iPhone 4 σκετη συσκευη ?

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,748
Aθηνα
το δινουν ?

η θελει συνδεση ?

επισης οσοι το πηρατε τι συσκευη ειχατε παλια αν επιτρεπεται ? ( ποσοι π.χ. ειχατε το 3gs και πηγατε σε 4 ? )

Νομιζω φυσικα και πουλιεται σαν σχετη συσκευη,υπαρχουν πληροφοριες στο αντιστοιχο thread εδω στο φορουμ

επισης οσοι το πηρατε τι συσκευη ειχατε παλια αν επιτρεπεται ? ( ποσοι π.χ. ειχατε το 3gs και πηγατε σε 4 ? )

?

απο απλη περιεργεια ποσοι ( χωρις επιδοτησεις κ.λ.π )

θεωρησαν το iphone 4 καλη αναβαθμιση απο 3gs

Απάντηση: Re: iPhone 4 σκετη συσκευη ?

?

Εγώ σίγουρα ναι (δεν Λυπήθηκα αλλά ούτε και μετάνιωσα ούτε 1 cents)... :Banane0: :smash: :award:

?

Spymark αυτή η ερώτηση δεν έχει τόση βάση, καθώς είναι πολλές οι παράμετροι. Καταρχάς έχει μεγάλη σημασία το πόση άνεση έχει κανείς οικονομικά ώστε να δώσει 750 ευρώ έτσι. Άλλος δίνει τόσα για συσκευή κάθε χρόνο, άλλος κάθε 3 χρόνια, άλλος (εγώ) ποτέ. Το iPhone 3GS το πήρα απλά λόγω μεγάλης επιδότησης, αλλιώς δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δώσω τόσα λεφτά, ακόμη κι αν ήταν το τηλέφωνο των ονείρων μου.

Κι εγώ νομίζω αν έβγαζα 10 χιλιάρικα το μήνα, ίσως να το'παιρνα το 4, καθώς όπως έγραψα αλλού έχει φανταστική οθόνη και πολύ καλό κράτημα. Αλλά στην παρούσα κατάστασή μου, όπου για μια συσκευή θα έπρεπε να αποταμιεύω αρκετούς μήνες, κόβοντας από άλλα βασικά, δεν το σκέφτομαι καν...

Είναι προσωπική εκτίμηση καθενός αν θα αγοράσει το 4 κ πολύ παραπάνω αν θα κάνει αναβάθμιση ήδη από ένα καλό κινητό, όπως το 3gs στο 4. Τα χρήματα που ζητά δεν είναι κ λίγα...

Εγω παλι, αφου πουλησα το 3gs και ειχε η γυναικα μου καλη επιδοτηση, εδωσα συνολικα 100 ευρω ... πολυ καλα νομιζω.
Δεν ειναι καιρος για σπαταλες, χρειαζονται εξυπνες αγορες τωρα.

Εγω παλι, αφου πουλησα το 3gs και ειχε η γυναικα μου καλη επιδοτηση, εδωσα συνολικα 100 ευρω ... πολυ καλα νομιζω.
Δεν ειναι καιρος για σπαταλες, χρειαζονται εξυπνες αγορες τωρα.
Οπως και να χει ειναι μια πανακριβη συσκευη που θελει πολυ προσοχη οταν την κυκλοφορει κανεις... Εκτος απο τον φοβο κλοπης, χρειαζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μια καλη δερματινη θηκη που να το προστατευει απο πιθανη πτωση...

Σε ενα φιλο μου του επεσε πριν λιγες μερες το 3gs κατω απο μισο μετρο μονο, και σε ξυλινο πατωμα, και του ραγισε το τζαμακι της οθονης....

ΘΕΛΕΤΕ να μαθετε ΠΟΣΟ του ζητησαν για αλλαγη τζαμιου? ( οχι οθονης, ΜΟΝΟ το γυαλι....)....
........
.......
......
.....

200 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Φανταστειτε να συνεβαινε το ιδιο και στο 4 που ειναι ΠΙΟ καινουργιο....... !!!!!!!!

το milaraki.com σε μια εκπομπη στο ραδιο Θεσ/νικη ειπε οτι πουληθηκαν ηδη 50.000 συσκευες στην Ελλαδα

παρα τη μικρη αγορα και την κριση ... 50.000 συσκευες ... σε δυο ημερες μονο ...