iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Μιχάλη, και στους προβολείς δίνουμε 2 και 3 χιλιάρικα και το σασί τους από έξω πλαστικούρα είναι. Περισσότερο μας ενδιαφέρει η τεχνολογία που φοράει το κάθε μηχάνημα και οι επιδόσεις του.
Φυσικά αν σε όλα τα παραπάνω έχουμε και καλή ποιότητα κατασκευής, εννοείται ότι δεν μας χαλάει καθόλου! :a0210:

Ναι αλλά...σε τηλεόραση πχ, η ποιότητα της Pioneer kuro, εσωτερικά & εξωτερικά είναι πάρα πολύ καλή...αυτήν βλέπεις πχ συνέχεια μπροστά σου, ενώ τον προβολέα όχι.

Ναι αλλά τον προβολέα τον στήνεις και τον ξεχνάς το άλλο το έχεις όλη μέρα στο χέρι σου.

Ναι αλλά τον προβολέα τον στήνεις και τον ξεχνάς το άλλο το έχεις όλη μέρα στο χέρι σου.

Δηλαδή όταν είχαμε στα χέρια τα 3G και 3GS λέγαμε τίποτα για την ποιότητα κατασκευής τους?? Φανταστικά δεν μας φαινόντουσαν εκείνα που ήταν πλαστικά όπως το Galaxy?

Δηλαδή όταν είχαμε στα χέρια τα 3G και 3GS λέγαμε τίποτα για την ποιότητα κατασκευής τους?? Φανταστικά δεν μας φαινόντουσαν εκείνα που ήταν πλαστικά όπως το Galaxy?

Δεν έχεις άδικο, αλλά η πρόσοψή τους είναι ακόμα κ τώρα πιο καλή σε σχέση με το συγκεκριμένο samsung.

Και στην τελική να συγκρίνουμε προϊόντα που έχουν την ίδια τιμή για να μιλάμε και ακριβοδίκαια. Γιατί όπως και να το κάνουμε το iPhone 4 που έχουμε είναι και 150 ακριβότερο από το Galaxy S. Οπότε αυτά τα επιπλέον 150 μπορεί να έπεσαν στην ποιότητα κατασκευής αν το δούμε κι έτσι...

Και στην τελική να συγκρίνουμε προϊόντα που έχουν την ίδια τιμή για να μιλάμε και ακριβοδίκαια. Γιατί όπως και να το κάνουμε το iPhone 4 που έχουμε είναι και 150 ακριβότερο από το Galaxy S. Οπότε αυτά τα επιπλέον 150 μπορεί να έπεσαν στην ποιότητα κατασκευής αν το δούμε κι έτσι...

Σωστό αυτό, αν κ η τιμή του 4 είναι έτσι κ αλλιώς υψηλή.

Πριν από λίγες ημέρες (στα εγκαίνια του istorm) αγόρασα το iphone4 για να αντικαταστήσω το 2g. Θα πρέπει να πω ότι μέχρι το 2g άλλαζα κινητό περίπου κάθε χρόνο. Μετά το 2g με την αλουμινένια πλάτη, το 3g και το 3gs μου φαίνονταν φτηνά. Η αλήθεια είναι ότι με το 3gs κλονίστηκα λόγω ταχύτητας, μια και το 2g είχε χάσει την αρχική στιγμιαία αίσθηση που είχε με τα απανωτά updates.

Όταν είδα το 4 με την γυάλινη πλάτη, ήμουν σίγουρος ότι είμαι έτοιμος για την αναβάθμιση. Η ταχύτητα του 4 είναι όπως ήταν το 2g όταν πρωτοβγήκε και φυσικά έχει όλα τα νέα καλούδια.

Το Σάββατο βρέθηκα στο πλαίσιο όπου είχε ένα galaxy demo. To έπιασα λίγο στα χέρια και έπαιξα μαζί του. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο αυτό το νήμσ έχει φτάσει σε τόσες πολλές σελίδες. Για εμένα δεν υπάρχει σύγκριση των δυο τηλεφώνων γιατί συζητάμε για κάτι διαφορετικό. Θυμάστε παλιότερα ένα nokia που υπήρχει και ήταν φτιαγμένο από μέταλλο και γυαλί; Σαν τηλέφωνο ήταν ακριβώς το ίδιο με τα πλαστικά που υπήρχαν εκείνη την εποχή και όμως κόστιζε τέσσερις-πέντε φορές πάνω.

Πιστεύω λοιπόν ότι η samsung θα έπρεπε να αντιγράψει και την πίσω πλευρά του iphone για να μπορέσει να το πουλάει στην ίδια περιοχή τιμής με το iphone.

Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Πιστεύω λοιπόν ότι η samsung θα έπρεπε να αντιγράψει και την πίσω πλευρά του iphone για να μπορέσει να το πουλάει στην ίδια περιοχή τιμής με το iphone.

Ευτυχως που δε το έκανε δλδ...:firstprize:

Το θέμα με την ποιότητα το ανέφερα διότι το iphone4 που χρησιμοποιώ ως κύριο τηλέφωνο αλλά και το galaxy s (με λιγότερη χρήση) τα μεταχειρίζομαι ακριβώς το ίδιο... (στην τσέπη του παντελονιού κλπ)...
Σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα το Iphone παραμένει σαν καινούριο ενώ στο Galaxy S εμφανίστηκαν οι πρώτες φθορές στην πλάτη του τηλεφώνου...

Και τα δυο τηλέφωνα έχουν τα υπέρ και κατά... Σε άλλα σημεία κερδίζει το Samsung, (σήμα, wi-fi κλπ) και σε άλλα το iphone (ποιότητα, εφαρμογές κλπ), αλλά στο σύνολο η εντύπωση μου είναι πως κερδίζει το iphone...
Αν δεν υπήρχε και το θέμα με την κεραία.....

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Τουλάχιστον η πλάτη του S δεν θέλει 250 για να αλλαχθεί....Αλλοίμονο και αν χρειαστει να την αλλάξει κανείς...

Πάλι βρήκες κάτι αρνητικό να πεις... :flipout:

Η ταχύτητα του 4 είναι όπως ήταν το 2g όταν πρωτοβγήκε και φυσικά έχει όλα τα νέα καλούδια.

Η ταχύτητα του 4 και του 3GS είναι διπλάσια περίπου από του 3G. Και σίγουρα το ίδιο (αν όχι παραπάνω) και από του 2G. Οπότε τεράστια διαφορά!

Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Και τα δυο τηλέφωνα έχουν τα υπέρ και κατά... Σε άλλα σημεία κερδίζει το Samsung, (σήμα, wi-fi κλπ) και σε άλλα το iphone (ποιότητα, εφαρμογές κλπ), αλλά στο σύνολο η εντύπωση μου είναι πως κερδίζει το iphone...
Αν δεν υπήρχε και το θέμα με την κεραία.....

Επειδή είσαι από τους λίγους (για να μην πω ο μοναδικός) που έχεις και τα δύο, μπορείς να μας πεις με δυό λόγια ποιά είναι αυτά τα σημεία του iphone που υπερισχύουν του σήματος κεραίας και wifi του samsung.

Διότι λογικά αυτά θα έπρεπε να μετράνε πρώτα σε ένα τηλέφωνο. Λογικά λέω...

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Τουλάχιστον η πλάτη του S δεν θέλει 250 για να αλλαχθεί....Αλλοίμονο και αν χρειαστει να την αλλάξει κανείς...

Μολις γυρισα απο γερμανο, οπου περιεργαστηκα το σαμσουνκγ.

Σαν κατασκευη ειναι Γ.Τ.Π.Κ. σε σχεση με το αηφονι.
Μακραν καλυτερο το αηφον, αλλα φανταζομαι οτι δεν υπαρχει αντίρρηση σε αυτο ;-)

Συγνώμη αλλα τοσο κάνει το backplate (εδω οχι απ'εξω), εγω φταιω?????????????

Ευχομαι να μην πέσει σε κανεναν ατσαλα κατω, γιατι το μη ΓΤΠΚ... θα το χρυσοπληρώσει... :P

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

ε μην το πάμε πάλι από την αρχή :flipout:

ποστ #552

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Είσαι λίγο υπερβολικός μου φαίνεται Ντίνο. Σαν κατασκευή φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το iPhone 4, αλλά είναι μια από τα ίδια με το 3GS & 3G :antlers:

Αλλά όπως σωστά επισήμανες τα έχουμε ξαναπεί αυτά :antlers: :a0210:

Συγνώμη αλλα τοσο κάνει το backplate (εδω οχι απ'εξω), εγω φταιω?????????????

Νομίζω ότι είναι γνωστή η τιμολογιακή πολιτική της apple είτε για ολόκληρο προϊόν είτε για ανταλλακτικό. Αυτό είναι σου λέει, δεν υπάρχει παρόμοιο φθηνότερο, τόσο κάνει , αν γουστάρεις.

Σαν να πας στην B&O και να πεις γιατί κοστίζει τόσο το ηλεκτρικό πορτάκι....

ή το δέχεσαι ή δεν το δέχεσαι σαν καταναλωτής. Απλά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Είσαι λίγο υπερβολικός μου φαίνεται Ντίνο. Σαν κατασκευή φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το iPhone 4, αλλά είναι μια από τα ίδια με το 3GS & 3G :antlers:

Αλλά όπως σωστά επισήμανες τα έχουμε ξαναπεί αυτά :antlers: :a0210:

Οφτοπικ, αλλα δεν νομιζω ;-)