iphone 3GS 16GB V iphone 3GS 32GB

Είναι AAC min. 256άρια. 251 άλμπουμ, κυριλέ όλα με εξώφυλλα κλπ. Πολύ λίγα mp3.
Δεν είναι θέμα το πότε να τ' ακούσεις όλα. είναι όταν θα χρειαστεί θα είναι εκεί και όχι βάλε κάντα import στο itunes, συγχρονισμό κλπ.

Μπορείς και διακρίνεις την διαφορά από ένα απλό .mp3 στον ήχο από το iPhone;

Ενταξει δεν ειναι και τοσο δυσκολο.. Τα εχεις ηδη περασει στο itunes και απλα κανεις check οποια album/playlists. θες να περασεις (και un-check οσα θες να σβησεις απ το iphone)..
Εγω παντως πηρα το 16ρι επειδη και το παλιο δεν το ειχα γεμισει και επειδη στο αμαξι πλεον παιζω με καρτες μνημης.

Σωστός :grinning-smiley-043

Αν έχεις μεγάλη συλλογή Τάκη και ακούς ''συστηματικά'' (και όχι πχ τα τρεχοντα χιτάκια), τα πράγματα ζορίζουν.

Είναι όπως τα λέει ο Τάσος: Τα θέλεις όλα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Δεν τίθεται θέμα ''επιλογής''.

Αλλιώς μετά αν αρχίσεις τα τσεκ / αντσεκ ανά album (τα playlists δεν έχουν νόημα για κάποιον που έχει μεγάλη συλλογή και ακούει ''συστηματικά'') την χάνεις τη μπάλα.

Για τον λόγο αυτό κι εγώ κατέληξα στο 160αρι classic (και στο iphone έχει ο Θεος τι θα ακούω :p)

Ούτως η άλλως με την ελάχιστη του "αντοχή" νομίζω πως αυτό που λέει ο takisot , έχει μια καλή λογική
:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: iphone 3GS 16GB V iphone 3GS 32GB

Μπορείς και διακρίνεις την διαφορά από ένα απλό .mp3 στον ήχο από το iPhone;

Από το ηχειάκι του iphone δεν μπορείς να διακρίνεις διαφορά ούτε από Internet radio. Αλλά τα έχω φτιάξει όχι αποκλειστικά για το iphone αλλά γιατί τα κάνω streaming στο σπίτι στα ηχοσυστήματα (που τυχαίνει να είναι κατιτις καλύτερα από το iphone... ). Σιγά μην έχω άλλη έκδοση για iphone και άλλη για σπιτική χρήση. Μία και καλή.

Re: Απάντηση: Re: iphone 3GS 16GB V iphone 3GS 32GB

Από το ηχειάκι του iphone δεν μπορείς να διακρίνεις διαφορά ούτε από Internet radio. Αλλά τα έχω φτιάξει όχι αποκλειστικά για το iphone αλλά γιατί τα κάνω streaming στο σπίτι στα ηχοσυστήματα (που τυχαίνει να είναι κατιτις καλύτερα από το iphone... ). Σιγά μην έχω άλλη έκδοση για iphone και άλλη για σπιτική χρήση. Μία και καλή.

ok , τώρα το έπιασα :ernaehrung004: