iPhone 3GS προς επιστροφη

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,360
Homeless
Εχει κατι μερες που αγορασα ενα 3GS και βλεπω οτι εχει πρόβλημα με την μπαταρία του. Σήμερα συγκεκριμένα μεσα σε 4 ωρες η μπαταρία επεσε κατω απο τη μεση χωρίς να εχω μιλήσει με κλειστό 3G Blutooth & Wifi. Επειδη σκοπεύω να το δώσω πισω στη Vodafone για service ή αντικατάσταση και επειδή δεν το κατέχω και πολυ το άθλημα σαν νεος. Μπορείτε να μου πείτε πως θα πάρω backup ολο το τηλέφωνο και πως θα το κάνω reset? Δεν θελω να το παραδώσω με τον τηλεφωνικό κατάλογο και όλες τις εφαρμογές και φωτογραφίες που εχει μέσα.

Last edited:
backup παίρνει αυτόματα το itunes με το που κάνεις sync. Οταν λέμε backup δεν εννοούμε μουσική-φωτογραφίες-αpplication διότι πολύ απλά όλα αυτά βρίσκονται στο Library του itunes και θα ξαναφορτωθούν στο επόμενο τηλέφωνο με sync.

φωτογραφίες και μουσική, απλά ξετσέκαρε τις επιλογές από το itunes και κάνε sync.

Επειδή μου το κανε και μένα ξαφνικά ξέρεις τι ανακάλυψα; βάζοντας το δίπλα σε ηχείο θα ακούς τον χαρακτηριστικό βόμβο που ακούμε πριν λίγο χτυπήσει το κινητό. Είναι η επικοινωνία που κάνει. Το θέμα είναι ότι για κάποιο άγνωστο λόγο, (μάλλον λόγω κάποιας εφαρμογής) το τηλέφωνο επικοινωνεί συνέχεια !!! , ο βόμβος δεν σταματάει ποτέ !!! με αποτέλεσμα να αδειάζει η μπαταρία σε χρόνο dt. Εγώ το έλυσα αυτό με hard-reset (πατάς παρατεταμένα και τα δύο κουμπιά μέχρι να εμφανιστεί το μήλο). Δεν λύθηκε ούτε με απλό κλείσιμο του τηλεφώνου, ούτε όταν έκλεισε μόνο του το τηλέφωνο και το φόρτισα.

Τωρα που το εχω διπλα στο ηχειο δεν κανει παρεμβολες αλλα οταν παω να παρω τηλ απο το σταθερο κάνει βόμβο. Επισης το εξης κούφο. Οταν το εχω κοντά στο πληκτρολόγιο μου δεν δουλεύει ούτε το πληκτρολόγιο ούτε το ποντίκι. Ειναι Ir της Microsoft και τα 2. Εχει το iphone Ir και κανει παρεμβολες?

Και σε μένα κάνει παρεμβολές στο ποντίκι όταν το τηλέφωνο είναι μεταξύ ποντικιού και πομπού. Μπορεί το ηχείο να είναι μαγνητικά θωρακισμένο. Βάλτο δίπλα σε κανά απλό ηχειάκι. Αυτό είναι σίγουρα. Επικοινωνεί με το δίκτυο λες και μιλάς. Δοκίμασε αυτό που σου είπα: παρατεταμένα και τα δύο κουμπιά μαζί μέχρι να βγει το μήλο. Μην τα κρατήσεις παραπάνω γιατί θα μπει σε restore mode (θα εμφανίσει το καλώδιο με το CD ).

backup παίρνει αυτόματα το itunes με το που κάνεις sync. Οταν λέμε backup δεν εννοούμε μουσική-φωτογραφίες-αpplication διότι πολύ απλά όλα αυτά βρίσκονται στο Library του itunes και θα ξαναφορτωθούν στο επόμενο τηλέφωνο με sync.

φωτογραφίες και μουσική, απλά ξετσέκαρε τις επιλογές από το itunes και κάνε sync.

Επειδή μου το κανε και μένα ξαφνικά ξέρεις τι ανακάλυψα; βάζοντας το δίπλα σε ηχείο θα ακούς τον χαρακτηριστικό βόμβο που ακούμε πριν λίγο χτυπήσει το κινητό. Είναι η επικοινωνία που κάνει. Το θέμα είναι ότι για κάποιο άγνωστο λόγο, (μάλλον λόγω κάποιας εφαρμογής) το τηλέφωνο επικοινωνεί συνέχεια !!! , ο βόμβος δεν σταματάει ποτέ !!! με αποτέλεσμα να αδειάζει η μπαταρία σε χρόνο dt. Εγώ το έλυσα αυτό με hard-reset (πατάς παρατεταμένα και τα δύο κουμπιά μέχρι να εμφανιστεί το μήλο). Δεν λύθηκε ούτε με απλό κλείσιμο του τηλεφώνου, ούτε όταν έκλεισε μόνο του το τηλέφωνο και το φόρτισα.

Και εμένα το εκανε αυτο στο 2g οταν εβαλα το OS3.0
Καπου εδω μεσα το εχω αναφέρει.
Βρηκα ομως τι εφταιγε και ησυχασα -σχεδον.
Δουλευει συνεχως το email. Ψαχνει να βρει και να συνδεθει ειτε ειναι ανοικτο ειτε ειναι κλειστο το wifi και ρουφα ενεργεια. Απο τις ρυθμισεις απενεργοποίησα την μετακληση/ώθηση οπως επίσης απενργοποιησα και τα email αccount.
Δυστυχως δε βρηκα αλλη ανώδυνη λυση.
Παρολαυτα τουλαχιστον μια φορα την ημερα ανοιγει και παλι το email με δικη του βούληση και αν δε το παρω χαμπαρι αδειαζει την μπαταρία... αρε apple ....

Και εμένα το εκανε αυτο στο 2g οταν εβαλα το OS3.0
Καπου εδω μεσα το εχω αναφέρει.
Βρηκα ομως τι εφταιγε και ησυχασα -σχεδον.
Δουλευει συνεχως το email. Ψαχνει να βρει και να συνδεθει ειτε ειναι ανοικτο ειτε ειναι κλειστο το wifi και ρουφα ενεργεια. Απο τις ρυθμισεις απενεργοποίησα την μετακληση/ώθηση οπως επίσης απενργοποιησα και τα email αccount.
Δυστυχως δε βρηκα αλλη ανώδυνη λυση.
Παρολαυτα τουλαχιστον μια φορα την ημερα ανοιγει και παλι το email με δικη του βούληση και αν δε το παρω χαμπαρι αδειαζει την μπαταρία... αρε apple ....

Φραγκίσκο επειδή θυμόμουν την περίπτωσή σου, ήταν το πρώτο που δοκίμασα. εκλεισα τα push, τα account, τα gprs, ΟΛΑ !! κι όμως εξακολουθούσε ο βόμβος και το ακαριαίο άδειασμα της μπαταρίας! Κουφό;

Υ.Γ. κι εγώ με 3.0

Στο push e-mails μάλλον αναφέρεσαι αν κατάλαβα καλα. Αυτο το ειχα απενεργοποιήσει αλλά μάλλον το άλλαξα κάποια στιγμή και τώρα το ξαναεκλεισα. (3.0)

Λοιπόν Φραγκίσκο πρεπει να εχεις δίκιο. Αν και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ακομα με σιγουριά ένα πράμα έχω να πω. Πριν κλείσω το push e-mails το τηλ ήτανε ελαφρώς ζεστό. Τώρα που το έκλεισα έχει κρυώσει.

απλα φορτισε το και αστο ετσι, η διαφορα θα φανει γρηγορα....
Τσέκαρε καλα τις ρυθμισεις οτι εχεις κλεισει τα παντα που αφορουν τα email!!!

Το mail τα εχω ενεργό αλλα εχω απενεργοποιήσει το push e-mails και το έχω βάλει σε manual. Να κλείσω τελείως το mail?