iphone 3G προβληματα ...

22 June 2006
35,307
NEO HRAKLEIO
Εχω παρει εδω και μερες το iphone 3G 8Gb... εκανα update se OS 3.0 και ολα καλα.
Αλλα μολις το κανω jailbrake με redsnow εχω αρκετα προβληματα, χανω σημα, κλεινει σε τυχαιες στιγμες ,η μπαταρια δειχνει οτι να ναι, κλπ.
Εχει κανεις αλλος αυτα τα προβληματα ?
Εσεις πως το κανετε jailbrake ?
Με ποιο προγραμμα και version ?

Τελικα δεν φταιει μονο το jailbrake... τα ιδια κανει και μετα απο restore .
Δυστυχως αναγκαστηκα να το επιστρεψω πισω, και δεν θα εχω τηλεφωνο για 3 εβδομαδες !!!
Γρηγορο service η rainbow...:damnyou:

Γιάννη, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε κι εμένα το 1ο iphone που είχα πάρει από την Cosmote. Απόδειξη αγοράς αρχές Απριλίου. Περιττό να σου πω ότι μου το φέρανε μια φορά, υποτίθεται ότι το φτιάξανε, δεν κάνανε τελικά τίποτα κι ακόμα μέχρι τώρα περιμένω από το service του Γερμανού, που είναι ο υπεύθυνος για την Cosmote, να μου το στείλουνε!!!!!
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εκεί στο Γερμανό είναι μιλάμε άσχετοι!!! Και δεν το στέλνουνε στην Rainbow, αν έτσι σε πληροφορήσανε. Αυτοί το φτιάχνουμε υποτίθεται...

Ποσο καιρο το εχεις στειλει ?
Με τι εισαι τωρα ?

Εγω τους πηρα και ακομη δεν το εχουν στειλει για επισκευη !!!
Θα παω να το παρω πισω, δεν αντεχω χωρις αυτο.
Κι εγω πιστευω οτι δεν θα κανουν τιποτα... μονο restore και δεν θα το αλλαξουν.

Last edited:
Απάντηση: Re: iphone 3G προβληματα ...

Ξερει κανεις επισημα , ποιος ειναι τελικα υπευθυνος για το service του iphone στην Ελλαδα ?

Γιάννη, επειδή τυραννιέμαι μήνες τώρα με το δικό μου, σου ξαναλέω ότι το service των καταστημάτων Γερμανός είναι το εξουσιοδοτημένο τμήμα service των iphones για όποιον αγοράζει από την Cosmote.
Αν το κινητό σου βρίσκεται ήδη εκεί, μπορείς να τους τηλεφωνήσεις και να ρωτήσεις πού βρίσκεται η διαδικασία του service. Ελπίζω με τις απαντήσεις που θα σου δώσουν να μην ψιλοαπογοητευτείς...

Εμένα το πρόβλημα δεν είναι η μπαταρία, αλλά η κεραία του κινητού. Χάνει το σήμα, κυρίως σε δίκτυα GSM και ενώ δείχνει ότι έχει σήμα, είναι νεκρό το τηλέφωνο. Και ήταν έτσι από την 1η ημέρα που το αγόρασα. Απλά νόμιζα ότι έκανα στην αρχή κάποιο λάθος όταν έβαζα το λειτουργικό και πρέπει να το έκανα πάνω από 10 φορές. Με αποτέλεσμα να περάσει ακριβώς μια εβδομάδα, κάνοντας όλα αυτά τα φορμαρίσματα, και μετά όταν τους το πήγα και τους είπα ότι έχει πρόβλημα, μου είπανε ότι η cosmote έχει DOA 3 ημέρες για το iphone και ότι δεν μπορούν να μου το αλλάξουν με νέο, αλλά μόνο στο service μπορεί να σταλεί.
Έκανα την διαδικασία, αλλά φυσικά με έχασαν και από πελάτη τους, αφού αμέσως διέκοψα μαζί τους και πήγα στην vodafone, όπου και με την νέα σύνδεση πήρα και 2ο iphone.
Στην αρχή είχα πει ότι το είχα αγοράσει αρχές Απριλίου. Γράψε λάθος. Αρχές Μαρτίου το είχα πάρει, τώρα που είδα την απόδειξη κι ακόμα περιμένω το iphone!!!!! :rifle:

Στην vodafone είναι τελείως διαφορετικά, γιατί εκεί έχεις να κάνεις με πρόσωπα κι όχι με δημόσιους υπαλλήλους!!! Βλέπεις εδώ ολόκληρη Ρόδος και εξουσιοδοτημένο κατάστημα cosmote δεν υπάρχει!!! Δηλαδή αν θέλεις σύνδεση cosmote, πρέπει να πας είτε στον ΟΤΕ είτε σε κατάστημα του δικτύου Γερμανός.
Αυτό μικρή σημασία έχει. Για μένα το αποτέλεσμα μετράει και αυτό λέει ότι μου δώσανε χαλασμένο κινητό κι όχι μόνο δεν μου το αλλάξανε αλλά ακόμα περιμένω εδώ και τόσους μήνες για να μου το φτιάξουν!!!

Κοίτα να δεις καμιά φορά τι γίνεται... Μόλις με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ ότι ήρθε το κινητό και μάλιστα μου είπαν ότι έχει νέο ΙΜΕΙ πάνω. Τι σημαίνει τώρα αυτό...?? :SFGSFGS5:

Πάω να το πάρω και σας λέω τις εξελίξεις...

Νεώτερα από το μέτωπο ...

Παρέλαβα το κινητό, όντως με νέο ΙΜΕΙ και νέο SN. Τώρα αν είναι καινούριο ή όχι, δεν με ενδιαφέρει, αφού ευτυχώς αυτή τη φορά λειτουργεί μια χαρά και χωρίς κανένα πρόβλημα (προς το παρόν τουλάχιστον, μην το γκαντεμιάσουμε κιόλας!!!).

Παρόλα αυτά η προσμονή των 4 μηνών ήταν απαράδεκτη, αυτό δεν αλλάζει.
-bye-

Ας αναφέρω και εγώ τις εντυπώσεις μου από το service της vodafone hellas. Το iphone 3g το αγόρασα τον προυγούμενο Αύγουστο οπότε το είχα 11 μήνες περίπου.Από την αρχή είχε ένα πρόβλημα και δεν ακουγόταν τον ένα ακουστικό όποιο ακουστκό και να έβαζες.....μάλλον πρόβλημα στο βήσμα του τηλεφώνου.....αλλά δεν το πήγα για service αφού δεν ακουγα και πολύ μουσική και δεν με ενδιέφερε. Τελικά όμως πριν από καμιά βδομάδα τα έφτυσε τελείως και δεν άνοιγε. Έτσι το πήγα γρήγορα στο κατάστημα που το αγόρασα ωστέ να είμαι εντός εγγύησης. Σε 5 περίπου εργάσιμες ημέρες μετά μου ήρθε μήνυμα να πάω να το παραλάβω από το κατάστημα. Εντυπωσιάστηκα αλήθεια από το πόσο γρήγορα μιας και είχα διαβάσει διάφοαρα fora και με είχαν ζώσει τα φίδια. Πήγαν σήμερα λοιπόν στον κατάστημα και η κοπέλα μου είπε οτι υπήρχε πρόβλημα στην πλακέτα και έγινε αντικατάσταση imei.... οπότε καινουριο iphone 3g για μένα και ένα εύγε για το service της vodafone. Φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ps. Ρώτησα την κοπέλα αν ανανεώνεται η εγγύηση ή θα έχω εγγύηση ακόμα για ένα μήνα. Αυτή μου είπε ότι όλα τα κινητά έχουν εγγύηση 2 χρόνια και έτσι ισχύει το ίδιο και για το iphone. Είπε ότι είναι απόλυτα σίγουρη......περίεργο γιατί εγώ ήξερα για 1 χρόνο.......
user_online.gif
progress.gif