iPhone 2G & OS 3.0....Activate/Unlock???

Λειτουργει... απλα δεν βλεπω πουθενα αυτο το μενου που λενε πολλοι οτι υπαρχει στο settings ->General -> Network -> cellular data ...
Eσυ το βλεπεις αυτο το μενου ?

Γιάννη πήγαινε εδώ:
Settings> General> Network> Cellular Data Network, and add the MMS info for your carrier.

Κάτω από το γνωστό APN που βάζουμε τις ρυθμίσεις για gprs , έχει ανοίξει και για MMS

Απάντηση: Re: iPhone 2G & OS 3.0....Activate/Unlock???

Λειτουργει... απλα δεν βλεπω πουθενα αυτο το μενου που λενε πολλοι οτι υπαρχει στο settings ->General -> Network -> cellular data ...
Eσυ το βλεπεις αυτο το μενου ?

ΝΑΙ. Κάντο reboot.

Το εχω κανει reboot , πολλες φορες, αλλα δεν το βλεπω το καταραμενο !!!
Εμενα εχει μονο data roaming, vpn kai wifi ρυθμισεις σε αυτο το μενου...
Τελος παντων, αφου δουλευει , μικρη σημασια εχει !

Κάτσε, μισό, γιατί δεν μπορώ να στείλω. Το πρόβλημα είναι ότι τα πεδία APN-Username-Password ενώ τα συμπληρώνω , όταν κάνω back και ξαναμπαίνω, ΔΕΝ υπάρχουν, σβήνονται αυτόματα. Τι κουφό είναι αυτό πάλι;

Εμενα , αργει αλλα τελικα φευγει...
Και μενα μερικες φορες μου βγαζει κοκκινο θαυμαστικο αλλα ξαναπροσπαθησα και φευγει.
Δοκιμαζω τωρα να βγακω το swirlly mms μηπως κανουν conflict (τα εισερψομενα πανε κατευθειαν εκει )!

Απάντηση: Re: iPhone 2G & OS 3.0....Activate/Unlock???

Εμενα , αργει αλλα τελικα φευγει...
Και μενα μερικες φορες μου βγαζει κοκκινο θαυμαστικο αλλα ξαναπροσπαθησα και φευγει.
Δοκιμαζω τωρα να βγακω το swirlly mms μηπως κανουν conflict (τα εισερψομενα πανε κατευθειαν εκει )!

Πως κι έχεις το Swirly mms; αφού δεν έχει βγει για 3.0

Εχεις μεινει πισω ....
Το εχω αναφερει λιγο πριν... το ξαναβαζω.

Επιτελους εχουμε και MMS στο Iphone 2G !!!!
Aν δεν ειστε ηδη γραμμενοι στο http://www.xsellize.com
καντε μια εγγραφη - δωρεαν - και βαλτε αυτο το repo στο Cydia...

cydia.xsellize.com/username-password

οπου φυσικα βαζετε τα δικα σας username-password.

Μετα , απο cydia παλι , ψαχτε για το swirllymms 1.3.2 για xsellize και καντε το install .
Πειτε ναι σε οτι σας ρωταει και αποδεχτειτε τα settings για το δικο σας παροχο .

Εγω το εκανα και με cosmote ειμαι μια χαρα !!!

Τωρα εχω λοιπον iphone 2G με mms, video recording kai navigation !!!

Αυτο που ποσταρες Τασο δεν ενεργοποιει την καμερα. Απλα σου εμφανιζει οτι μπορει να δουλεψει στο μελον και για video recording και σου βγαζει το tab για τα βιντεο. Οποιος το κανει δεν μπορει να λειτουργησει την καμερα ουτε για φωτογραφιες.

Το swirlly δεν σε ειδοποιει οταν εχεις εισερχομενο mms... γιαυτο ηθελα το original.
Tωρα οσον αφορα το 2G kai GPS, ειχα σκοπο να παρω κανενα φτηνο δεκτη bluetooth , αλλα ακομη υπαρχουν καπιες ασυμβατοτητες με το sygic - navigator.

Με το activatemms2G ενεργοποιεις το original mms messanging Taso.
Δεν ειναι καποιο εξτρα προγραμμα.
Eγω με το swirlly δεν ειχα προβλημα.
Ελπιζω να εβαλες τη σωστη εκδοση , νομιζω 1.3.2