iphone 4 - προβλημα

olympuse410

Established Member
15 May 2008
172
καλημερα παιδια,
πρωτο ποστ στην συγκεκριμενη κατηγορια και θελω τις συμβουλες σας πανω σε ενα προβλημα που εχω.
Λοιπον εχω ενα iphone 4 8gb αγορασμενο Ιανουάριο 2013 και τους τελευταιους μηνες εχω προβλημα με το σημα.
Δεν μου εμφανιζει το No Service παρολα αυτα εχω προβλημα στην επικοινωνια μου αρκετα συχνα.
Μενω εντος αττικης και δεν νομιζω πως ειναι θεμα του δικτύου της Vodafone,πιο πολυ φοβαμαι πως ειναι προεόρτια για το No Service που εμφανιζουν τα iphone.
τι αποψη εχετε επι του θεματος?

ευχαριστω

Να δοκιμασεις ενα bumper (αν δεν εχεις ηδη δλδ) - αν και ειχα ακουσει ότι το θεμα της κεραίας είχε λυθει σε επομενα hardware ver (που λογικα θα ειναι το δικο σου).

Αλλιως, ειδικα αν δεν εχεις θεμα να το αποχωριστεις μερικες μέρες, το στελνεις στο service. Λογικα θα στο αλλαξουν χωρις πολλα πολλα.

ναι ξεχασα να αναφερω πως το εχω στειλει στο service εδω και κατι μερες αλλα κανενα νεο από εκει.
πως μπορω να ζητησω αλλαγη από την στιγμη που δεν μου εμφανιζει το no service.
γενικα τι εμπειριες εχετε από το service που ειναι της Cosmote σε αυτην την περιπτωση- η Cosmote τα εισαγει τα συγκεκριμενα.

ευχαριστω για την απαντηση spcav

πιεσε τους λιγο και θα στο αλλαξουν, δεν εχουν θεμα

αρκει να εισαι πειστικός για το προβλημα

το θεμα του ''μη σηματος'' δεν ''τεκμηριωνεται'' τοσο ευκολα οποτε εναποκειται σε μεγαλο βαθμο στο δικο σου feedback

γενικα παντως, ξερω οτι τα αλλαζουν σχετικα ευκολα

Βγαλα και ενα print screen οταν ξαναπας στο servise.Επισης αυτο στο κανει οταν εισαι και σε εξωτερικο χωρο ή μονο σπιτι?(γιατι δεν αναφερεις κατι) Μηπως το προβλημα ειναι μονο μεσα στο σπιτι σου σε συγκεκριμενο σημειο ή ισως καπου που να εχεις πολλα μπετα γυρω γυρω?

το προβλημα κυριως οταν μιλας ειναι οτι κανει συνεχεια διακοπες σε σημειο που να μην μπορεις να συνεννοηθείς ειτε εισαι σε κλειστο ειτε σε ανοιχτο χωρο σε διαφορες περιοχες.
η πλακα ειναι οτι ειχα θεμα με yellow screen σε δυο συσκευες την ημερα που το αγορασα και εγινε τετοια φασαρια που μου τα αλλαξανε και δεν ξερω κατα ποσο με βλεπουν με καλο ματι τωρα.οχι οτι δεν θα το κυνηγήσω...

Με πηραν τηλεφωνο απο το σερβις και μου ειπαν πως το τηλεφωνο εχει πιασει υγρασια και δεν καλυπτουν τιποτα..
εσεις τι λετε?αν ειχε υγρασια θα εχανε μονο το σημα ή θα παρουσιαζε και αλλα?δεν μου φαινεται λογικο.
τι προτεινετε εσεις?

και εγω αυτο πιστευω και για αυτο λεω να το τραβηξω το θεμα.μου ειπαν για υδρατμους κτλπ,δεν χρειαζεται λεει να εχει βραχει...
δεν γινεται στεγανοποιηση οπως πχ στα ρολογια(λεμε τωρα) σε τετοιο τηλεφωνο?
εχει αναλογη εμπειρια καποιος αλλος?

πάρτο από αυτούς και πήγαινέ το σε κάποιο παλληκάρι "γατόνι" που κάνει σέρβις σε μηλαράκια.

Έτσι θα μάθεις τι ακριβώς συμβαίνει, μάθαμε τώρα να λέμε "υγρασία" ^$&%^$#%^ϴ@^%

Μήπως έκανες σκούμπα ντάηβην με το κινητό στην τσέπη?

λοιπον πηρα το κινητο στα χερια μου.

το τηλεφωνο το εχω αγορασει μετρητοις από το πλαισιο και υπευθυνος για την εγγυηση ειναι η cosmote.
η αναφορα βλαβης που πηρα ειναι από το σερβις του γερμανου και λεει το εξης ''διαπιστωθηκε εισχωρηση υγρων στη συκευη,επιστρεφεται λογω ασυμφορου κοστους''

Σαν βλαβη ειχα δηλωσει Δικτυο κακη ληψη.

στο μεταξυ ποτε δεν με ενημερωσαν για αυτο το ασυμφορο κοστος που μπορει να ηθελα εγω να το καλυψω παρα το εστειλαν πισω με την παραπανω αναφορα.

οι αισθητηρες ειναι ασπροι.απο αυτα που διαβαζω το προβλημα μου λεγεται audio ic

Πουλαμε το χρυσο κινητο στην Ελλαδα της μεγα κρισης σε τιμή πλατίνας και μετα κανουμε τους γκιόζηδες στο service με τις υγρασίες και τα @#$#ρια....

Και δινουμε και 1 χρονο εγγυηση μονο....

Ξεφτυλίκια....

ΥΓ Δοκιμασε να πιεσεις το Πλαισιο. Αυτοι ειναι πιο σοβαροι σε τετοια. Τυπικα στην Cosmote θα σε στειλουν αλλα κανε θεμα. Σε αντιστοιχη περιπτωση (Vodafone) ξερω οτι βγαινει ακρη.

Στο κατω κατω αυτο με τα χαρτακια και τις υγρασίες ειναι ''εσωτερικό'' τους θεμα

Last edited:
ευχαριστω για την απαντηση.
το θεμα ειναι πως ειμαι εντος εγγυησης και δεν εχω βρεξει το τηλεφωνο ομως υποστηριζουν οποτε δεν θα ηθελα να πληρωσω κατι από την τσεπη εφοσον δεν υπηρξε κακη χρηση από μερους μου

από το πλαισιο με στειλαν στην κοσμοτε-γερμανο.
οταν το ειχα αγορασει ειχα κιτρινη οθονη και από την πρωτη μερα πιεσα το πλαισιο και μου αλλαξαν 2 συσκευες για να παρω την τριτη που ηταν σωστη.
αυτοι τοτε μιλησαν με την κοσμοτε αφου ειχε γινει μια ωραια φασαρια στο καταστημα.

Ξανακάνε ''φασαρία'' στο Πλαίσιο.

Βρες τον υπεθυνο καταστηματος.

Αν την κανεις ''σωστα'' (και όχι με καραγκιοζιες τυπου Ελληναρα) θα βρεις το δικιο σου.

Στην τελικη, το Πλαισιο ειναι υπεθυνο. Εσυ με αυτους έκανες την συναλλαγη. Το αν αυτοι το στελνουν στην Cosmote ή στη Ζιμπάμπουε ποσώς σε ενδιαφέρει (αν ο προμηθευτής τους (Apple / Cosmote) δεν μπορεί να κρατήσει τα min standards εξυπηρετησης (στα οποια το Πλαισιο ειναι ΟΚ γενικά), στην τελική ας τον αλλάξουν - αν τους εκθέτει δλδ).

Last edited:
μιλησα από κοντα με τον υπευθυνο του καταστηματος τα σημειωσε ολα και θα επικοινωνησει την δευτερα μαζι τους και επειτα με εμενα.
το ξερω οτι με αυτους εκανα την συναλλαγη και αν δεν βγαλω ακρη με τον γερμανο μονος μου σε αυτους θα παω.
απλα ειναι τοσο φανερο οτι ο γερμανος λεει οτι να ναι που δεν μπορω να πω κατι στο πλαισιο σε πρωτη φαση τουλαχιστον.

εχω επικοινωνησει με την εξυπηρετηση του γερμανου 3 φορες για να μιλησω με το σερβις και 3 ωρες μετα δεν με εχουν καλεσει και λεει μεχρι τις 9 το βραδυ ειναι ανοιχτα και καποιος θα παρει μεχρι τοτε...τραγικοι..

λοιπον επικοινωνησε ο γερμανος για εξηγησεις λεγοντας τα εξης

1.δεν μπορω να μιλησω με τεχνικο
2.μου διαβασαν αυτα που γραφει η αναφορα βλαβης
3.υπαρχει φωτογραφικο υλικο που δειχνει την υγρασια
4.δεν ξερουν απο που μπηκε ουτε ειναι θεμα τους
5.δεν τους λενε κατι οι ασπροι αισθητηρες
6.δεν τους λεει κατι το γεγονος οτι το τηλεφωνο κατα τα αλλα λειτουργει