iPhone 4 από Που/Ποσο?

Re: Απάντηση: Re: iPhone 4 από Που/Ποσο?

 Νίκος;1286725 said:
Έχουμε καμία πληροφορία?

Ναι. Τουλάχιστον για voda.

Θέλω να δω ποιός θα πάρει τηλέφωνο 1.000 ευρώ στην Ελλάδα που όλοι κλαίγονται για την κρίση και τα νέα μέτρα....

Ελπίζω να βάλει φόρο πολυτελείας τουλάχιστον, θα μαζέψει το χρέος από τους φιγουρατζήδες ο Παπακωνσταντίνου...

Απάντηση: Re: iPhone 4 από Που/Ποσο?

Θέλω να δω ποιός θα πάρει τηλέφωνο 1.000 ευρώ στην Ελλάδα που όλοι κλαίγονται για την κρίση και τα νέα μέτρα....

Ελπίζω να βάλει φόρο πολυτελείας τουλάχιστον, θα μαζέψει το χρέος από τους φιγουρατζήδες ο Παπακωνσταντίνου...

Προφανώς το ίδιο θα πρέπει να κάνει σε όσους αγοράζουν 3000 ευρώ τηλεόραση, 5000 ευρώ προβολέα, 10000 ευρώ ηχεία κτλ.

Απάντηση: Re: iPhone 4 από Που/Ποσο?

Ελεος... φιγουρατζηδες οσοι θελουν να εχουν το καλυτερο δυνατο που αντεχει η τσεπη τους; Και σε τελικη αναλυση, τι σε κοφτει εσενα που ξοδευει ο καθε ενας τα λεφτα του;
Τι να πουν και οι Χαιενταδες; :p

Προφανώς το ίδιο θα πρέπει να κάνει σε όσους αγοράζουν 3000 ευρώ τηλεόραση, 5000 ευρώ προβολέα, 10000 ευρώ ηχεία κτλ.

Εννοείται.

Με μια διαφορά όμως, τουλάχιστον για μένα: Άλλο να αγοράσεις μια τηλεόραση με 3000 , έναν προβολέα με 5000 ή ένα iPhone 4 με 600, και άλλο να τα αγοράσεις όλα αυτά με 50% πάνω ώστε να είσαι ο πρώτος που θα το φιγουράρει.

Αυτό σχολίασα (ή μάλλον σε αυτό συμφώνησα)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iPhone 4 από Που/Ποσο?

Εννοείται.

Με μια διαφορά όμως, τουλάχιστον για μένα: Άλλο να αγοράσεις μια τηλεόραση με 3000 , έναν προβολέα με 5000 ή ένα iPhone 4 με 600, και άλλο να τα αγοράσεις όλα αυτά με 50% πάνω ώστε να είσαι ο πρώτος που θα το φιγουράρει.

Την τρίχα τριχιά...

Εννοείται.

Για φαντάσου να έχει και πρόβλημα τα τηλεφώνα .... εγώ αυτο φοβαμε !!!

Πολλά λεφτά αν ισχύουν αυτά τελικά που γράφεις Γιώργο.

800 ευρώ το 16άρι όταν στην Αγγλία έχει 499 λίρες, δλδ περίπου 590 ευρώ.

Re: Απάντηση: iPhone 4 από Που/Ποσο?

Πολλά λεφτά αν ισχύουν αυτά τελικά που γράφεις Γιώργο.

800 ευρώ το 16άρι όταν στην Αγγλία έχει 499 λίρες, δλδ περίπου 590 ευρώ.

Όντως. Πάρα πολλά για να λέμε την αλήθεια...
Μακάρι να έχω λάθος πληροφορίες.

Και γιατί δεν το παραγγέλνετε από Αγγλία;
Από το applestore ξεκλείδωτο.
Μέσω του www.my-uk-mail.co.uk δηλώνετε διεύθυνση Αγγλίας και αυτοί σας το προωθούν Ελλάδα. 600 ευρώ συν τα μεταφορικά. Για όποιον βιάζεται συμφέρει.
Εγώ σκέφτομαι να το πάρω με αυτόν τον τρόπο, αν εδώ οι τιμές παίξουν τόσο ψηλά...