iphone 3g(vodafone) + Cydia?

Τα 2 αυτά files υπάρχουν παντού διάσπαρτα στο internet (με ένα googlάρισμα θα βρεις αρκετά sites ή rapidshare links για να τα κατεβάσεις)

Δες εδώ:

http://iphonefreakz.com/iphone-firmwares/

(τι θα γίνει; μόνο εγώ θα βοηθάω; -bye- )

Tελος καλό ολα καλα...σχεδόν

Tα βρήκα ξεκλέιδωσε αλλα μολις εκανα restore στο Itunes επαφες και τετοια γυρισε το μενου στα γιαπωνέζικα και δε καταλαβαινω γρι που ειναι το μενου να γυρισω σε αγγλικα!!!!! που θα παει ομως θα το βρω...

Πέρασα το ελληνικο πληκτρολόγιο χειροκινητα (μεσω cydia δεν ηθελε για κανενα λογο να εγκατασταθει) αλλα στην μπαρα επαφων δεν υπηρξε αλλαγη.
Περασα ελληνικη μπαρα οπως λεει εδω http://ppericleous.googlepages.com/greekkeyboard και την εμφανίζει αλλα δε λειτουργει. Οταν αλλαζει γραμμα στο sorting ονόματων στην λίστα επαφων δε το επισημαίνει δλδ Α Aντωνης Αγγελος Αμαλια Β Βαγγγέλης Βάσια κτλ
xmm any ideas?

Το προβλημα του sorting το εχω και εγω, αλλα διαβασα οτι λυνεται αν σβησεις τις επαφες απο το τηλεφωνο και τις ξαναπερασεις με forced συγχρονισμο απο το outlook/itunes. Καποια στιγμη θα το κανω...

λοιπόν...

πέρασα το ελληνικό πληκτρολόγιο και τα Swirly MMS άνετα και χωρίς κανένα πρόβλημα...

Το προβλημα του sorting το εχω και εγω....

να ρωτήσω κάτι: σε πλάγια θέση σας γυρνά το πληκτρολόγιο???..γιατί εμένα όχι...δεν με νοιάζει..απλά για την ιστορία..επειδή μέσα , γράφουν ότι το εμφανίζει και σε πλάγια θέση(τόχουν και φωτο..)

Το πρόβλημα με το sorting είναι γιατί δεν έχει γίνει εισαγωγή των επαφών ΜΕΤΑ τη μπάρα με τα γράμματα. Αν κάνετε resync τις επαφές θα δουλέψει μια χαρά. Το έχω δοκιμάσει 2 φορές - μία για τη πρώτη μπάρα με τα Ελληνικά και μια με τη 2η που έχει και τους Αγγλικούς χαρακτήρες πάνω-πάνω.

Απάντηση: Re: iphone 3g(vodafone) + Cydia?

Το πρόβλημα με το sorting είναι γιατί δεν έχει γίνει εισαγωγή των επαφών ΜΕΤΑ τη μπάρα με τα γράμματα. Αν κάνετε resync τις επαφές θα δουλέψει μια χαρά. Το έχω δοκιμάσει 2 φορές - μία για τη πρώτη μπάρα με τα Ελληνικά και μια με τη 2η που έχει και τους Αγγλικούς χαρακτήρες πάνω-πάνω.

Τελικα τα καταφερα και το sorting δουλευει αψογα!
Δεν γινεται ομως με απλο resync αν εχεις ηδη επαφες μεσα.
Πρεπει οι επαφες στο τηλεφωνο να διαγραφουν τελειως και μετα να γινει forced συγχρονισμος με το Outlook ωστε να περαστουν εκ νεου.
Αυτο γινεται ειτε με χειροκινητη διαγραφη επαφων μια-μια (not for me,thank you!) ειτε ακολουθώντας μια μεθοδο που μου ειπε ο Γιαννης Σπυρου (thanks!):
Κανουμε καπου αλλου copy το outlook.pst (εφοσον αυτο χρησιμοποιουμε για συγχρονισμο επαφων). Στην συνεχεια σβηνουμε απο το outlook ολες τις επαφες. Συγχρονιζουμε το τηλεφωνο ετσι ωστε μονο του να σβησει τις επαφες του. Κανουμε restart το Pc. Αντικαταστουμε το outlook.pst με αυτο που ειχαμε αρχικα αποθηκευσει αλλου (και περιειχε τις επαφες). Ξανακανουμε συγχρονισμο ωστε το Iphone να ξαναπερασει τις επαφες, με sorting αυτη την φορα!

Οχι ρε συ, 3 λεπτα μου πηρε η ολη διαδικασια! Πιο πολυ ωρα εκανα για να τα γραψω παραπανω!

Μετά απο ώρες googlαρισματος για να βρω τον ποιο ανώδυνο τροπο να σβήσω όλες τις επαφές (!!!!) απο το iphone τα κατάφερα!

-Συνδεεις το iphone στο PC
-Ανοιγεις itunes--->edit--->preferences---devices--->reset sync history!
-Mετα καρτελα Info--->ρυθμίζεις αντι για οutlook να κοιταξει ενα λογαριασμο email στον οποιο εχεις φροντισει να μην υπαρχουν contacts! (ή το window contacts) και στο advanced επιλέγεις replace information on this iphone: contacts
-συγχρονίζεις
-voila!!!!

Re: Απάντηση: iphone 3g(vodafone) + Cydia?

Μετά απο ώρες googlαρισματος για να βρω τον ποιο ανώδυνο τροπο να σβήσω όλες τις επαφές (!!!!) απο το iphone τα κατάφερα!

-Συνδεεις το iphone στο PC
-Ανοιγεις itunes--->edit--->preferences---devices--->reset sync history!
-Mετα καρτελα Info--->ρυθμίζεις αντι για οutlook να κοιταξει ενα λογαριασμο email στον οποιο εχεις φροντισει να μην υπαρχουν contacts! (ή το window contacts) και στο advanced επιλέγεις replace information on this iphone: contacts
-συγχρονίζεις
-voila!!!!

Erase Contacts....
From cydia.....:smile:

Λοιπον η διαδικασια ειναι ιδια με το iphone 2g.
1)Επιλεγουμε το 3g
2)Κατεβαζουμε το firmware για το 3g
3)Bootloader δεν ζηταει
4)Μας ρωταει >Do you have an iphone 3g...........trough itunes?Eγω πατησα yes.
5)Μετα ρωταει αν εχει γινει παλι pwnage το τηλ.Εγω πατησα No.
6)Restore με itunes8.
To pwnage εγινε σε mac.

+1!

Αυτό έκανα και εγώ σε 2g!!!

Είναι τόσο απλό πια!!!!-bye-