Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S
............ και ; τι άλλο ; πες μας εντυπώσεις ...
Δυστυχώς ήταν κλειστό το wifi και δεν ζητησα να το ανοίξουν οπότε δεν μπόρεσα να δω internet και youtube HD.
Οσο για το scrolling των οθονών, άνοιγμα-κλείσιμο εφαρμογών, πληκτρολόγηση, πραγματικά το θεωρώ τέλειο cLopyright του iPhone. Δεν δυσανασχέτησα καθόλου.
Δύο πράγματα μπορεί να χαλάσουν τους iPhonάκηδες:
- Η όλη λειτουργία των menu δεν είναι animated , αυτό το στυλ που έχουν και τα mac. π.χ. θα κλείσει μια εφαρμογή μπαμ. Οχι με fade out και καλά. Αν διαγράψεις ένα σημείωμα θα κλείσει μπαμ. Δεν θα το "ρουφήξει" και καλά ο κουβάς. Ξέρετε αυτό το στυλ που έχει γενικά η apple και στα mac και παντού το animation των menu.
- Πρέπει να μάθεις το λειτουργικό διότι οι λειτουργίες δεν είναι straight όπως στο iphone. π.χ. δείτε το παράδειγμα παραπάνω που ψαχνόμουν κι εγώ. Θες να αλλάξεις μια ρύθμιση στο iphone ξέρεις ότι παντα θα πας setting κλπ. Εδώ μπορείς να πας και με παρακαμπτήριους δρόμους π.χ. δεξί κλικ. Το δεξί κλικ εδώ είναι το παρατεταμένο πάτημα. Υπαρχουν δηλαδή πολλές κρυφές λειτουργίες (βλ. shortcuts) όπως δουλεύουν και τα windows. Αλλοι εξιτάρονται με αυτό και άλλοι το βρίσκουν σπαστικό.
Η μεγάλη όμως ανταμοιβή έρχεται με την οθόνη. ΤΕΡΑΣΤΙΑ. το 3.5" με το 4" έχει και φαίνεται η διαφορά. Εχεις μέρος να απλωθείς βρε παιδί μου. σου δίνει την αίσθηση ότι Βάζεις βάζεις εικονίδια και έχεις ακόμα χώρο και για άλλα. Χωρίς υπερβολή μετά που έπιασα το iPhone είπα υποσυνείδητα μέσα μου: "
τόσο μικρή ήταν πάντα η οθόνη του iPhone; "

Οπως είπα όμως, δεν επαιξα με το κυρίως θέμα που είναι internet και βίντεο και πρέπει να το ξαναδώ οπωσδήποτε.
Αν ήμουν πάντως στη θέση του Steve θα ανησυχούσα και θα προσπαθούσα το iphone5 να είναι κάτι πρωτοποριακό και όχι ξαναζεσταμένο φαϊ, διότι έτσι και κυκλοφορήσει το S2 θα πέσει πολύ κλάμα.....