmac κ ο nikpan είναι συνάδελφοι απεναντί μου ακριβώς κ όλο μούτρα ο nikpan...πήρε το iphone κ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το κοιτά...κλειδωμένο...:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: iPhone 1.1.2 Update

Πολύ πλάκα.... :flipout::flipout::flipout:
Ο Bigmac κ ο nikpan είναι συνάδελφοι απεναντί μου ακριβώς κ όλο μούτρα ο nikpan...πήρε το iphone κ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το κοιτά...κλειδωμένο...:flipout::flipout::flipout:

:SFGSFGSF:xa. Οπως λεγαμε και μικροι "οποιος κοροιδευει τον αλλον κοροιδευει τα μουτρα του" . Ειμαι σιγουρος οτι καποια μερα (ελπιζω συντομα:BDBDG54:) θα το ξεκλειδωσουμε και τοτε ο πρωτος τον οποιο θα παρω τηλεφωνο θα ειναι ο Μιχαλακης......
nikpan

Σε καποια ξενα sites περιγραφουν πως μαλλον πρεπει να γινει downgrade απο 1.1.2 σε 1.1.1 και μετα σπασιμο....
το θεμα ειναι ποσο σιγουρη μεθοδος ειναι αυτη....:grandpa:

Παιδιά προσέξτε τι γράφετε αν δεν είσαστε σίγουροι.
Downgrade σε 1.1.1 και unlock γίνεται μόνο αν έχει το παλιό bootloader του 1.1.1. Τα iphones από την εβδομάδα 45 και μετά έχουν τον καινούριο και ξεκλειδώνουν μόνο με turbosim που κάνει 100$

poio version bootloader prepei na exoun pes na kseroun oloi prin pave se anava8misi...

Αν είσαι σε οποιοδήποτε firmware εκτός από 1.1.2 δεν έχεις πρόβλημα. Θα έχεις bootloader 3.9 και μπορείς να κάνεις αναβάθμιση.
Στα 1.1.2 άλλαξε ο bootloader σε 4.6

check the bootloader version by:

Shutting down CommCenter with:

launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
bbupdater -v

Μετά από μία δοκιμή την Κυριακή στην 1.1.2 είδα ότι από τις ελληνικές εφαρμογές δουλεύουν μόνο mobile enhancer 1.0a4 και greek keyboard 1.0a6-1 εάν προσπαθήσεις τις υπόλοιπες π.χ international για να βγούν τα Ελληνικά την εγκαθιστά αλλά δεν υπάρχουν,εάν πας παραπέρα κολλάει και πας για restore και φτου από την αρχή.
Συμπέρασμα δεν αξίζει προς το παρόν εγώ δύο φορές την έβαλα και ξαναγύρισα στην 1.1.1 πιστεύω η ποιο ολοκληρωμένη στα Ελληνικά δεν το λέω για την γλώσσα μόνο διότι πολλά από τα προγράμματα που έχουν βγάλει για την διόρθωση π.χ. sms δεν λειτουργούν παρ όλο που λένε και για 1.1.2