iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Εγώτο εγκατέστησα, έκανα και επανεκκινήσεις αλλά δεν μου εμφανίζει κανένα κουμπάκι???
Τι γίνεται? ακόμη παιδεύομαι με το πληκτρολόγιο...:furious3:
Υπαρχει και η λυση να εγκαταστησεις την τελευταια εκδοση του SWYPE που υποστηριζει και Ελληνικά, και υποστηριζει και 160 χαρακτηρες FULL SMS !!!

Βεβαια, πρεπει να συνηθησεις λιγο στην αρχη την καινουργια μεθοδο εισαγωγης κειμενου, σέρνοντας το δακτυλο σου επανω στα γράμματα μεχρι να σχηματιστει η λεξη, και οχι πατωντας τα ενα-ενα οπως γινεται μεχρι τωρα....

Αλλα εχει πολυ φαση και ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γρηγορο και διασκεδαστικό !!!
Δεν μου εχει ερθει ακομα το κινητο, αλλα το δοκιμασα σε εναν φιλο μου και ξετρελάθηκα !:a0210:

Οτιδηποτε άλλο "θεματακι" αντιμετωπιζεις με το κινητο, να το αναφερεις εδω να το "ψαχνουμε" και οι υπολοιποι.... ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ..... :flipout:

Υπαρχει και η λυση να εγκαταστησεις την τελευταια εκδοση του SWYPE που υποστηριζει και Ελληνικά, και υποστηριζει και 160 χαρακτηρες FULL SMS !!!

Βεβαια, πρεπει να συνηθησεις λιγο στην αρχη την καινουργια μεθοδο εισαγωγης κειμενου, σέρνοντας το δακτυλο σου επανω στα γράμματα μεχρι να σχηματιστει η λεξη, και οχι πατωντας τα ενα-ενα οπως γινεται μεχρι τωρα....

Αλλα εχει πολυ φαση και ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γρηγορο και διασκεδαστικό !!!
Δεν μου εχει ερθει ακομα το κινητο, αλλα το δοκιμασα σε εναν φιλο μου και ξετρελάθηκα !:a0210:

Οτιδηποτε άλλο "θεματακι" αντιμετωπιζεις με το κινητο, να το αναφερεις εδω να το "ψαχνουμε" και οι υπολοιποι.... ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ..... :flipout:
Προσπάθησα με τον τρόπο που είπες, το κατέβασε, το ενεργοποίησα... αλλά δεν μου εμφανίζει κανένα κουμπάκι μόλις πάω ας πούμε να κάνω αναζήτηση...

Τέτοιο παίδεμα δεν έχω φάει με κανένα τηλέφωνο....
Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Samsungkies για να συνδεθεί το τηλέφωνο με τον υπολογιστή αλλά μάταια... η εγκατάσταση δεν ολοκληρώνεται αφενός και αφετέρου μου βγάζει σφάλμα μόλις συνδέω το τηλέφωνο μέσω της usb και δεν εγκαθιστώνται οι drivers...
Windows 7 το λειτουργικό....

Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

και αν θέλεις να γράψεις μια λέξη όπως π.χ. spoon ή προοπτική?

samsung my ass. 3 samsung ειχα πριν παρω το 3gs και τα 3 πολυ συχνα που με περνανε τηλ ελεγε οτι βρισκομαι εκτος δικτου και εγω ειχα σημα 5αρι τιγκα. Και ερχοτανε τα sms το ενα πισω απο το αλλο σα τρελα. Ο ταδε σας καλεσε τοτε. 3 το ξαναλεω!!!

Τράβηξα φωτογραφίες και απο τα δυο κινητά με σκοπό να τις ανεβάσω εδώ για σύγκριση αλλά το Galaxy δεν.... το βλέπει με τίποτα ο υπολογιστής..
Θα δοκιμάσω και σε άλλον και βλέπουμε...
Με το wi-fi όλα ok σήμερα

Re: Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

 Νίκος;1328224 said:
και αν θέλεις να γράψεις μια λέξη όπως π.χ. spoon ή προοπτική?
την γραφεις κανονικα και απο τα υπολοιπα γραμματα συνδυαζει και μαντευει τι θελεις να γραψεις.... Υπαρχει κανονικα και αυτοματο λεξιλογιο σε καθε γλωσσα, οπως και πριν, απλά αλλάζει ο τροπος πληκτρολογησης..... Αντι να πατας ενα-ενα τα εικονικα πληκτρα (tapping) σχεδιαζεις την λεξη περνωντας το δακτυλο σου πανω απο τα γραμματα και αφηνοντας το μολις τελειωσεις και το τελευταιο γραμμα.... Κατι σαν να παιζεις εκεινο το παιχνιδι που εχει σκορπια γραμματα μεσα σε τετραγωνακια, και πρεπει να κυκλωσεις τις λεξεις που κρυβονται μεσα....:a0210:

Last edited:
Τράβηξα φωτογραφίες και απο τα δυο κινητά με σκοπό να τις ανεβάσω εδώ για σύγκριση αλλά το Galaxy δεν.... το βλέπει με τίποτα ο υπολογιστής..
Θα δοκιμάσω και σε άλλον και βλέπουμε...
Με το wi-fi όλα ok σήμερα
Μεσω bluetooth δεν μπορεις να στειλεις τις φωτογραφιες στον υπολογιστη ???

Τα κατάφερα μετά απο πολύ παίδεμα...
Έφταιγε το antivirus....
Ok!
Περιμενουμε ανυπόμονα τις φωτο....:a0210:
Τραβα και κανα βιντεακι 720p αν μπορεις....

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Πολυ φλου οι φωτο του galaxy, κανει σωστα εστιαση κατα την λήψη?
Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, και με τα δυο τηλέφωνα τράβηξα φώτος με τον ίδιο τρόπο.
Θα δοκιμάσω να πειράξω ρυθμίσεις (αν είναι εφικτό) και εστίαση και επανέρχομαι με νέες...

Στην τελευταια τουλαχιστον ειναι ΟΚ, οι προηγουμενες εχουν το θεμα. Και μας και εσυ γνωριζεις που φωτογραφηθηκαν, στην πρωτη φωτο το backround στην πραγματικοτητα ειναι προς το κοκκινο η το πορτοκαλι?

Στην πραγματικότητα είναι προς το κόκκινο.
Είναι ρητίνη για όποιον γνωρίζει την απόχρωση της...

Λοιπόν, σήμερα είχα κάτι δουλειές στο κέντρο και όταν τελείωσα πέρασα κι από τον Γερμανό. Δυστυχώς δεν είχε το iPhone 4, αλλά είχε δίπλα δίπλα το Samsung Galaxy S και το HTC Desire. Έπιασα λοιπόν με το ένα χερί το Samsung και με το άλλο το Desire.
Οι παρατηρήσεις μου:
- Καλύτερη οθόνη σαφέστατα το Samsung, πιο μεγάλη και πιο εντυπωσιακή
- Καλύτερη σαφώς κατασκευή το Desire, καταλαβαίνεις ότι έχεις πάρει κινητό με ποιότητα κατασκευής. Το Samsung πλαστικούρα
- Ελαφρύτερο το Samsung λόγω πλαστικού φυσικά
- Λίγο γρηγορότερο το Samsung σε φόρτωμα σελίδας στο ίντερνετ, αλλά μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου
- Την μεγάλη διαφορά την έκανε η οθόνη (touch) του Samsung. Μιλάμε σαφώς ανώτερη του HTC, όπου πολλές φορές για να σκρολλάρει έπρεπε να το ξανασπρώξω, ενώ στο Samsung ήταν ακριβώς η αίσθηση που έχεις με το iPhone.
- Για να γράψεις κείμενο, και τα 2 είχαν κουμπάκι εναλλαγής γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά. Πάτημα γραμμάτων καλύτερο στο Samsung.

Αυτά τέσταρα στη λίγη ώρα που έπαιξα μαζί τους. :2thumb22sup: