Jailbreak your iPhone 3G
Install 3Proxy and Terminal
Create an ad-hoc Wi-fi network using your laptop
Join the network with your iPhone
Find the iPhone's IP address
Open Terminal and run the proxy program
Open Safari on your iPhone and open a web page
Configure your browser to use the proxy
Τελικά έβαλα στις ρυθμίσεις του Cellular Data Network τα εξής:
APN: internet.vodafone.gr
Username: user
Password: pass
Και παίζει. Δηλαδή έχω πρόσβαση στο Internet και έχω κρατήσει το παλιό μου πρόγραμμα.
Επειδή είχα ενεργεί την υπερεσία Surf and Mail υποτίθεται ότι έχω 30ΜΒ δωρεάν. Οπότε μένει να δω στο λογαριασμό πως θα με χρεώσουνε....
Αυτά!
Προσοχή: Στο τελευταίο update (2.0.2) βάζει αυτόματα το webonly.vodafone.gr το οποιο λειτουργεί αλλά έχω την υποψία οτι κόβει το push-email και τον αυτοματο συγχρονισμό με το me.com.
Mιχαλη εγω με webonly εχω push email σε yahoo και me accounts . Δεν μου συχρονιζει μονο ενα pop account του γραφειου. Δεν ξερω γιατι (τα κανω ολα τα προφανη σωστα αλλα κατι αλλο πρεπει να παιζει)
Ο συχρονισμος γινεται κανονικα με τις επαφες στο mobileme, αλλα επιβεβαιωνω και εγω οτι δεν ανοιγει εδω και μερες το calendar στο mobileme οποτε μαλλον δεν συχρονιζεται κιολας με το τηλεγωνο.
Ειχα μια υποψια γιατι δεν μου ερχοταν mail μεχρι που εβαλα παλι το internet.vodafone.gr. Σχετικα με το mobileme και το calendar μιλαγα προχθες 1.5 ωρα με τεχνικο της apple ο οποιος δεν ειχε λυση και θα το προωθησει πιο πανω στο τεχνικο τους τμημα. Ειναι ομως ενδιαφερον οτι δεν παρουσιαζεται μονο σε εμενα...