iPhone 3G

συνάδελφε καλορίζικο

Εγώ από την μέχρι τώρα ενασχόληση μου με το 3G παρατηρώ ότι η μπαταρία αδειάζει σαφώς ποιό γρήγορα για αυτό και στο on of για να διαλέξεις 3G το έχει υπόμνημα!!
και δεύτερον κολλάει το πληκτρολόγιο στα γράμματα όταν πας να γράψεις ένα μήνυμα απάντηση σε ένα φόρουμ,μετά μου κόλλησε η οθόνη και χρειάστηκε hard reset και τέλος το κλείσιμο και το άνοιγμα της συσκευής από κλειστό ανοιχτό και το ανάποδο διαρκεί παρά πάνω από το 2G
θέλει δουλειά ακόμη το firmware.

Tο google maps πλέον είναι πάρα πολύ καλό,του έβαλα δρόμους και διαδρομές από το σπίτι μου σε άλλες περιοχές της Αθήνας και τα έβγαλε όλα,πως και από που να πας πανεύκολα,και όχι μια ώρα με το destinator για να το επεξεργαστεί κλπ κλπ.
Το σπίτι μου σαν τοποθεσία με τον κύκλο το βρίσκει αμέσως και όχι στη Μογγολία που το έβγαζε το locate παλιά.
Τα πήγε ΘΑΥΜΑΣΙΑ μπράβο.

Y.Γ.για διαβάστε και αυτό αν και πολύ αόριστο είναι για την κυκλοφορία του iPhone
http://www.macworld.com/article/134605/2008/07/iphone_august.html?lsrc=rss_main

Last edited:
Re: Απάντηση: iPhone 3G

Tο google maps πλέον είναι πάρα πολύ καλό,του έβαλα δρόμους και διαδρομές από το σπίτι μου σε άλλες περιοχές της Αθήνας και τα έβγαλε όλα,πως και από που να πας πανεύκολα,και όχι μια ώρα με το destinator για να το επεξεργαστεί κλπ κλπ.
Το σπίτι μου σαν τοποθεσία με τον κύκλο το βρίσκει αμέσως και όχι στη Μογγολία που το έβγαζε το locate παλιά.
Τα πήγε ΘΑΥΜΑΣΙΑ μπράβο.

Y.Γ.για διαβάστε και αυτό αν και πολύ αόριστο είναι για την κυκλοφορία του iPhone
http://www.macworld.com/article/134605/2008/07/iphone_august.html?lsrc=rss_main

στα coming soon ειμαστε ακομη.

Re: Απάντηση: iPhone 3G

Τα βγαζει σωστα ωστε να μη σε παει απο λαθος κατευθυνσης (απαγορευτικα) δρομους κλπ?
Γιατι αυτο ειναι το δυσκολο στα navi...

100 ευρώ παραπάνω το λευκό από το μαύρο :flipout::flipout:

Ψάχνουν για κορόιδα

Oops έχεις δίκιο: Νόμιζα ότι είχε πρώτο το 8άρι και μετά τα 2 16άρια...

Sorry!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 3G

Τα βγαζει σωστα ωστε να μη σε παει απο λαθος κατευθυνσης (απαγορευτικα) δρομους κλπ?
Γιατι αυτο ειναι το δυσκολο στα navi...

Λοιπόν το δοκίμασα στην Βούλα που είναι δύσκολη περιοχή με απαγορευτικά που έχουν μπεί τα τα τελευταία δύο χρόνια.
Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχει όλα τα απαγορευτικά που ξέρω ότι έχουν οι δρόμοι,οπότε αν το βάλεις σε δρόμο που έχει και δεν το έχει περασμένο το απαγορευτικό την κάθησες τη βάρκα.
Eίναι πάρα πολύ εύχρηστο και πολύ γρήγορο στους υπολογισμούς του.
Τα έχει όλα στα Ελληνικά και εγώ που έχω μόνο λατινικό έγραφα όπως προφέρετε φωνητικά και πέρναγε άνετα δηλαδή Αλυος 8 έγραφα, 8 Alyos με ρώταγε Alus πχ όχι και με πήγαινε Άλυος κανονικά .
Βασικό όπου πάταγα το locate με έβγαζε με διαφορά πολύ λίγον μέτρων,γενικά είναι πολύ καλό.Αν βρεθεί τρόπος να αποθηκευτούν οι χάρτες για να μην θέλουμε wi fi θα ήταν το καλύτερο από πολλά τομ τομ και route66.
Η μπαταρία όμως δεν αντέχει όπως στο πρώτο με τίποτα μια ημέρα με πλήρη χρήση την ώρα που με την ίδια χρήση με τα δικά μου στάνταρ κρατούσε άνετα πάνω από δύο ημέρες.
Κάτι ακόμη έχω κάνει erase την συσκευή με το καινούργιο κόλπο που έχει προσθέσει η apple για να σβήνονται όλα τα δεδομένα που έχεις και θέλει δύο ώρες όπως και το λέει πρίν το πατήσεις!!!

Last edited:
Γιατι το πηρατε ομως τοσο ακριβα; Δεν ελεγαν οτι θα κοστιζει κανενα 200ρι στα apple stores?

Τάκη η τιμή αυτή είναι για συμβόλαιο δύο χρόνων
Βάση τιμών στην Ευρώπη εμείς με την Ιταλία θα είμαστε οι φθηνότερη σε συσκευές χωρίς συμβόλαιο που θα αρχίζουν από 500 ευρώ το 8GB

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 3G

Λοιπόν το δοκίμασα στην Βούλα που είναι δύσκολη περιοχή με απαγορευτικά που έχουν μπεί τα τα τελευταία δύο χρόνια.
Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχει όλα τα απαγορευτικά που ξέρω ότι έχουν οι δρόμοι,οπότε αν το βάλεις σε δρόμο που έχει και δεν το έχει περασμένο το απαγορευτικό την κάθησες τη βάρκα.
Αν βρεθεί τρόπος να αποθηκευτούν οι χάρτες για να μην θέλουμε wi fi θα ήταν το καλύτερο από πολλά τομ τομ και route66.

Αρα το Destinator (παντα) για Ελλαδα παραμενει ακομη το καλυτερο...

Τάκη η τιμή αυτή είναι για συμβόλαιο δύο χρόνων
Βάση τιμών στην Ευρώπη εμείς με την Ιταλία θα είμαστε οι φθηνότερη σε συσκευές χωρίς συμβόλαιο που θα αρχίζουν από 500 ευρώ το 8GB

Στην Αμερικη δεν πουλαγανε το παλιο 350 δολλαρια απο τα apple stores και το ενεργοποιουσες μονος σου; Αλλαζει κατι στην διαδικασια αυτη (για Αμερικη μιλαω).

Τακη το παλιο δεν υπαρχει πουθενα επισημα στα Applestores.
Oσον αφορα το καινουργιο 3g , φυσικα και εχουν αλαξει τα δεδομενα... η Apple εμαθε το μαθημα της και δεν το δινει πια χωρις να υπογραψεις πρωτα !
Δεν παιζει λοιπον "θειος απο Αμερικη" .
Αν δεις και τιμες στο ebay , φτανουν τα 1000-1500 δολαρια!!!
Στην Ευρωπη μαλον θα πεσει γυρω στα 550-660 για το 8gb.

πληροφοριακά το 16αρι από την Αμερική φτάνει τα 600 δολάρια με το πρόστιμο για την μη ενεργοποίηση του εκεί (US) μέσα σε 30 ημέρες

μια ωραία φωτογραφία..
iphone_risk_may_roundup.jpg

προσωπικά θα δοκιμάσω, πρώτα το Bold (Crackberry)..
και μετά το 3.. είχα το πρώτο.. (το έδωσα..)