iphone 4 και Youtube application

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Καλημέρα,

χτες παρατήρησα ότι ότι βιντεάκι βάλω να δω από το youtube έχει άθλια ποιότητα, δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι και στο 3g γιατί δεν έβλεπα συχνά.

Κάνω κάτι λάθος? :BDGBDGB53:

Όταν λες απίστευτη τι ακριβώς εννοείς γιατί εγώ σε όλα τα video βλέπω κάτι Pixel μισό εκατοστό το καθένα. :BDGBDGB53:

Σαν να βλέπω HD ταινία. Φυσικά υπάρχουν και βίντεο που είναι χάλια, αλλά αυτό εξαρτάται από τον εκάστοτε uploader του κάθε βίντεο που βλέπουμε.
Εδώ να σημειώσω ότι έχω την 4.1 έκδοση στο τηλέφωνο. Αν εσείς είστε στην 4.0.1 ίσως για αυτό να έχετε θέματα...

Απάντηση: Re: iphone 4 και Youtube application

εχει επιλογη για hd 720p ?

αφου 720p δεν παιζει

εχει μεγαλη αναλυση αλλα οχι 720 ...

Μίλησε κανείς για 720p???

Είπα απλά ότι η εικόνα είναι κρύσταλλο, σαν HD στην οθόνη του κινητού. Πάντως πιξέλιασμα σπάνια είδα για να μην πω σχεδόν καθόλου.

ουτε στο 3gs βλεπω πιξελιασμα αλλα αμα παιξω το ιδιο βιντεο στην οθονη του 4 που θα χει μεγαλυτερη αναλυση ?

δε θα αποκαλυψει τα ελαττωματα περισσοτερο ...

παντως σε μελλοντικο μοντελο 4-4.5'' το 720 δεν ειναι ακατορθωτο ...

ειναι ?

στο σιτε δινει επιλογες αν προσφερονται ) 240 p , 360p , 480p και μετα αν ειναι 720 και 1080

στο iphone δινει επιλογη ( τις τρεις πρωτες ? )

Όταν λες απίστευτη τι ακριβώς εννοείς γιατί εγώ σε όλα τα video βλέπω κάτι Pixel μισό εκατοστό το καθένα. :BDGBDGB53:

Με τι σύνδεση ; μέσω 3G ή WiFi;

Αν είναι μέσω 3G δεν σε αφήνει να δεις full ποιότητα και καλά να σε προστατέψει από overload data χρέωση.

Με τι σύνδεση ; μέσω 3G ή WiFi;

Αν είναι μέσω 3G δεν σε αφήνει να δεις full ποιότητα και καλά να σε προστατέψει από overload data χρέωση.

Mπράβο ρε Τάσο. Απο 3G προσπαθώ, για αυτό ίσως...Για να δω το απόγευμα από wifi και θα σας πω.

4.1 έχω και εγώ Πάνο.

Mπράβο ρε Τάσο. Απο 3G προσπαθώ, για αυτό ίσως...Για να δω το απόγευμα από wifi και θα σας πω.

4.1 έχω και εγώ Πάνο.

Την ψιλιάστικα την δουλειά γι αυτό στο είπα.

Από WiFi όντως θα πάθεις πλάκα, εδώ σε οθόνη 3Gs φαίνεται σαν HD αν είναι πολύ καλό το trailer, πόσο μάλλον στο 4.

Εχω την εντύπωση ότι υπάρχει πρόγραμμα όπου και μέσω 3G σ' αφήνει να βλέπεις την full ποιότητα και να μην το πετσοκόβει.