iPhone 4 από Που/Ποσο?

georget

Supreme Member
31 March 2007
3,111
Λευκωσία
Καλημέρα.

Παιδιά σκέφτομαι να μπω και εγώ στον κόσμο του iPhone και αφού εγώ είμαι Κύπρο και εδώ όλα είναι πανάκριβα, θέλω την άποψη σας από που μπορώ να το πάρω πιο φτηνά.
Καταρχήν να αναφέρω ότι στην Κύπρο δεν έρχεται επίσημα το iPhone μονο με παραεισαγωγες και η τιμή του είναι περίπου 1000 Ευρώ.
Να πω επίσης ότι έχω φίλους στην Αμερική και Αγγλία και Ελλάδα όπου μπορούν να το πιάσουν για μένα.

Αν το πουλάνε 1000ρικο πάρε το τσάρτερ και πάνε Λονδίνο να το πάρεις. Θα έχεις και ρέστα. Αγγλία πωλείται και ξεκλείδωτο 499,00GBP (620 μου βγήκε εμένα με την μετατροπή) αλλιώς περίμενε απο Σεπτ που θα βγει και Ελλάδα.
Αμερική δεν πωλείται ξεκλείδωτο και απαιτεί συμβόλαιο με τον provider.

Last edited:
Όχι δεν βιάζομαι.
OK δηλαδή για την ώρα η καλύτερη επιλογή είναι Αγγλία.
Αμερική δεν είναι πιο φτηνό έστω και με συμβόλαιο?

Πάντως να ξαναπώ, όπως κάνω συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, πως όποιος σκάει για ένα καινούριο προϊόν πιο πολλά λεφτά από την κανονική τιμή του, μόνο και μόνο για τη μόστρα του να είναι ο πρώτος που το έχει, βάζει το λιθαράκι του στις πολιτικές των εταιρειών να ευνοούν τη "μαύρη" αγορά και μαγαζατόρων που αποκομίζουν διαστημικά κέρδη τελείως αεριτζήδικα.

Αν δεν έχετε υπομονή (σεβαστότατο, το βλέπω και στον εαυτό μου) κοιτάξτε τουλάχιστον να το αγοράζετε στην κανονική του τιμή... μέσω κάποιου φίλου στο εξωτερικό ή κάτι τέτοιο..

Πολύ σωστά τα λες.
Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που το αγοράζουν σε αυτή την εξωφρενική τιμή.
Και δεν είναι λίγοι από οτι μαθαίνω.

ρε παιδιά με την "λαβή του θανάτου" τι γίνεται? το έφτιαξαν?
η καλύτερα να περίμενουμε για να διορθώσουν το πρόβλημα ...?

ρε παιδιά με την "λαβή του θανάτου" τι γίνεται? το έφτιαξαν?
η καλύτερα να περίμενουμε για να διορθώσουν το πρόβλημα ...?

Ακόμα δεν έχει βγει άκρη.

Διαβασα στο engadget οτι η Apple ετοιμαζει press conferance αυριο για το Iphon4, ηδη στο νεο 4.1 Ios εχουν αλλαξει τον τροπο που εμφανιζονται οι μπαρες σηματος..

Re: Απάντηση: iPhone 4 από Που/Ποσο?

 Νίκος;1284834 said:
Με το 4.0.1 θα εμφανίζονται μόνιμα 5 μπάρες σήματος και έτσι το πρόβλημα λύνεται μια και καλή.

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Εγώ έμαθα ότι οι τιμές θα είναι στα επίπεδα των περσινών τιμών των 3GS 16GB & 32GB.