iphone 3g(vodafone) + Cydia?

Απάντηση: QuickPwn 2.1 for Windows released!

Δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα βγηκε το QuickPwn 2.1 για Windows!!
Το εβαλα χθες στο 3G το οποιο ξεκλειδωσε κανονικα και εγκατεστησε Cydia & Installer. Αποτελεσμα; Ελληνικο πληκτρολογιο και απειρα δωρεαν προγγραματακια!

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Mettas που μου το επισημανε...

Καλησπέρα...

τελευταίος και καταϊδρωμένος το έκανα κι εγώ..όλα πήγαν μια χαρα!!!

δεν έψαξα για το Ελληνικο πληκτρολογιο και τα άπειρα προγραμματάκια..είναι πολύ αργα για σήμερα...

Δηλαδής για να καταλαβω
-βάζω Itunes 8 (mpliax)
-κανω update το κινητο σε 2.1 απο itunes (και κλειδωνει φυσικα)
-τρεχω το quickpwn 2.1 και κανω restore με καποιο 2.1 firmware που κυκλοφορει

Περασα το itunes8 και μετα απο χιλια μυρια έτρεξε.
Βρηκε αμέσως οτι υπάρχει νεα εκδοση (2.1) Πατάω update και μολις τελειωσει το κατέβασμα 231mb πεταει ενα connection timeout και ξανα απο την αρχη. Το εκανα πάλι και παλι τα ίδια!!!
Πως αλλιως μπορω να κατεβασω το original 2.1 για να κανω Update και επειτα να τρεξω το quickpwn? Το ipsw 2.1 που εχω ηδη γιατο quick μπορω το περάσω με restore η δεν κανει την ιδια δουλεια;
Ρε που μπλεξαμε πάλι, για να δουμε ομως

Δεν ξέρω πως γίνεται με το quickpwn παντως με το pwnage tool για Mac, δεν χρειάστηκε να κάνω το original update.

- Εβαλα το itunes 8
- Εκανα back up το iphone
- Δημιούργησα με το pwnage το custom firmware 2.1
- Εκανα shift-restore μέσω itunes "δείχνοντας" το custom που είχα δημιουργήσει
- Επανέφερα στο iphone τα contacts κλπ που είχα κάνει back-up

Αυτά

Ποσο έξυπνο ειναι αυτο το itunes και δε μπορει να συνεχίσει το d/l αμα πέσει η σύνδεση, ειμαι ηδη στην 6η φορά που κατεβάζω το 2.1 update.... .

Μεσω quickpwn διαβάζω οτι πρεπει να εχεις ήδη την 2.1 και μετα να το τρέξεις με το custom ipsw. τι να πω...

Ολο mpiax.... mpliax... το iphone, mpliax... mpliax... το itunes... ,mpliax...mpliax η apple.Γιατι δεν το πουλας φιλε Φρα. Πε???

Last edited:
Τι τραβατε κι εσεις...

Δεν μπορω να καταλαβω παντως πως καταφερνουν μερικοι να παιδευονται τοσο... εμενα μου πηρε λιγα λεπτα χωρις κανενα προβλημα.
Πιστευω οτι ειναι θεμα "χημειας"... αν δεν σου κατσει κατι καλα, μετα οτι και να κανεις !!!

Και το Itunes θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα utilities στο Pc + Mac που εχω για οργανωση media αρχειων (το μονο που με νευριαζει ειναι η εμμονη της Apple στα δικα της format video - mpg4).

Ελα ντες και εγω αυτο λέω, να πεις οτι δε τα σκαμπάζω κιολας παει στο καλό...
Γενικότερα επικρατει ενα αλλαλουμ με τοσες εκδόσεις firmware, τροπους σπασιματος jailbrake και χιλια μυρια και ολα γινονται μυλος στο μυαλό ειδικα αμα την συσκευή την εχεις για να κανεις δουλεια και οχι να ασχολεισαι ολη την ώρα πως θα την κανεις να δουλέψει και να διαβάζει ατελειωτα blog και φορα.
Αν εισαι τυχερός και βρεις αυτο που θες εχει καλός. Οι υπόλοποι ψάχνουμε παραπανω για να βρουμε αυτο που ταιριαζει στην περίπτωσή μας...

Να το σκαλώσαμε πάλι

το quickpwn ζητά bootloader v3.9 kai v4.6!!! για να ξεκλειδώσει!

τι ειναι τουτα πάλι; δε τα εγραφε αυτα ο οδηγός!!!

Και το Itunes θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα utilities στο Pc + Mac που εχω για οργανωση media αρχειων P

Εδώ κινδυνεύεις να φας ξύλο με αυτά που λες :p

Μου θυμίζει τα ανέκδοτα με τον Τριανταφυλλόπουλο: ‘’Ο Μάκης μπορεί να φορτώνει τραγούδια στο ipod με drag n drop’’ :p

Αν εχεις μαθει στη παραλογη λογικη των Pc . ναι ειναι δυσχρηστο !!!
Εγω παντως εχω οργανωσει 60.000 τραγουδια και αρκετα podcats και κανω οτι θελω γρηγορα κι ευκολα !

Παραδιδονται μαθηματα (επι πληρωμης φυσικα ) για οποιον ενδιαφερεται.-bye-

Καμία διαφωνία Γιάννη αλλά μην μου αρνείσαι τώρα ότι το drag n drop δλδ είναι ‛παράλογη λογική’.

Το γεγονός επίσης ότι το itunes είναι ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι δεν παίρνουν ipod κάτι λέει νομίζω (ότι έχουν συνηθίσεις στην ‛παράλογη λογική’; Δεν ξέρω μπορεί και αυτό….). Πάντως και εγώ που παίρνω σχεδόν κάθε χρόνο νέο ipod, αυτό που μισώ περισσότερο απ’ όλα είναι το itunes.

Τεσπα μην ανοίξουμε (και) αυτό το μέτωπο τώρα :p